ΚουίΖ1 του δικομματισμού.Ποιας μισητής για τους Έλληνες χώρας



Των ΗΠΑ;
Της Μ. Βρετανίας;
Του Ισραήλ;
ή κάποιου άλλου;
Απάντηση

2 εκατ. ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών με ψευδή δικαιολογητικά προέλευσης. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΛΙΣ 200€



ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΛΕΣ ΚΟΤΕΡΑ KAI ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ";

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;;;

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ .ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ;;;

ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ Σκανδαλώδης διαγραφή υψηλού προστίμου στο Υπουργείο Οικονομικών21:04 - 18 Σεπτέμβριος 2009Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρό σκάνδαλο διαγραφής προστίμου ύψους 300 χιλ. ευρώ έλαβε εμπλέκονται ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών. Η υπόθεση έγινε γνωστή πολύ πρόσφατα, ενώ είχε ξεκίνησε από το 2006 όταν γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών εισήγαγε στη χώρα περίπου 2 εκατ. ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών με ψευδή δικαιολογητικά προέλευσης. Τότε το Α τελωνείο Θεσσαλονίκης είχε επιβάλλει πρόστιμο 300 χιλ. Ευρώ. Η εταιρεία προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια, καταβάλλοντας ωστόσο το 30% του προστίμου όπως απαιτείται. Ωστόσο παρά το ότι η υπόθεση βρισκόταν υπό εκδίκαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Διεύθυνση Τελωνείων, με απόφαση της διέγραψε το πρόστιμο αντικαθιστώντας το με πρόστιμο 200 ευρώ.Η απόφαση εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες. Μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΙΚΟ, κ. Θανάσης Σκορδάς διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για να βρεθούν ποια υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠ,ΟΙΚΟ εμπλέκονται στην υπόθεση.

Υ.Γ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .

Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΣΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .


10ΚΙΛΑ ΒΑΜΒΑΚΙ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ... Στα 0,34 ευρώ το βαμβάκι στα Τρίκαλα, μέχρι 0,31 η Λάρισα


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η διοίκηση της ΕΑΣ Λάρισας προκειμένου να ανακοινώσει τιμή για το βαμβάκι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τιμή 29-31 λεπτά το κιλό, από 20 λεπτά που ήταν πέρυσι. Το θετικό αυτό κλίμα που επικρατεί αυτή την εποχή για το βαμβάκι, προκύπτει από τις διεθνείς τιμές του χρηματιστηρίου, την ισοτιμία ευρώ δολαρίου, καθώς και την τιμή του βαμβακόσπορου, η οποία από 10 - 12 λεπτά εκτινάχθηκε στα 19 - 20. Η ΕΑΣ Τρικάλων, από την πλευρά της ανακοίνωσε ανοιχτή τιμή για το βαμβάκι. Ωστόσο, μεγάλο ρόλο αναμένεται να παίξει και η ποιότητα του βαμβακιού, καθώς οι τελευταίες βροχοπτώσεις ενδεχομένως να επηρεάσουν το προϊόν, με άμεση συνέπεια και στο εισόδημα κάποιων παραγωγών.

Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι στελέχη και οπαδοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν οργανωμένα το ΚΚΕ, προκειμένου αυτό να εμφανίζεται ισχυρό και απειλητικό!


Η τεράστια ΑΠΟΧΗ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΕΠΡΕΠΕ"...

Πώς είναι δυνατόν η κολοσσιαία αποχή να κατανέμεται ισομερώς σε όλα τα κόμματα;


Με βάση αυτά τα δεδομένα μπορούμε να καταλάβουμε ότι, εξαιτίας της τεράστιας αποχής, τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών ΗΤΑΝ ιδιαίτερα αποκαλυπτικά. Εφιαλτικά αποκαλυπτικά για τους φασίστες στο σύνολό τους. Τι αποκαλύπτει η αποχή; Αποκαλύπτει ότι οι "μονομάχοι" φασίστες συνεργάζονται κρυφά μεταξύ τους. Αποκαλύπτει ότι συμβαίνουν πράγματα εξόχως επικίνδυνα για τη Δημοκρατία και εξόχως παράνομα γι' αυτούς που τα πραγματοποιούν. Πράγματα, τα οποία χωρίς την αποχή απλά δεν φαίνονται.



Το τελικό αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία έλαβε 91,65% και το ΚΚΕ 8,35%. Άλλος ένας υγιεινός "περίπατος" της παντοδύναμης Δημοκρατίας.

Εδώ λοιπόν τίθεται ένα ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν η κολοσσιαία αποχή να κατανέμεται ισομερώς σε όλα τα κόμματα; Πώς δηλαδή είναι δυνατόν η "απουσία" των Δημοκρατών από τις εκλογές να μην πολλαπλασιάζει την "παρουσία" των ΚΚΕδων; Να πάνε φυλακή όσοι παρανόμησαν και να τελειώνουμε μ' αυτούς. Να πάνε φυλακή τόσο οι εγκληματίες του Περισσού όσο και οι επίσης εγκληματίες ιδιοκτήτες των δύο μεγάλων κομμάτων, που "έστησαν" την κατάσταση. Αυτοί, που κατέλυσαν το Σύνταγμα και λειτουργούν ως πραξικοπηματίες τα τελευταία τριάντα χρόνια. Να πάνε φυλακή τόσο η Παπαρήγα όσο και οι Καραμανλήδες με τους Παπανδρέου και τους Μητσοτάκηδες. Να πάνε φυλακή οι πραξικοπηματίες, όπως πήγαν οι προηγούμενοι από αυτούς. Τα κελιά υπάρχουν, ο λαός έδειξε διάθεση να τιμωρήσει και το μόνο που μένει είναι να δικαστούν για τα εγκλήματά τους. Μέχρι πότε θα μας δουλεύουν. Κάποτε μας έβαλαν να σκοτωθούμε μεταξύ μας και σήμερα δεν προλαβαίνουμε να τους ταΐζουμε. Έλεος. Ακόμα και οι εφιάλτες κάποτε έχουν ένα τέλος.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΠΟΧΗ".

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ...


Ο Γιωργάκης στην Αμερική λίγο πριν από τις κάλπες

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, λίγες μέρες πριν από τις κάλπες, να μεταβαίνει πολιτικός, ιδιαίτερα ο διεκδικών την πρωθυπουργία, στην Αμερική.
Σε άλλες εποχές αυτό θα ξεσήκωνε του πάντες. Τώρα του τάφου η σιωπή.
ΟΥΔΕΙΣ μιλάει για αυτό το ταξίδι, που τουλάχιστον σημειολογικά αποκαλύπτει πολλά.
Σε άλλες εποχές μια τέτοια πρωτοβουλία και από μόνη της θα ήταν ικανή να χάσει τις εκλογές ο κυβερνητικός μνηστήρας. Σήμερα τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί και ανοικτά και απροκάλυπτα ΟΛΟΙ υμνολογούν τους δυνάστες μας: Την πηγή όλων των συμφορών μας.
Πώς αλήθεια σε μια τέτοια εποχή, ολοκληρωτικής κατάπτωσης της πολιτικής σκέψης και των αισθημάτων, να έχεις αισιοδοξία;
Οι «νταβάδες» της υφηλίου, ανοικτά και απροκάλυπτα και με θηριώδη αυθάδεια, διαλαλούν ότι είμαστε υπό τις διαταγές τους, ΚΑΙ εμείς μοιραίοι και άβουλοι το αποδεχόμαστε.
Μοιραίοι και άβουλοι προσκυνάμε τους προσκυνημένους πολιτικούς και τους αμερικανοτσολιάδες…
Η μετάβαση του Γ.Π., μία περίπου εβδομάδα πριν από τις εθνικές μας εκλογές, στην Αμερική είναι σημειολογικά πολυσήμαντη:
α). Δεν πάει φυσικά στις ΗΠΑ για να πάρει το χρίσμα. Αυτό το έχει πάρει και υστερικά τον σπρώχνουν, Θεοί και δαίμονες, με κάθε μέσο και απάτη, στην Πρωθυπουργία.
Πάει στους «προστάτες» μας για να ενημερωθεί καλύτερα (ακριβέστερα να φρεσκάρει τις αμερικάνικες θέσεις) και να πάρει τις κατηγορηματικές «εντολές». Πρέπει να παραλάβει την πλάκα του Μωυσή: Την ταχύτατη επίσπευση και επίλυση των εθνικών μας θεμάτων, σύμφωνα με τις επιταγές των ΗΠΑ.
Ποιες είναι αυτές οι επιταγές το έχουμε γράψει και αναλύσει κατακόρον…
β). Δεν είναι, όμως, μόνο η πλάκα του Μωυσή. Αυτή θα μπορούσε και να του αποσταλεί.
Υπάρχει και κάτι άλλο, ακόμα πιο μακάβριο: Η δεδηλωμένη σηματοδότηση της υποταγής μας στους διεθνείς «νταβάδες» και η καθαρή σηματοδότηση εκ μέρους των «νταβάδων»: Η Ελλάδα είναι δικό μας προτεκτοράτο και το καταστούμε σαφές, το δείχνουμε ωμά και λίγες ώρες πριν από τις κάλπες.
Αυτή η στραταρχική αυθάδεια του ηγεμόνα, μαζί με το προσκύνημα του Γ.Π. σε αυτό το θράσος της ηγεμονικής αναίδειας, είναι που γεμίζει τα όνειρά μας με ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!
Θα την αποδεχτούμε ως λαός;
Ή θα τσαλακώσουμε, έστω με τη ψήφο μας, αυτή τη θηριώδη σατραπική αυθάδεια και τους δούλους της…
Στο χέρι μας είναι.
Και εδώ βρίσκεται το διακύβευμα αυτών των εκλογών, όπως κουραστικά το έχουμε αναλύσει.
ΟΛΑ τα άλλα που μας σερβίρουν οι πολιτικοί μας και τα κανάλια της απάτης είναι παραμύθια για μικρά παιδιά… http://olympia.gr/


Υ.Γ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...


ΔΙAΔΩΣΤΕ ΤΟ WWW.EAMB.GR

Είμαστε ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.θα το σκάσουμε μακριά ΣΑΣ...




Οι εικόνες μιλάν από μόνες τους!!Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ..."ΤΣΟΝΤΑ"

Τι σου είναι όμως η καλή σκηνοθεσία!!
Λίγες ώρες πριν από την ομιλία του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Ηράκλειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ...Προπαγάνδα Εβραίων στα σχολεία μας.

ΕΒΡΑΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ".

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ολοι όσοι ασχολούμαστε με το Ισραήλ και τον Εβραιοσιωνισμό γνωρίζουμε καλά την τακτική των Εβραίων και κάποιων έμμισθων οργάνων τους να δυσφημούν όποιον κάνει κριτική στο Ισραήλ και τους Σιωνιστών,σαν αντισημίτη.Ταυτόχρονα προβάλλουν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων με σκοπό να δημιουργήσουν αίσθημα "λύπης" και "ενοχής" στην ανθρωπότητα για να μπορούν να δικαιολογούν τα εγκλήματα που κάνουν.Το βίντεο που ακολουθεί είναι η απόδειξη οτι η τακτική αυτή δυσφήμησης όσων ασκούν κριτική στο Ισραήλ και τους Σιωνιστές είναι κατασκευασμένη απο τους ίδιους τους Σιωνιστές.
αναρτηθηκε απο ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ Υπ.Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Β`ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...

δείτε ΕΔΩ

93 πρωθυπουργοί που θήτευσαν από το 1828 έως το 2007, ποσοστό 22.5% συνδέονταν μεταξύ τους με συγγενική σχέση.Το σαράκι της οικογενειοκρατίας...


Πριν από δύο περίπου μήνες είχα αναγνώσει με μεγάλη, ομολογουμένως, προσοχή το βιβλίο του συνταγματολόγου κ. Κ. Χρυσογόνου που φέρει τον τίτλο «Ιδιωτική Δημοκρατία» και καταγράφει κάποια ανέκδοτα στοιχεία για την ποιότητα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.


Στο βιβλίο αυτό, λοιπόν, διάβασα ότι από τους 93 πρωθυπουργούς που θήτευσαν από το 1828 έως το 2007, ποσοστό 22.5% συνδέονταν μεταξύ τους με στενή συγγενική σχέση, ενώ ανάλογα ποσοστά συγγένειας ανιχνεύονται και μεταξύ των Ελλήνων βουλευτών.

Ως και πρώην συζύγους, αλλά κληροδόχους γραφείου και πελατείας, συναντά κανείς στα ελληνικά πολιτικά τζάκια. Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας εντοπίζονται απόγονοι Υπουργών του ΠΑΣΟΚ και αντίστροφα. Άλλωστε, από κύκλους συγγενών στρατολογούνται συχνά οι πρωθυπουργικοί ή υπουργικοί σύμβουλοι και οι διευθυντές υπουργικών γραφείων.

Α
ν, όμως, οι βουλευτικές θέσεις κατακτώνται από συγγενείς, οι γενικές γραμματείες των υπουργείων και οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ συνιστούν την επικράτεια των κουμπάρων. Εξάλλου, οι κουμπάροι μπορούν εύκολα να επιστρατευτούν, αφού η πνευματική συγγένεια δεν αποκαλύπτεται με το επώνυμο.

Το σαράκι της οικογενειοκρατίας, λοιπόν, έχει διαβρώσει από τα θεμέλια το νεοελληνικό κράτος. Το πολιτικό σύστημα της χώρας αδυνατεί να απαγκιστρωθεί από τον καθορισμό της καταγωγής και, έτσι, προωθεί τον νεποτισμό και την αναξιοκρατία σε όλες τις εμφανίσεις του δημοσίου βίου.

Με άλλα λόγια, αυτό που ναρκοθετεί την αναξιοκρατία και την ισότητα είναι η οικογενειακή αναπαραγωγή εξουσιών, οπουδήποτε κι αν εκδηλώνεται: στα πολιτικά έδρανα, στα πανεπιστημιακά τμήματα, στις δημόσιες θέσεις κλπ.

Η παρακμιακή κατρακύλα της χώρας, όμως, πρέπει να σταματήσει. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να απαλλαγεί ο δημόσιος βίος από την εξουσία του κοινού αίματος και να περάσει στον αστερισμό της αξιοσύνης και των προσωπικών ικανοτήτων του πολίτη. Τα οικογενειακά δέντρα, που θάλλουν σε υψώματα εξουσίας, πρέπει να κοπούν σύριζα.

Άλλωστε, η αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία μας κληροδότησε ένα μοντέλο ουσιαστικής σύγκρουσης ανάμεσα στις δομές του κοινού αίματος και του κοινού τόπου. Ας το ακολουθήσουμε, για να βγάλουμε την Ελλάδα από τον βούρκο των ανάξιων πολιτικάντηδων.

ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΜΜΕ


Κατασκευή ειδώλων. Ένα ιδιότυπο star system με πρώτη ύλη άτομα διαλεγμένα μέσα από την συνομωσία των μετρίων, οι οποίοι βρέθηκαν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Αρωγός για την ανέλιξη? Όχι βέβαια η ανταπόκριση του κόσμου γιατί αυτή δεν υπάρχει. Δεν υπήρξε ποτέ. Αρωγός είναι ο….. κατάλληλος άνθρωπος. Ο πρόθυμος, ο διαθέσιμος, ο παρατρεχάμενος. Ο δημοσιογράφος που έχει θρησκεία όχι την ενημέρωση, όχι την αποκάλυψη, αλλά την συναλλαγή. Oι τεχνικές απλές, διαχρονικές και αποτελεσματικές Υπερπροβολή του πελάτη-πολιτικού, κραυγές και πανηγυρισμοί για οτιδήποτε θετικό, απόκρυψη και αποσιώπηση για οτιδήποτε αρνητικό. Η δύναμη του Τύπου. Η δύναμη της εικόνας η τηλεόραση. Οι δυνατότητες τρομακτικές. Τα ανταλλάγματα το ίδιο. Αργομισθίες, Διοικητικά συμβούλια ΔΕΚΟ, διορισμοί σε γραφεία τύπου Υπουργείων και Οργανισμών, σε γραφεία τύπου των οποίων τον επικεφαλής αξιωματούχο πρέπει αύριο να τον κρίνει και να τον ελέγξει, αν είναι ποτέ δυνατόν. Το σπόρ καλλιεργείται σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής. Και λέμε της δημόσιας γιατί αν καλλιεργείται και αλλού απλώς δεν μας ενδιαφέρει. Ο ιδιωτικός τομέας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Πρώτον γιατί δεν τον πληρώνουμε εμείς και δεύτερον γιατί είναι από τη φύση του εκτεθειμένος στην κοινή γνώμη, στην ελεύθερη αγορά, στην πιάτσα. Δεν προστατεύεται από τίποτα. Μπορούμε να επιλέξουμε, μπορούμε να απορρίψουμε, μπορούμε να τιμωρήσουμε. Οι θέσεις της Δημόσιας Διοίκησης όμως και της πολιτικής ζωής είναι ιερές και θεσμοθετημένες και προορισμένες για το κοινό καλό. Για το κοινό καλό και για τίποτε άλλο.
http://ariadnh.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
Spk

ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ...ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ.


Πεινάς φοβάσαι αγωνιάς .


Σε ποιόν μιλάς ρε φουκαρά σε επαναστάτες του 1800 ;


Συνεχιζεί να μας δουλευεί και δίπλα παεί να πουλήσει και προστασία στους ξυπόλητους , πεινασμένους ,φοβισμένους ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 1800.

Τουρκία,Σκόπια μας δουλεύουν!



Υ.Γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ "ΕΞΥΠΝΟΥ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.


Συμβουλή μας /ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ???

















Ρε παιδιά κάντε μας μια μήνυση



Τι σημαίνει αυτό για την περίπτωσή μας.


Tο εξής απλό. Όταν ως κράτος καταδιώκεις έναν Μπόμπολα ή έναν Κόκκαλη, δεν το κάνεις απευθείας. Δεν σε ενδιαφέρει τι κάνουν και τι δεν κάνουν. Δεν σε ενδιαφέρει τι λένε και τι δεν λένε. Ως κράτος έχεις άπειρες δυνατότητες και μεταξύ αυτών να ελέγχεις και τον εαυτό σου. Δεν κάθεσαι δηλαδή να μελετάς τα συμβόλαιά τους και τη νομιμότητά τους. Δεν κάθεσαι να παγιδεύεσαι από τις "παγίδες" που έχουν στήσει οι νομικοί τους σύμβουλοι. Αυτοί οι οποίοι, αφού εξασφάλιζαν με παρανομίες τις προμήθειες ή τους διαγωνισμούς, στη συνέχεια "έστηναν" τη νομιμοφάνεια των πράξεών τους.
Τι κάνεις; Το εξής απλό. Γνωρίζεις ότι για όλους αυτούς τους διαπλεκόμενους η "φωλιά" τους είναι το κράτος. Η "φωλιά" τους δηλαδή είναι ο χώρος τον οποίο ελέγχεις απόλυτα. Μέσα σ' αυτήν τη "φωλιά" δουλεύεις ερήμην τους. Δεν βγαίνεις έξω από αυτήν τη "φωλιά", ώστε να έρθεις αντιμέτωπος με τις στρατιές των δικηγόρων και των σφουγγοκολάριών τους. Με τις στρατιές των πληρωμένων συμμάχων τους. Περιορίζεσαι μόνον στη "φωλιά". Μέσα σ' αυτήν τη "φωλιά" αναζητάς τη "λεία" τους και τα "βλαστάρια" τους. Δεν σε ενδιαφέρει πού βρίσκονται αυτοί και τι λένε. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το ότι έχεις ως δεδομένο πως αυτοί "φτιαχτήκαν" μέσα στους διαδρόμους του κράτους και ότι εκεί βρίσκεται η αδυναμία τους.
Τι κάνεις; Το εξής απλό. Όταν γνωρίζεις ότι ο Μπόμπολας, για παράδειγμα, "φτιάχτηκε" από το κράτος, αναζητάς τη "γέννησή" του. Ανατρέχεις στην εποχή που ο Μπόμπολας, είχε ως κεφάλαιο ένα βρακί κι ένα καπέλο. Αναζητάς τη χρονική περίοδο κατά την οποία ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το δημόσιο. Αναζητάς την εποχή που ήρθε σε πρώτη επαφή με τα προϊόντα της Mercedes και της Armani. Από τη στιγμή που εντοπίσεις το χρόνο, αναζητάς τα υπόλοιπα. Από ποια "πόρτα" μπήκε στο δημόσιο και "φτιάχτηκε"; Από την "πόρτα" των δημοσίων έργων; Από την "πόρτα" των δημοσίων προμηθειών; Από την "πόρτα" του υπουργείου άμυνας ή από την "πόρτα" του υπουργείου συγκοινωνιών; Αυτά αρκούν ως στοιχεία για τον Μπόμπολα, στην υπόθεση "Μπόμπολας".
Από εκεί και πέρα παρατάς τον Μπόμπολα και ασχολείσαι με άλλους. Με άλλους πολύ πιο αδύναμους καί από τον Μπόμπολα καί από τον πολιτικό που τον έστειλε εκεί όπου τον έστειλε. Αναζητάς πάντα τον πιο αδύναμο κρίκο της αλυσίδας της διαπλοκής, προκειμένου να τη σπάσεις εύκολα. Ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Ο απλός υπάλληλος. Ποιος ήταν ο δημόσιος υπάλληλος που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην "πόρτα"; Αυτόν τον υπάλληλο τον κάνεις "φύλλο και φτερό". Ως κράτος έχεις το δικαίωμα να ελέγξεις το πόθεν έσχες του. Ως κράτος έχεις δικαίωμα να ελέγξεις τα "άλματα" στην καριέρα του.
Αν ο υπάλληλος αυτός δεν μπορεί να σου εξηγήσει είτε τον ανεξήγητο πλουτισμό του είτε την ανεξήγητη "αλτικότητά" του, τον παραπέμπεις σε δίκη με την κατηγορία της διαφθοράς και της απιστίας προς το δημόσιο και τον στέλνεις στη φυλακή. Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι η φυλακή ευνοεί τη "φλυαρία". Με ένα καλό "παζάρι" μπορείς να μάθεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Ποιος, που, γιατί και πού πήγαν τα λεφτά. Είναι θέμα χρόνου να ισχύσει το γνωστό ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν σε σύγκρουση οι συμμορίτες μεταξύ τους, εφόσον κανένας δεν είναι διατεθειμένος να καθίσει στη φυλακή για κάποιον άλλον. Κανένας υπάλληλος δεν είναι διατεθειμένος να θυσιαστεί για κανέναν Μπόμπολα και για κανέναν πρώην χαφιέ της Στάζι.
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται πλήρως το μέγεθος της υποκρισίας, όταν οι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ παριστάνουν τους αδύναμους και "ψιθυρίζουν" τα ονόματα των διαπλεκομένων. Αντιλαμβάνεται πόσο υποκριτές είναι οι ιδιοκτήτες των κομμάτων — οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα το κράτος —, όταν βλέπει πόσο εύκολα μπορεί το κράτος να τους τσακίσει όλους μαζί. Το κράτος με "μικροχειρουργικές" επεμβάσεις μπορεί να τους βρει όλους. Μπορεί να βρει τις παρανομίες τού καθενός που παριστάνει σήμερα τον μεγαλοπαράγοντα της κοινωνίας, είτε ελέγχοντας τις καμεράτες είτε τον Ολυμπιακό. Τα πάντα δηλαδή είναι εύκολα, αν υπάρχει η ανάλογη βούληση από πλευράς εξουσίας.

Υποχρεωτικός ευνουχισμός των παιδεραστών στην Πολωνία



Μπραβο στους βουλευτές του Πολωνικού Κοινοβουλίου!Σύμφωνα με τη νέα διάταξη, την οποία υπερψήφισαν 400 βουλευτές, όταν ένα άτομο καταδικάζεται για βιασμό ανηλίκου, κάτω των 15 ετών, ή ενός μέλους της οικογένειάς του, «θα υποβάλλεται υποχρεωτικά σε φαρμακευτική θεραπεία και ψυχοθεραπεία, προκειμένου να κατασταλούν οι σεξουαλικές του ορμές».Το δικαστήριο θα πρέπει να λάβει υπόψη του τη γνωμοδότηση ψυχιάτρων, σεξολόγων και ψυχολόγων πριν ορίσει την θεραπεία που ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση.Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, Ντόναλντ Τασκ, ξεκίνησε στις αρχές Σεπτέμβρη, ύστερα από τη σύλληψη ενός 45χρονου άνδρα που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε επί έξι χρόνια την 21χρονη πλέον κόρη του, υπόθεση που είχε συγκλονίσει την πολωνική κοινή γνώμη. http://messarea.blogspot.com/2009/09/blog-post_2324.html

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη δημοσίευση αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων σε ιστολόγια διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ι. Σακελάκος.
Ο εισαγγελέας που θα ερευνήσει την υπόθεση έχει εντολή να άρει το ηλεκτρονικό απόρρητο, ώστε να εντοπιστούν οι διαχειριστές των επίμαχων μπλογκς και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι στις εταιρείες μετρήσεων κοινής γνώμης που τους προμήθευσαν με τις πληροφορίες. Σε αναρτήσεις τους, συντάκτες των μπλογκς υποστηρίζουν ότι δεν έχει διαπραχθεί κανένα αδίκημα, καθώς η εκλογική νομοθεσία απαγορεύει τη δημοσίευση δημοσκοπήσεων, το δεκαπενθήμερο πριν τις εκλογές, μόνο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όπως ισχυρίζονται, τα μπλογκς είναι προσωπικές ιστοσελίδες και όχι ΜΜΕ.

Η εικόνα της μελλοντικής "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" κυβέρνησης...DREAM TEAM (αν δεν κάνουν ταξίδι στην ΜΑΜΑ Αμερική δεν βγάζουν ούτε λόγο).






Πρωθυπουργός: Ο Εβραίος Γιώργος Παπανδρέου ή George Papadreou ή Γκιόργκο, η ΓΑΠ, ή Τζέφρι.
Ο "Έλληνας" πολιτικός, ο οποίος δήλωσε δημοσίως ότι προτιμά να χάσει η χώρα ένα μέρος της επικράτειάς της, προκειμένου να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της.
Ο "Έλληνας" πολιτικός, ο οποίος έχτισε τη "διεθνή" του καριέρα με τα χρήματα και τα μέσα του Εβραίου Σόρος, ο οποίος βρίσκεται πίσω απ' όλα τα εθνικά μας προβλήματα.
Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος χρηματοδοτούσε με χρήματα του ελληνικού λαού όλες τις ΜΚΟ των πρακτόρων και των χαφιέδων, που αναζητούσαν "μειονότητες" στη Μακεδονία.
Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος είναι φανατικός υποστηρικτής του παντελώς ανθελληνικού σχεδίου Ανάν.
Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος παντελώς παράνομα και εξόχως αντεθνικά έδωσε "εθνικά" δικαιώματα στη μειονότητα της Θράκης, ανοίγοντας τον "δρόμο" για νέες τουρκικές διεκδικήσεις.
Ο "Έλληνας" κομματάρχης, ο οποίος υποστήριξε με όλα τα μέσα τους λαθρομετανάστες και αυτοί του ανταπέδωσαν την εξυπηρέτηση, δίνοντάς του την αρχηγία στο κόμμα του.
Ο "Έλληνας" οραματιστής πολιτικός, ο οποίος "δανείζεται" τα όνειρά του από τον Βαλιανάτο.
Ο "Έλληνας" εκλεκτός της αμερικανικής πρεσβείας, της εβραϊκής AIPAC, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και άλλων ευαγών ιδρυμάτων.
Ο "Έλληνας" αδερφός του —σύμφωνα με δική του δήλωση— Αμερικανού μεταμφιεσμένου σε Έλληνα, Νίκου.
Ο "Έλληνας", ο οποίος τίμησε τον ελληνικό πολιτισμό, προσπαθώντας σκληρά —έστω και ανεπιτυχώς— να μάθει τα ελληνικά.
Ο "Έλληνας" του μόχθου, ο οποίος σκούπισε όλα τα συνεδριακά κέντρα και όχι μόνον.
Ο "Οδυσσέας" της περιπέτειας και της περιπλάνησης, ο οποίος κατόρθωσε να χαθεί με το κανό του μέσα στον Σχοινιά.

Αυτόν θα πλαισιώσουν ως μέλη της κυβέρνησης οι αντιπρόσωποι όλων των λαϊκών στρωμάτων και των γνωστών "κοινωνικών" εταίρων.

Το μισό Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών με επικεφαλής τους θρυλικούς αγωνιστές του "σοσιαλισμού", τον Παπακωνσταντίνου και τον Γερουλάνο.
Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ με τον Πάγκαλο και τη Διαμαντοπούλου.
Η "φρεσκαδούρα" της πολιτικής σκηνής με τον Πετσάλνικο, τον Ρέππα και τη Βάσω Παπανδρέου.
Η "ηρωίδα" του Πολυτεχνείου διαβόητη Μαρία Δαμανάκη
…και βέβαια να μην ξεχνάμε και τον Βαγγέλη, που, ως μελλοντικός ηγέτης, θα τους συγχωρέσει όλους τους παραπάνω.




Συνέταιροι από πλευράς Νέας Δημοκρατίας θα είναι:

Υπουργός Εξωτερικών. Η γνωστή στο πανελλήνιο για τον πατριωτισμό της Θεοδώρα Μητσοτάκη ή Μπακογιάννη ή Κούβελου. Η παντρεμένη χήρα.
Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε πολλά πράγματα γι' αυτήν. Αρκεί να θυμάται κάποιος ότι είναι η κόρη του Μητσοτάκη.

Αυτήν θα την πλαισιώνουν τα γνωστά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Το άλλο μισό Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών με επικεφαλής τον αδερφό της Κυριάκο.
Όλοι οι "κληρονόμοι" του ελληνικού κράτους από την εποχή της Τουρκοκρατίας και εντεύθεν.

Αυτήν την κυβέρνηση σχεδιάζουν οι Αμερικανοί να επιβάλουν στην Ελλάδα. Με αυτήν την κυβέρνηση ο ελληνικός λαός θα πρέπει να ξεφύγει από την τρομερή οικονομική κρίση και η Ελλάδα να ξεπεράσει τα εθνικά της προβλήματα. Αυτοί θα μας σώσουν οικονομικά και θα "θεμελιώσουν" το σίγουρο εθνικό μας μέλλον.
Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς θα κάνουν όλοι αυτοί, όταν θα έρθει η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Μπορεί να καταλάβει πώς θα αντιδράσουν, όταν θα έρχονται τα "ραβασάκια" από την αμερικανική πρεσβεία.






ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΡΕΜΑΛΙΑ .

Φόβοι για ντόμινο πτωχεύσεων

Φόβοι για ντόμινο πτωχεύσεων και έκρηξη δανειακών υποχρεώσεων .

Σενάρια τρόμου για επιπτώσεις ντόμινο στο σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας από την κατακόρυφη πτώση της παραγωγής, την πιστωτική ασφυξία, την έκρηξη των ακάλυπτων επιταγών και την αύξηση των επισφαλών δανείων.
Σενάρια τρόμου για επιπτώσεις ντόμινο στο σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας από την κατακόρυφη πτώση της παραγωγής, την πιστωτική ασφυξία, την έκρηξη των ακάλυπτων επιταγών και την αύξηση των επισφαλών δανείων. πηγή ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE

Υ.Γ Οταν επιμένουμε να διαβάσετε αυτο το κείμενο ,δεν κάνουμε καθόλου πλάκα .

Ο Καραμανλής δεν άντεχε να πάρει πάνω του το βάρος της ανακοίνωσης της οικονομικής κατάρρευσης. Δεν ήθελε να είναι αυτός, που, ως νέος Τρικούπης, θα ανακοίνωνε το περίφημο …"Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν". διάβασε το τώρα.

Δικαστική διαμάχη MIG - Ντ. Μπακογιάννη ...






«Δυστυχώς η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κ. Ντ, Μπακογιάννη περί «εκβιασμού» απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, αλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως «λάσπη», μας υποχρεώνει να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της MIG.

Υ.Γ Λέτε η Ντόρα να βγει "καθαρή" και να θέλει να αναλάβει ηγεσία στο κόμμα ;Ποιός ξέρει.

Ο Γιωργάκης, άλλαξε πολλά επαγγέλματα στη ζωή του. Εσείς; ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

http://dodoni-gr.blogspot.com/

"ΝΙΚΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΔΥΟ !!




http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/09/blog-post_4489.html

Φίλε Ανώνυμε και Επώνυμε Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝAI ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ.

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ - ΣΤΟΝ "ΓΑΛΑΤΑ" ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ "ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ" ,ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ?

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ .

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΤΡΕΛΗ" ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.


ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΡΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ .


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .


Φίλε Ανώνυμε και Επώνυμε

ΑΓΑΠΗΤΟΙ-ΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Θεωρώ ανάγκη να απευθύνω αυτο το ... "γράμμα", στους γνωστούς και άγνωστους φίλους και φίλες, που γνωριστήκαμε και πραγματικά αγαπηθήκαμε μέσα απο αυτόν τον ιστότοπο.
Είναι πρωτοφανής και συγκινητική η συμμετοχή και εκδήλωση συμπαράστασης μέσω mail και τηλεφωνημάτων, είναι και η δικαίωσή μου που πίστεψα σ`αυτήν την νέα (;) μορφή εκλογικού αγώνα.
Ξεκαθάρισα απο την αρχή ότι δεν προέρχομαι απο πολιτικά τζάκια και συνεπώς δεν διαθέτω την οικονομική ευρωστία ώστε να αποδυθώ σε αγώνα με οικονομικά μεγέθη αστρονομικά για μένα.
Οι δυνατότητές μου φτάνουν στο ύψος των 2 μηνιαίων συντάξεων του ΙΚΑ. Δηλαδή κάποιες κάρτες, μονόφυλλο σημείωμα, εξοδα ταχυδρομείου και ΤΕΛΟΣ!
Όμως, για να μην κλαιγόμαστε, διαθέτουμε το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ μέσον πρόσβασης και επικοινωνίας.

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ" ΣΕ Ομογενείς

Ομογενείς στα ψηφοδέλτια

Αρκετοί ομογενείς έχουν συμπεριληφθεί σε ψηφοδέλτια επικρατείας ελληνικών κομμάτων, ενόψει των εκλογών της 4η Οκτωβρίου.
Πρόκειται για τους κ.κ. Κωνσταντίνο Δημητρίου (ΝΔ), από τη Γερμανία, τον Ηλία Μόσιαλο (ΠΑΣΟΚ) από τη Μεγάλη Βρετανία και την Έλενα Παναρίτη (ΠΑΣΟΚ), την Κατερίνα Γιαννάκη (ΣΥΡΙΖΑ), από την Ιταλία και τον
Νικόλαο Διαμαντίδη (ΛΑΟΣ), από τις ΗΠΑ.

Σε ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αναγέννησης συμμετέχουν επίσης ο δκηγόρος Κωσταντίνος Γουμάγιας κάτοικος Ντίσελντορφ της Γερμανίας και ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Λύκος κάτοικος Βερολίνου
Κωνσταντίνος Δημητρίου (ΝΔ)
Ο κ. Δημητρίου είναι Ταμίας του ΣΑΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών κοινοτήτων Γερμανίας.
Γεννήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας από γονείς μετανάστες, με τόπο καταγωγής την Ήπειρο. Σπούδασε στην Ελλάδα, παίρνοντας το πτυχίο της Δασοπονίας και στη συνέχεια στη Γερμανία, όπου έλαβε το πτυχίο Πληροφορικής και Οικονομικών.
Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Πληροφορικής του University of Applied Sciences της Κολωνίας. Μεταξύ άλλων είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Ιδρύματος της ΟΕΚ, του Ελληνο – γερμανικού Πολιτιστικού Κέντρου Κολωνίας, Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Κολωνίας, ενώ έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κολωνίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Υ.Γ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο "ΕΡΩΤΑΣ"...

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ"...

Κάψανε και το « Ρεσάλτο » οι προστάτες των λαθρομεταναστών

Αποτέφρωσαν τα γραφεία τού ΡΕΣΑΛΤΟ

Τα τάγματα των κουκουλοφόρων του νέου φασισμού αποτέφρωσαν τα γραφεία τού ΡΕΣΑΛΤΟ.βΣήμερα 22 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα 100 κρανιοφόροι πλημμύρισαν την Πλατεία Εξαρχείων!!!
15 κρανιοφόροι με δύο βαριές επί μία ώρα κτυπούσαν μανιασμένα για να σπάσουν την πόρτα ασφαλείας των γραφείων.

Και οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν λίγα μέτρα μακριά δεν... …πήρανε είδηση!!!
Αφού σπάσανε τις πόρτες μπήκανε στα γραφεία και έσπασαν κυριολεκτικά τα πάντα, μέχρι τα πλακάκια και τα ντουβάρια των τοίχων…

Μετά έβαλαν φωτιά και ολοκλήρωσαν το φασιστικό έργο τους.

Έφυγαν ανενόχλητοι αρπάζοντας και το κομπιούτερ…

Άφησαν και την υπογραφή του: Την προκήρυξή τους. Διαβάστε το φασιστικό ήθος και ύφος:

«Τη στιγμή που η ελληνική δημοκρατία αποπειράται ν’ αντιμετωπίσει τ’αδιέξοδά της με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο κατασταλτικός βραχίονας της, η ελληνική αστυνομία συνεχίζει να εξαπολύει...

καθημερινά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων. Εκκενώσεις κτιρίων, έλεγχοι, απελάσεις, συλλήψεις, ξυλοδαρμοί, βιασμοί και δολοφονίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του πολέμου εναντίον των κολασμένων του καπιταλιστικού κόσμου.

Στο πλευρό του θεσμισμένου κρατικού ρατσισμού συστρατεύονται διαφόρων ειδών καθάρματα: από τους παρακρατικούς νεοναζί και τους λαϊκιστές φασίστες μέχρι τους έφεδρους και τους καταστηματάρχες των φασιστό-«επιτροπών κατοίκων». Αλλά όχι μόνο αυτοί…σα νέοι δωσίλογοι, διάφοροι τσολιάδες-αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, μηρυκάζουν μέσα από έντυπα (σαν το Ρεσάλτο) και ιστοσελίδες (σαν το patari.org) το ρατσιστικό λόγο, πηγαίνουν χέρι χέρι με τα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας και ξερνάνε το εθνικιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο τους.

Μέσα σ’ αυτήν την πολεμική συνθήκη καθένας επιλέγει τη θέση μάχης που του αναλογεί. Κανένας δε βρίσκεται στο απυρόβλητο και ο καθένας θα πρέπει ν’αναμένει τις συνέπειες των λόγων και των πράξεων του. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στις 22.09.09 στα γραφεία του μηνιαίου περιοδικού Ρεσάλτο το οποίο έχει προπαγανδίσει διάφορες φασιστοσυνάξεις, όπως αυτή της 9ης Μάη στην Ομόνοια και την αντίστοιχη αυριανή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

επιτροπές κατοίκων από γειτονιές της Αθήνας»

ΜΑΤΑΙΠΟΝΟΥΝ αν πιστεύουν τα ενεργούμενα των μυστικών υπηρεσιών ότι θα τρομοκρατήσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ. Θα επανέλθουμε…

ΠΗΓΗ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21609#21609

H εταιρεία του Εβραίου,David Axelrod, ανώτατου συμβούλου του Ομπάμα, εργάζεται για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ





....ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΗΛΑΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΜετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο Πολωνοεβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη. Πριν όμως είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία όπου και παντρεύτηκε μιά εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μιά κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη. Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα. ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Φον ντερ Γκόλτς. Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Στρατός μας τελικά απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές. Ένας τάφος που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου.. Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα που δεν γνωρίζουν σήμερα οι Έλληνες μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και ελάχιστα για τον καθέναν ξεχωριστά. Αλλά όμως όλοι πρέπει να ξέρουν... Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!
"ΣΤΟΧΟΣ"(Στην φωτογραφία η Σοφία Μινέϊκο και ο Γεώργιος Παπαναδρέου πριν την εγκαταλείψει με τον μικρό Αντρεά στην αγκαλιά, κάτι που οι Μινέϊκο ποτέ δεν ξέχασαν... Και μην μας πεί κανείς ότι το «Μηχανικό» δεν πολεμάει...)

Με τους γονείς στο σπίτι και μετά τα... 30 τους οι νέοι!


Μαζί με τους γονείς τους, που τους φροντίζει η μαμά, προτιμούν να μένουν οι νέοι!Επαναπαυμένοι στις περιποιήσεις της... μαμάς τους είναι οι νέοι άνδρες στο Ηράκλειο, οι οποίοι ακόμη και μετά τα 30 προτιμούν να μένουν με τους γονείς του όπου τα πάντα τους προσφέρονται στο πιάτο.Οι συνέπειες μιας τέτοιας ανατροφής είναι πολλές, αφού τα αγόρια όχι μόνο δεν ανεξαρτοποιούνται και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, αλλά συνεχίζουν να τα θέλουν όλα έτοιμα και από την σύντροφό τους, όταν εγκαταλείπουν την οικογενειακή εστία και την φροντίδα της μητέρας τους με την οποία είναι περισσότερο συνδεδεμένοι.Γιατί;Η απάντηση είναι απλή, δεν τους χαλάει ποτέ χατήρι, ό,τι και αν θελήσουν.Μεγάλη έρευνα που έγινε πρόσφατα στην Αυστραλία, έδειξε ότι το 27% των νέων ηλικίας από 20 έως 34 ετών, συνεχίζουν να μένουν με τους γονείς τους!Η κατάσταση στην χώρα μας και στην Κρήτη ειδικότερα, είναι πολύ χειρότερη, αναφέρει ο παιδοψυχίατρος Νίκος Μακαρώνας, διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Ηρακλείου.Ο κ. Μακαρώνας σημείωσε ότι τα παιδιά είναι υπερπροστατευμένα, εξαρτώνται από τους γονείς τους συναισθηματικά και οικονομικά και αυτό σημαίνει ότι καθυστερούν πολύ να αναπτύξουν την δική τους ανεξάρτητη προσωπικότητα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να ορίσουν μόνοι τους την ζωή τους.Ο γιατρός σχολίασε ότι οι νέοι τα περιμένουν όλα έτοιμα στο χέρι και συχνά κάθε επιθυμία τους είναι διαταγή.Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι νέοι άνδρες προτιμούν να μένουν με τους γονείς τους γιατί πίνουν, τρώνε και κοιμούνται δωρεάν και επιπλέον μπορούν να φιλοξενούν στο δωμάτιό τους και τις ερωμένες τους. Με λίγα λόγια, η ζωή τους δίπλα στους γονείς είναι εντελώς ανέξοδη και χωρίς ουσιαστικές υποχρεώσεις.Πηγή:Patris.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ πεντακομματική συγκυβέρνηση...Ο ΝΕΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ IRAKLIO WEB RADIO

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ http://irakliowebradio2.blogspot.com

ΑΠΟΧΗ 1946 - ΑΠΟΧΗ 2009 Η "αποχή" κάποτε κατέστρεψε την Ελλάδα και η "αποχή" σήμερα μπορεί να δώσει την ελπίδα.

Όταν το ΕΑΜ β’ πρότεινε την αποχή, ως "επιλογή" των πολιτών, γνώριζε τι ακριβώς επεδίωκε. "Ακροβατούσε" μεταξύ σωστού και λάθους σ' ό,τι αφορά τη γενικότερη δημοκρατική και εκλογική λειτουργία, αλλά αυτό το έκανε, έχοντας γνώση κάποιων ιδιομορφιών του ελληνικού πολιτικού συστήματος, τις οποίες αγνοεί ο μέσος πολίτης. Ένα ψευδοδημοκρατικό δικομματικό πολιτικό σύστημα, όπως είναι το ελληνικό, δεν μπορεί να "νικηθεί" ή ν' "αποκαλύψει" τις αδυναμίες του με συμβατικές τακτικές αντίδρασης. Ακριβώς, επειδή δεν μπορεί να συμβεί αυτό, επιλέξαμε αντισυμβατικές μεθόδους.
Επιλέξαμε να προτείνουμε κάτι, το οποίο θεωρητικά είναι λάθος, για ν' αποκαλυφθεί το σωστό. Με "λάθος" επιλογή μπορείς να παράγεις το "σωστό" αποτέλεσμα, αν γνωρίζεις τι επιδιώκεις. Το εσκεμμένο λάθος μέσα σε ένα σύστημα-"παγίδα" μπορεί να "εξουδετερώσει" τον σχεδιασμό του. Τον έξυπνο φασιστικό σχεδιασμό του.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ

ΑΠΟΧΗ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.




2 εκατ. ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών με ψευδή δικαιολογητικά προέλευσης. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΛΙΣ 200€

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ?
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΛΕΣ ΚΟΤΕΡΑ KAI ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ";
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ???
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ .
ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ???


ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ

Σκανδαλώδης διαγραφή υψηλού πτοστίμου στο Υπουργείο Οικονομικών21:04 - 18 Σεπτέμβριος 2009Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρό σκάνδαλο διαγραφής προστίμου ύψους 300 χιλ. ευρώ έλαβε εμπλέκονται ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών. Η υπόθεση έγινε γνωστή πολύ πρόσφατα, ενώ είχε ξεκίνησε από το 2006 όταν γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών εισήγαγε στη χώρα περίπου 2 εκατ. ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών με ψευδή δικαιολογητικά προέλευσης. Τότε το Α τελωνείο Θεσσαλονίκης είχε επιβάλλει πρόστιμο 300 χιλ. Ευρώ.
Η εταιρεία προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια, καταβάλοντας ωστόσο το 30% του προστίμου όπως απαιτείται. Ωστόσο παρά το ότι η υπόθεση βρισκόταν υπό εκδίκαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Διεύθυνση Τελωνείων, με απόφαση της διέγραψε το πρόστιμο αντικαθιστώντας το με πρόστιμο 200 ευρώ.
Η απόφαση εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες. Μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΙΟ, κ. Θανάσης Σκορδάς διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για να βρεθούν ποια υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠΟΙΟ εμπλέκονται στην υπόθεση.


Υ.Γ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .

Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΣΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. 300.000€ ΕΓΙΝΑΝ 200€... Σκανδαλώδης διαγραφή υψηλού προστίμου στο Υπουργείο Οικονομικών .


Σκανδαλώδης διαγραφή υψηλού προστίμου στο Υπουργείο Οικονομικών 21:04 - 18 Σεπτέμβριος 2009

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρό σκάνδαλο διαγραφής προστίμου ύψους 300 χιλ. ευρώ έλαβε εμπλέκονται ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.


Η υπόθεση έγινε γνωστή πολύ πρόσφατα, ενώ είχε ξεκίνησε από το 2006 όταν γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών εισήγαγε στη χώρα περίπου 2 εκατ. ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών με ψευδή δικαιολογητικά προέλευσης. Τότε το Α τελωνείο Θεσσαλονίκης είχε επιβάλλει πρόστιμο 300 χιλ. Ευρώ.
Η εταιρεία προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια, καταβάλοντας ωστόσο το 30% του προστίμου όπως απαιτείται. Ωστόσο παρά το ότι η υπόθεση βρισκόταν υπό εκδίκαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Διεύθυνση Τελωνείων, με απόφαση της διέγραψε το πρόστιμο αντικαθιστώντας το με πρόστιμο 200 ευρώ.


Η απόφαση εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες. Μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΙΟ, κ. Θανάσης Σκορδάς διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για να βρεθούν ποια υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠΟΙΟ εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ένα γιατρό ρε παιδιά...ΓIA TO K K E


Και να θες να ησυχάσεις δεν σε αφήνουν. Και να θες να τους ξεχάσεις σου υπενθυμίζουν την ύπαρξή τους. Και να θες να τους αγνοήσεις σε επισκέπτονται. Και να θες στο τέλος – τέλος να γράψεις μια “ουδέτερη” ανάρτηση σε προκαλούν.
Εφημερίδα Ριζοσπάστης 16/1/2007
Απόσπασμα από συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα σχετικά με την διαφωνία της ως προς την ισοτιμία των κολλεγιακών πτυχίων με αυτά των σχολών του δημόσιου πανεπιστημίου.
“Και με την ευκαιρία, επειδή είπα για το Deree. Χτες έγραψε η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ότι έχω στείλει την κόρη μου στο Deree. Οντως, έτσι είναι. Ενα παιδί αν δεν μπορεί ή δε θέλει να πάει στο Πανεπιστήμιο, δεν έχει διέξοδο στην Ελλάδα, τι θα κάνει μετά το Λύκειο. Κάπου πρέπει να πάει.”
“Θα σας το πω καθαρά. Εμείς είμαστε ριζικά αντίθετοι στην ισοτίμηση των πτυχίων ανάμεσα π.χ. στα κολέγια και στις τρίχρονες σχολές που υπάρχουν με τα Πανεπιστήμια, πέρα και ανεξάρτητα απ' το τι ποιότητα έχει είτε το Πανεπιστήμιο είτε οι τρίχρονες σχολές. Είμαστε αντίθετοι στην ισοτίμηση των σχολών επαγγελματικής ειδίκευσης με τις σχολές επιστημονικής μόρφωσης και ειδίκευσης.“
“Ισοτίμηση μπορεί να γίνει. Ομως θα έχουν πραγματικά την ίδια αξία στην αγορά - έτσι όπως τη λένε - αυτά τα πτυχία; Ενδεχομένως ορισμένα, π.χ. το Deree (!!!), μπορεί να γίνει ισότιμο με το ελληνικό Πανεπιστήμιο. Το Αμερικάνικο Κολέγιο έχει τις διασυνδέσεις του, έχει το παρελθόν του, έχει μερίδιο της αγοράς και μπορεί στα πλαίσια της ισοτίμησης να θεωρηθεί ανώτερο από πολλές πανεπιστημιακές σχολές. Μπορεί να ισοτιμηθούν διάφορα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών και στην πράξη το πτυχίο να μην έχει καμία αξία, διότι η όλη πορεία είναι να έχουμε διαβάθμιση τόσο στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όσο και στο άλλο συνονθύλευμα που κινείται δίπλα στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Παντού θα υπάρχουν τα Ιδρύματα της πρώτης γραμμής, της δεύτερης, της τρίτης, της τέταρτης. “
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου ΚΚΕ για την ίδρυση ιδιωτικών κολεγίων 30/07/09
“Η απόφαση της κυβέρνησης για την ίδρυση 33 ιδιωτικών κολεγίων στη χώρα μας, που ισοδυναμεί με την ισοπέδωση πτυχίων πανεπιστημίων και ΤΕΙ και η εξίσωση τους με τρίχρονα πιστοποιητικά ψευτοκολεγίων, είναι απόλυτα συνυφασμένη με την αντιλαϊκή πολιτική που προωθεί η ΕΕ και έχει τη σύμφωνη θέση κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων του «ευρωμονόδρομου».
Το ΚΚΕ τονίζει ότι τόσο οι φοιτητές - σπουδαστές, όσο και το σύνολο των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων έχουν συμφέρον να ορθώσουν αγωνιστικό ανάστημα, να απαιτήσουν Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της Παιδείας. “
Εδώ προφανώς πρέπει να επέμβει κάποιος επιστήμονας. Επιστήμονας ιατρικού κλάδου, ψυχιατρικής κατεύθυνσης. Μόνο η ιατρική γνωμάτευση μπορεί να μας διαφωτίσει ως προς το ποια είναι τελικά η θέση του ΚΚΕ. Πρέπει να σπουδάζει ο κόσμος στα κολλέγια ή όχι; Δικαιούται την κρατική αναγνώριση το κολλεγιακό πτυχίο ή όχι; Είναι ηθικά και συνταγματικά ακέραια η εξίσωση των κολλεγιακών σπουδών με τις δημόσιες σπουδές ή όχι;
Τελικά τι ισχύει; Να αποτραπεί η εξίσωση των πτυχίων αλλά κατ’ εξαίρεση να επιτραπεί για το Κολλέγιο Αθηνών και το Deree; Όπου συμπτωματικά από το Κολλέγιο Αθηνών αποφοίτησε η δεσποινίς Παπαρήγα και συνεχίζει – όλως τυχαίως – τις σπουδές της στο Deree; Τελικά τι συμβαίνει; Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας;
Τελικά, εκεί στο ΚΚΕ, τι είστε; Τρελλοί ή ψεύτες; Ηλίθιοι ή ξεδιάντροποι; Τέτοια ασυνέχεια λόγου και πράξεων δεν την έχουν και οι πλέον αγράμματοι, πόσο μάλλον ένας αρχηγός κόμματος. Τέτοια έλλειψη ειρμού και αλληλουχίας δεν την βρίσκεις ούτε σε γιδοβοσκό.
Σε τέτοιες αντιφάσεις υποπίπτουν μόνο οι λωποδύτες, οι κομπιναδόροι και οι εγκληματίες και συνήθως υπό το φως της ανακριτικής λάμπας και την ισχύ της ασφαλίτικης σφαλιάρας. Ευτυχώς για σένα που δεν βρισκόμαστε σε κρατητήριο. Δυστυχώς για σένα και όλο τον διαχρονικά παρακρατικό μηχανισμό του ΚΚΕ, οι σφαλιάρες πλησιάζουν. Και όχι από απλό χέρι. Από μια χερούκλα από την Ορεστιάδα μέχρι την Γαύδο και από την Κόνιτσα μέχρι το Καστελόριζο.
Έλληνες! Ανεξαρτήτως των επερχόμενων εκλογών, κάντε το χρέος σας. Στείλτε τους απατεώνες εκεί που πρέπει. Στείλτε τους επαγγελματίες ευαίσθητους στην αφάνεια. Ξαποστείλτε τους επαγγελματίες διαδηλωσάκηδες και τους επ’ αμοιβή κλάψες εκεί που πρέπει. Δεν επιτρέπεται να παίζουν με τον πόνο μας. Δεν επιτρέπεται ο λύκος να ντύνεται πρόβατο. Κάθε μέρα βγαίνουν στην επιφάνεια και νέα στοιχεία για τον ρόλο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, τον παρελθόντα και τον τωρινό. Μπορείτε να ενημερωθείτε από πάμπολλες πηγές του διαδικτύου. Ψάξτε, διαβάστε, μελετήστε, συγκρίνετε και κρίνετε. Ψάξτε σε 1 σε 2 σε 5 σε 10 σε 100 μεριές. Ψάξτε με πνεύμα αμφισβήτησης και διάθεση μάθησης. Πάντοτε οι Έλληνες πέφτουν θύματα ενός τεχνητού δίπολου. Τουλάχιστον η φασιστική δεξιά δεν κρύβεται. Έχει στις τάξεις της δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες, βασιλικούς και ταγματασφαλίτες. Όλοι αυτοί με έξωθεν προστασία γλύτωσαν την κρεμάλα μετά την αποχώρηση των Γερμανών το 1945. Όλοι αυτοί είναι γνωστοί και ακόμη και σήμερα με κίνδυνο της ζωής τους παραμένουν στην χώρα (πάλι με έξωθεν προστασία). Το ΚΚΕ όμως; Έως πότε θα μας πίνει το αίμα παριστάνοντας τον αδερφό μας; Έως πότε θα πληρώνονται για να “κλαίνε” ενώ την ίδια ώρα με αυτά τα λεφτά γελάνε στα καλύτερα σχολεία, στις καλύτερες δουλειές, στις καλύτερες βίλες, στα καλύτερα εστιατόρια;
Επιτέλους… μια φορά ας αποκτήσουν έναν αληθινό λόγο για να κλάψουν.

“ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ Ή ΛΑΊΚΙΣΜΟΣ” !!!


Προσχηματικός Σοσιαλισμός, ή επιφανειακός Φιλελευθερισμός.


Το δίλημμα των Ευρωεκλογών προσδιορίστηκε στην παραπάνω συνάφεια και ανεδαφικότητα των πολιτικών Κομμάτων στην Ελλάδα. Μη έχοντας συγκεκριμένο Πολιτικό πρόγραμμα, επιχειρούν με συνθήματα να δημιουργήσουν σύγχυση και ανασφάλεια κρίσης στους πολίτες.Παραβλέποντας, πως ο Σοσιαλισμός με τις κλιματολογικές παραλλαγές του και τις χρωματολογικές προτιμήσεις του, όπως εφαρμόστηκε και κατέπεσε στον Ευρωπαϊκό χώρο, δεν μπορεί σήμερα να αποτελεί Πολιτική φιλοδοξία για νέα εμφάνιση ούτε και με « αναπαλαιωμένα» πρόσωπα που κρίθηκαν ιστορικά και τοποθετήθηκαν στην ναφθαλίνη για Μουσειακή ενημέρωση και αποφυγή. Σίγουρα, η πολιτική παραφθορά της Κοινωνικής Δημοκρατίας, με αλχημικούς όρους, δεν έδωσε λύσεις στην καθημερινότητα του πολίτη και δη στην Ελλάδα, λίκνο της Δημοκρατίας. Θα κατέληγε κανείς ,πως ο εφαρμοσμένος Σοσιαλισμός γνήσιος, ερμαφρόδιτος και τριτοδρομικός, εκφράστηκε με ουσιαστικά στοιχεία βαρβαρότητας , θεωρίας και πραγματικότητας, που γεύτηκε η πιο αφελής κοινωνία των ανθρώπων, που πίστεψαν στην επί γης βασιλεία των ουρανών!! Αλλά φευ, διαψεύστηκαν. ΄Ένα πολιτικό σύστημα που στηρίχτηκε στην ευ-φαντασία, την καλή πρόθεση και αρνήθηκε την πραγματικότητα και δυνατότητα. Άλλ’ ώστε , στην Ελλάδα , στο όνομα του Σοσιαλισμού ,δημιουργήθηκαν τα μεταπολεμικά «νέα Τζάκια και οι νεόπλουτοι» και διαβλήθηκαν οι Θεσμικοί φορείς, με λαϊκίστικη νοοτροπία, απαλλοτριώνοντας την Νομοθετική και Εκτελεστική εξουσία, ώστε να υπεισέλθουν οι «παρα-Δικαστικοί και παρα-Αστυνομικοί» παράγοντες, που επέτρεψαν και την έξαρση των κλοπών, ληστειών και κουκουλοφόρων !! ως εκφραστών της βαρβαρότητας ,που εμπεριέχει ο προσχηματικός Σοσιαλισμός!!! και ανέχεται ο επιφανειακός Φιλελευθερισμός.
ΓΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΦΕΟΥΔΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΑΣ!!» ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Οι Υπουργοί Υγείας , έρχονται και παρέρχονται, με τις καλές προθέσεις τους, ενώ το σύστημα παραμένει με τις δομές του, σχεδόν αναλλοίωτο και αναποτελεσματικό, αφού επιβάλλεται με τις μικρο-εργολαβικές μορφές του και τις διαπλοκές των προμηθειών, των ιδιωτικών-ατομικών κλινών-των διευθυντών- καθηγητών, με τις περιττές εξετάσεις, με την φαρμακευτική «μεθοδευμένη επιδότηση»,την αναντίστοιχη Συνταγογραφία και όσα απερίγραπτα συμβαίνουν με την μορφή της φακελοδότησης. Και όλη αυτή η κατάσταση εκφράζεται αν δει κανείς την μισθολογική ακαταστασία που επικρατεί στο ιατρικό, και το νοσηλευτικό προσωπικό, που αντί να αμείβεται φυσιολογικά, επιχειρείται με υπερωρίες, ψευτο-υπερωρίες και επιδόματα να συμπληρώνει το μισθό του. Με αυτές τις καταστάσεις ,μπορεί να λειτουργήσει κανένα σοβαρό σύστημα Υγείας, ρωτάμε τον κάθε Υπουργό και Κυβέρνηση.
Αναρτήθηκε από ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Το ΚΚΕ και η Πανσπουδαστική διέλυσαν το δημόσιο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης.




Το ΚΚΕ και η Πανσπουδαστική διέλυσαν
το δημόσιο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης.

Οι υπόλοιποι απλά τους μιμήθηκαν
και μοιράστηκαν τη λεία.


Ανάμεσα στα πολλά παράδοξα, τα οποία χαρακτηρίζουν την ελληνική κοινωνία, είναι και τα συμβαίνοντα στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Στα ελληνικά Πανεπιστήμια, για κάποιον μυστηριώδη λόγο, δεν αποτυπώνεται με ακρίβεια ούτε το κοινωνικό "μωσαϊκό" της πατρίδας μας ούτε η απλή λογική. Σ' ό,τι αφορά το πρώτο, συμβαίνει το εξής: Σε μια κοινωνία κατά κανόνα δημοκρατική και με ένα σταλινικό ΚΚΕ ν' αντιπροσωπεύει τους ελάχιστους, έχουμε το παράδοξο φαινόμενο να εμφανίζεται στα Πανεπιστήμια η δική του φοιτητική παράταξη με ένα κολοσσιαίο ποσοστό.
Προφανώς κάτι "παθαίνουν" τα Ελληνόπουλα και μόλις περάσουν στο Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτουν εκτός από την επιστήμη …και τον Στάλιν. Κάτι "παθαίνουν" επίσης μετά την αποφοίτησή τους και τον "ξεχνούν" αμέσως, εφόσον, παρ' όλη την τεράστια "παραγωγή" μορφωμένων στα πάμπολλα ελληνικά Πανεπιστήμια, δεν αλλάζουν οι γενικότερες κοινωνικές "ισορροπίες". Μισός αιώνας υπερπαραγωγής "μορφωμένων" δεν άλλαξε τον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων στην κοινωνία και άρα η κοινωνία δεν "συμμορφώθηκε" με την ισχύουσα Τάξη Πραγμάτων μέσα στα Πανεπιστήμια.
Το ίδιο παράδοξο αφορά και το δεύτερο σκέλος του μυστηρίου, το οποίο έχει σχέση με την απλή λογική. Ο χώρος των Πανεπιστημίων είναι υποτίθεται ο χώρος του πνεύματος. Πνεύμα και ελευθερία είναι έννοιες ταυτόσημες. Δεν μπορεί να υπάρξει πνεύμα χωρίς ελευθερία και δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία χωρίς πνεύμα. Η ελευθερία επιτρέπει στο πνεύμα να ζει, εφόσον αυτή του επιτρέπει ν "αναπνέει". Επειδή είσαι ελεύθερος, αναζητάς το πνεύμα και επειδή ασχολείσαι με το πνεύμα, αγωνίζεσαι, για να είσαι μόνιμα ελεύθερος.
Τι σχέση μπορεί να έχει το δογματικό ΚΚΕ των αγράμματων σταλινικών και ξενόδουλων Σιάντων με το πνεύμα και την ελευθερία;
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ ΓΙΑ ΚΚΕΔΕΣ ΕΔΩ

ΚΚΕ:”ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ”, η απάντηση μου στη Ν.Ε Αχαϊας του ΚΚΕ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Πού πήγαν τα λεφτά;". Αυτό το ...έργο "παίζει" στην Ιπποκράτους.!




Κύριε Παπανδρέου, επειδή αμνήμων υποθέτω πως δεν είσθε, ει μη μόνον υπερβολικά υποκριτής και λαϊκιστής συγχρόνως, σίγουρα θυμάσθε τα ..."πεπραγμένα" του παρελθόντος σας, αλλά ντρέπεσθε στην κυριολεξία να το ομολογήσετε. Πολιτικό κόστος γαρ. Ωστόσο ..."παίζει" και το σενάριο του να μη θυμάστε καθόλου, οπότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για σας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ώρα μηδέν για τέσσερις συν μία ασφαλιστικές

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα για την ασφαλιστική αγορά καθώς εκπνέει η προθεσμία τόσο προς την Ασπίς Πρόνοια ως και για τέσσερις ακόμα ασφαλιστικές που πρέπει να καλύψουν τα ανοίγματα που παρουσιάζουν τα αποθεματικά τους και είχαν λάβει τις σχετικές προθεσμίες από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕπΕΙΑ)Ειδικότερα για την Ασπίς Πρόνοια η... επιτροπή εποπτείας αναμένει την κάλυψη των αποθεματικών της εταιρίας μέσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας , όπως η ίδια είχε δεσμευθεί, κατά ποσό έως και 205 εκατ. ευρώ.Από την εταιρία δεν είχε υπάρξει κάποια ανακοίνωση η διαρροή πληροφορίας σχετικά με την εξέλιξη της αύξησης που είχε αποφασίσει στο τέλος του περασμένου μήνα.Το θέμα τόσο της συγκεκριμένης εταιρίας όσο και άλλων τεσσάρων είναι πλέον στα χέρια τόσο του επόπτη όσο και της διοίκησης της ΕπΕΙΑ που είναι άγνωστο αν θα συνεδριάσει σήμερα ή αύριο και ποιες αποφάσεις θα ληφθούν σε σχέση με την εξέλιξη της τακτοποίησης ή μη των εκκρεμοτήτων ως προς τα αποθεματικά των εταιριών αυτών.από asfalisinet

Αναρτήθηκε από apneagr

"Δωράκι" του Προκόπη στους καναλάρχες...ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ..."ΨΗΦΙΣΕΤΕ"



Τους χάρισε εκατομμύρια ευρώ εν όψει των εκλογών!

Aπό τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ.

"H κυβέρνηση των καναλαρχών-επιχειρηματιών φρόντισε να κάνει ένα δωράκι μερικών εκατομμυρίων ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Ο Υπουργός των Εσωτερικών τηλεοπτικών δικτύων κ. Προκόπης Παυλόπουλος φρόντισε να χαρίσει τα χρήματα του ελληνικού λαού – και όχι φυσικά τα δικά του – στους καναλάρχες, μηδενίζοντας το ετήσιο αντάλλαγμα που καταβάλλουν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί για την χρήση του δημόσιου αγαθού, αυτό των διαύλων ραδιοσυχνοτήτων για τα έτη 2009 και 2010. (Φ.Ε.Κ. 1914/τεύχος Β/ 8.9.2009).Καταγγέλλουμε τον απερχόμενο Υπουργό κ. Προκόπη Παυλόπουλο ότι...ενώ στάθηκε απλόχερος στους ιδιοκτήτες των μέσων δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΕ για τους υπαλλήλους του στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας-Ενημέρωσης.Τίποτε για τους εργαζόμενουςΌλα για τους ιδιοκτήτες κατασκευαστικών/καναλαρχών.
Ας τον κρίνει η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας για την πράξη του αυτή στις εκλογές την Κυριακή της 4ης Οκτωβρίου."
O Πρόεδρος του ΣυλλόγουΓιάννης Πάγγος

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/09/blog-post_927.html

ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΜΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ

<
/object>ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΠΑΤΟΓΩΝΙΑ- ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

Στα 2 δισεκατομμύρια 164 εκατομμύρια ευρώ εκτοξεύτηκε το ύψος των ακάλυπτων επιταγών το οκτάμηνο του 2009,

Εκτοξεύτηκε το ύψος των ακάλυπτων επιταγών.


σύμφωνα με στοιχεία του "Τειρεσία".Τον Αύγουστο το ύψος τους άγγιξε τα 209 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο παρατηρήθηκε...

μικρή υποχώρηση του ρυθμού αύξησης από την αρχή του έτους.

Οι απλήρωτες συναλλαγματικές το ίδιο διάστημα έφτασαν τα 160 εκατομμύρια ευρω.


υ.γ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ.

-«Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΩΣ « ΚΟΛΥΜΒΙΘΡΑ ΤΟΥ ΣIΛΩΑΜ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.


-«Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΩΣ « ΚΟΛΥΜΒΙΘΡΑ ΤΟΥ ΣIΛΩΑΜ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

-«Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΩΣ « ΚΟΛΥΜΒΙΘΡΑ ΤΟΥ ΣIΛΩΑΜ»
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Διερωτάται κανείς , όταν ακούσει έναν Βουλευτή, έναν Υπουργό, έναν προσκεκλημένο σε παράθυρα, να επικαλείται τον όρο ,να μας καταλαβαίνει και ο απλός πολίτης, λες και αυτός ,χθες και πριν πάρει τη θέση αυτή, δεν ήταν ένας πολίτης-απλός πολίτης, και ότι η εμπειρία η γνώση η δημιουργικότητά του ήταν διαφορετική από τους άλλους. Δηλαδή, ο μέχρι χθες, απλός πολίτης, που τύχη αγαθή πήρε μια θέση, δεν άλλαξε στην πραγματικότητα σχεδόν σε τίποτε, από εμπειρία, γνώση και παραγωγή, έκτός της νέας θέσης που απέκτησε και τη λεοντή του τίτλου του. Το ποιο σωστό, θα ήταν, αν έλεγε! Για να μάθουν, ή να καταλάβουν τι λέμε και αυτοί που μας ακούν και βλέπουν, και όχι «για να μας καταλάβει και ο απλός πολίτης» λες και αυτός, επιλέχτηκε γιατί ήταν ποιο σοφός, πιο διακεκριμένος στη ζωή του, στην δουλειά του, στην οικογένειά του. Γιατί, πως μπορεί να δικαιολογηθεί, ένας που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, δεν ΄ίδρωσε το αυτί του, δεν κώλυσε κανένα ένσημο,(εκτός από αφίσες) να έχει το δημόσιο θράσος, να συμβουλεύει τους άλλους και μάλιστα τους καλύτερούς του και να πουλά πνεύμα, χωρίς καμιά ευθύνη και ντροπή. Δυστυχώς, η Βουλή, δεν λειτουργεί, ως «Κολυμβίθρα του Σιλωάμ»,ώστε όποιος μπει σ΄ αυτήν, να επενεργείτε το θαύμα και από -σχεδόν άχρηστος- να καταντά σωτήρας και σύμβουλος των άλλων. Γιατί δυστυχώς, στη Βουλή, δεν επιλέγονται οι άριστοι στο πνεύμα, το ήθος και τα έργα, ώστε οι άλλοι να μπορούν να λέγονται «απλοί πολίτες»!!! και αυτός, απλά τυχερός.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ!!!

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΟΙΚΟΝΟΜΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ- ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΙΣΜΑ (ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΥΠΕΡ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ) ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Αν δεν είναι έτσι, ή κάπως έτσι, ας μας εξηγήσουν με επιχειρήματα. Πως για να εισπρά-ξεις ένα δάνειο από Τράπεζα, ή και να θεωρήσεις Τιμολόγια της επιχείρησής σου, οφείλεις εκτός των ατομικών και επιχειρηματικών εγγυήσεων που διαθέτεις, να διαθέτεις ειδικότερα, Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας, Σημείωμα Ασφαλιστικού φορέα, λες και προσφεύγεις στο δανεισμό, για να τα πάρεις και να διασκεδάζεις!! Και όχι να ανταποκριθείς στις επικίνδυνες υποχρεώσεις σου ,στην Τράπεζα, τον Ασφαλιστικό φορέα, και την Εφορία, που σε απειλούν και με προσωποκράτηση. Με τις παρούσες συνθήκες, για να μπορείς να πάρεις το Δάνειο, πρέπει να πληρώσεις την Εφορία και το Ασφαλιστικό φορέα. Άρα , πρέπει να βρεις χρήματα από άλλη πηγή. Ποια άλλη πηγή υπάρχει, εκτός την Τοκογλυφία!!! Αν ξέρει ο Υπουργός, ας μας το πει. Ο πολίτης λοιπόν ,προσφεύγει στην Τοκογλυφία, -με συνειδητή συνέργια του Υπουργείου- παίρνει τα χρήματα του Τοκογλύφου και πληρώνει την Εφορία, την Ασφάλειά του και μετά παίρνει το περιβόητο Δάνειο, για να πληρώσει, την Τράπεζα, την Ασφάλεια και τον Τοκογλύφο του!!! Τι άλλη λογική εξυπηρετεί, «η εξυπνάδα αυτή» ,ας μας εξηγήσει ο αρμόδιος Υπουργός, και αν αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της «επανίδρυσης» του Κράτους!!!