ΜΕ ΛΑΚΗ ΜΑΚΗ ΘΕΜΑΚΗ__ ΛΑΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔ_ΑΚΙ

ΜΕ ΛΑΚΗ ΜΑΚΗ ΘΕΜΑΚΗ__ ΛΑΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔ_ΑΚΙ
ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑ
ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ...; ...;.


Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται
λέει μια πολύ σοφή παροιμία του σοφού ελληνικού λαού ,ένα τέτοιο έξυπνο πουλί είναι και οι έλληνες είμαστε τόσο έξυπνοι που μας πιάσανε στον ύπνο.
ΤΖΑΜΠΑ μάγκες που μας δουλεύουνε οι αγγλοσάξονες και τα δουλικά τους που τα έχουν τοποθετήσει σε κυβέρνηση(ΝΔ) και αντιπολίτευση(ΠΑΣΟΚ) αλλά και για να είναι 100% σίγουροι και στο Σύριζα και το ΚΚΕ το οποίο από στιγμή της ιδρύσεως του παίζει τον ίδιο προδοτικό ρόλο αλλάζοντας μόνο επιφανειακά αφεντικά.

Γιατί όμως μιλάμε για κοροΐδα ;

Απλά γιατί όταν κάποιον τον κοροϊδεύεις και δεν καταλαβαίνει και γελάς μαζί του είναι βλάκας και κορόιδο .

Εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε τον κάθε χαζό που έχει το κάθε χωριό και αυτός έξυπνος είναι αλλά όλο το χωριό τον δουλεύει μέχρι να πεθάνει .

Ένας τέτοιος ΧΑΖΟΣ είναι και ο ελληνικός λαός που τον χτυπάνε αλύπητα και αντί να αντιδράσει αυτός χορεύει .

Τον έχουν τρελάνει στην καρπαζιά και του κάνουν μπίζζζζζζζζζζζζζ σχεδόν 25 χρόνια κοροϊδίας και δεν έχει πάρει χαμπάρι κοιμάται σαν ζώο.

Με δεξί χέρι την τηλεόραση κάνουν τον ελληνικό λαό να μοιάζει όχι απλά με ηλίθιο αλλά με βλαμμένο.
είμαστε τόσο βλάκες που ενώ μας κλέβουν μας δίνουν παράσημα για το πόσο έξυπνα μας κλέψανε, στην συνέχεια μας βάζουνε μεταξύ μας να σκοτωνόμαστε και γελάνε από τα βόρεια προάστια και τα παλαιά ψυχικά(εκεί από ψηλά βλέπουν τους δούλους τους) και αν κάποιος δείξει σημάδια ανυπακοής τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Αυτοί οι μάγκες των βορείων προαστίων εκτός από τα κόμματα τα κανάλια τους δικαστές τους έχουν και μια ειδική μονάδα τους υπνωτιστές του λαού.
Αυτοί είναι ο ΛΑΚΗ Ο ΜΑΚΗ Ο ΘΕΜΑΚΗ ΟΛΑ ΣΕ ΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔ- ΑΚΙ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ
αλλά να παριστάνουν τα "λιοντάρια" ώστε τα κοροϊδάΚΙΑ να νομίζουν ότι υπάρχει δύναμη που αντιστέκεται ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Εδώ και δύο χρόνια τα "κουφά λιοντάρια" που τα έχουν κάνει πρώτα σε τηλεθέαση οι "ΕΞΥΠΝΟΙ ΒΛΑΚΕΣ" δεν έχουν ακούσει τίποτα για το νέο κόμμα του ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΤΟ ΕΑΜ.Β ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Δεν έχει σημασία αυτοί δεν μας απασχολούν αλλά τους αναφέραμε απλά για να μην νομίζουμε ότι τρώμε κουτόχορτο και δεν έχουμε εντοπίσει τα "κουφά λιοντάρια" ,επειδή είναι κουφά δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν και θόρυβο.

Εμείς θέλουμε να δούμε ΕΜΑΣ θέλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας για αυτό τα λέμε όλα αυτά θέλουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να ξεφύγουμε από αυτήν την δύσκολη θέση που έχουμε περιέλθει σαν άτομα και σαν λαός(χρεωμένοι και άνεργοι).

Όλοι αυτοί για να μην τους εντοπίζουμε είδαμε ότι έχουν τρόπους και μέσα να ξεφεύγουν, ακόμη και την τρομοκρατία την έχουν μισθωμένη να λειτουργεί υπέρ τους .
Εμείς τι κάνουμε ;;;;;;
Αφού τους εντοπίσαμε πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρούμε τι άλλο θα κάνουμε.
Σε πρώτη φάση θα δούμε τι δεν πρέπει να κάνουμε.

α)Να μην ξαναψηφίσουμε κανένα από τα κόμματα που αναφέραμε. Εδώ χρήσιμο είναι να πούμε ότι τα κόμματα προκειμένου να μας κοροϊδέψουν την τελευταία στιγμή βάζουνε βουλευτές ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ .

β)ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΎΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ .και όταν λέμε προσοχή στόχος μας δεν είναι να μην ενημερωνόμαστε αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι όλοι εκεί δεν θέλουν το καλό μας .Από την στιγμή που δεν κάνουν κουβέντα για το ΕΑΜ.Β ΕΚ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ.

γ)Τα πρόσφατα γεγονότα μας αποδεικνύουν περίτρανα τα όσα λέμε .
δηλαδή ΤΑ ΜΜΕ με αφορμή το δυστύχημα του νεαρού(που πολύ θλιβόμαστε για το γεγονός) ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ πολύ καλά τον ρόλο τους στόχο ποίησε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ θέλοντας να την βγάλει στα μάτια του Ελληνικού λαού ΑΧΡΗΣΤΗ .

ποιος άνοιξε τα σύνορα για 3 εκατομμύρια μετανάστες(που δεν μας φταίνε σε τίποτα) ;
ποιος δεν έκανε μεγαλύτερες φυλακές με συνέπεια να μην χωράνε οι εγκληματίες ;
Ποιος έκανε με την τακτική του την αστυνομία «άχρηστη» και τον πολίτη ανασφαλή ;

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΥΠΝΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ .ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΛΑΚΗΣ Ο ΜΑΛΑΚΟΥΛΗΣ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΛΗΣ
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΚΗΣ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ .

Ξ Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .