ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ .
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ.
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ.

Αρκετή υπομονή κάναμε, σαν έλληνες πολίτες που σεβόμαστε την δημοκρατία και τον εαυτό μας πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε αυτήν την κοροϊδία.
Όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση της ελληνικής κοινωνικής-οικονομικής κατάστασης πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες να πάνε είτε φυλακή είτε στο σπίτι τους.
Ο δικομματισμός δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα του ελληνικού λαού και ταυτόχρονα τα στελέχη του έχουν μια επικίνδυνη για την χώρα νοοτροπία ή οποία μας έχει βάλει σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Η νοοτροπία αυτή είναι η έλλειψη ευθύνης αλλά και η παντελώς αγνοία της πραγματικότητας .
Το κράτος είναι χρεοκοπημένο οι πολίτες του ζούνε στα όρια της φτώχιας και με επιδόματα ανεργίας και αυτοί είναι όλο χαμόγελα και συνεστιάσεις .
Δεν μπορεί σε μια χώρα που είναι από την φύση της πλούσια εδώ και 10 χρόνια οι πολίτες του να έχουν χάσει τις περιουσίες τους να είναι χρεωμένοι και κανείς να μην φταίει.
Γνωρίζουμε τα σχέδια τους και είμαστε απελπισμένοι.
Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να δούμε τα ανθελληνικά τους σχέδια να ολοκληρώνονται θέλουμε να τους δούμε στο ειδώλιο του κατηγορούμενου να μας εξηγήσουν με πιο μαγικό τρόπο και ενώ όλος ο Ελληνικός λαός κάθε μέρα πάει όλο και χειρότερα αυτοί πάνε όλο και καλλίτερα .
Να μας εξηγήσουν πως και με πιο μαγικό τρόπο μπορούν και γίνονται πλούσιοι με βίλες και με κότερα ενώ ο μέσος έλληνας δεν έχει μεροκάματο .
Ο ελληνικός λαός εδώ και χρόνια έχει πέσει θύμα μιας πολύ καλοστημένης συμμορίας η οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνη από της συμμορίες του δρόμου όλη η ελληνική βουλή και όλα τα κόμματα εδώ και χρόνια συμμετέχουν σε αυτήν την συμμορία ,ελάχιστοι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει αλλά αυτοί βρέθηκαν κατά λάθος εκεί.
Οι εκλογές έρχονται και η συμμορία ετοιμάζεται, μια βγάζει φήμες συνεργασίας ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΔ μια οι φήμες λένε ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ και μια ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΚΕ άλλες φορές θέλουνε το ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ και πάει
λέγοντας.
Ο στόχος είναι ένας να μην καταλάβει ο ελληνικός λαός-το κοροΐδο οτι τον κοροϊδεύουνε.
Αυτός είναι ο λόγος που κατά καιρούς στελέχη τους από τα κόμματα κάνουν πως αντιδρούν και εμφανίζουν νέα μικρά κόμματα με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού-κοροΐδου. Έτσι εμφανίσθηκε κάποτε ο Σαμαράς μετά Τσοβόλας ,το ίδιο και ο Μάνος ,ο Αβραμόπουλος ο Παπαθεμελής , Οι «αποτυχημένοι» δεν καταστρέφονται αλλά συνεχίζουν να τρώνε από το κράτος το κόμμα έχει μεγάλη καρδία και τους "συγχωρεί", όπως κάνει και με τους επίορκους υπαλλήλους του τους αποσπά σε κάποιο άλλο μέρος μακριά από εκεί που έχουν υποπέσει σε σφάλμα.
Αν πάλι τύχει και πετύχει κάποιος πχ ΛΑΟΣ απλά κρατάει τα φάλτσα και ένα μεγάλο μέρος από τα κοροΐδα με ψέματα αλλά ο ρόλος του είναι πολύ σπουδαίος διότι καταφέρνει και βάζει τα κοροΐδα πίσω από άλλο συμμορίτη αλλά πάντα μέλος του κυκλώματος.
Τι φοβάται η συμμορία και είναι όλο "κόλπα";
Η συμμορία των κομμάτων δεν φοβάται κανέναν από το σινάφι της διότι αυτή τον έχει θρέψει ,ξέρει πως κοιμάται πως τρώει και ποια είναι τα αδύνατα σημεία του, ξέρει και τα καλά του και τα άσχημα του και τον απειλεί με καταστροφή αν πάει να «ξεφύγει» .
ΦΟΒΑΤΑΙ τον Οποιοδήποτε άλλο που δεν τον ξέρει, τον τρέμει απειλείτε από τον ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτόν που έρχεται από το πουθενά και θέλει να προσφέρει στον ελληνικό λαό .
Ο Ελληνικός λαός έχει μεγάλη καρδιά και μεγάλη ψυχή για αυτό και έχει πονέσει πολύ ,έχει αγαπήσει και τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου και οι δύο αποδείχθηκαν νταβατζήδες που τον «εξέδιδαν» .
Η μεγάλη καρδία τον κάνει να αγαπάει πολύ και η μεγάλη ψυχή τον κάνει να μάχεται τυφλά μέχρι να ματώσει προκειμένου να αποδείξει την μεγάλη του αγάπη .
Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά του ελληνικού λαού ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ η συμμορία των ΚΟΜΜΑΤΩΝ τα γνώριζε και φρόντισε να τα εκμεταλλευτεί δίχασε τον λαό στα δύο υπερτιμώντας την αξία αυτών των δυο ΗΓΕΤΩΝ και μετά τους έβαλε να σκοτώνονται για το ΤΙΠΟΤΕ.
Όσο πολύ αγαπάνε οι έλληνες σαν λαός και αλληλοσπαράζονται όταν δεν υπάρχει λόγος άλλο τόσο μισούνε και ενώνονται αν υπάρχει λόγος . Τότε ξεχνάνε τα πάντα και αγάπες και έρωτες γιατί τότε τους έρχεται στο μυαλό ο παιδικός τους ήρωας ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ τότε τους έρχεται στην μνήμη ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ τότε θυμούνται τον ΤΗΛΕΜΑΧΟ τότε αρχίζουν να τρελαίνονται ανατριχιάζουν και θέλουν μόνο νίκη.
Οι θεοί των ΕΛΛΗΝΩΝ τότε ως δια μαγείας ανασταίνονται, τους προστατεύουν και αλίμονο σε οποιαδήποτε συμμορία η εχθρό βρεθεί στο διάβα τους .
Όταν η καρδία και η ψυχή προδοθούν τότε αρχίζει το μυαλό να δουλεύει .
Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ με την συμμορία του πρόδωσε τους ΕΛΛΗΝΕΣ και θα πληρώσει.
Κανείς δεν μένει ατιμώρητος όταν φέρνεται άδικα ,αυτό οι αρχαίοι πρόγονοι μας το ονόμαζαν Θεια δίκη ή Νέμεσις.
Πιστεύουμε ότι η αντίστροφή μέτρηση άρχισε και το μυαλό των ελλήνων άρχισε να δουλεύει .
Δεν γνωρίζουμε ποιος καλός "άνεμος" φέρνει χαρμόσυνα νέα αλλά είμαστε σίγουροι ότι το ΕΑΜ.Β του ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ εμπνέει άλλο αέρα έναν αέρα που είναι απαλλαγμένος απο τον βρώμικο αέρα του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ έναν αέρα δικαιοσύνης ,ελευθερίας ,υγείας .
Ο κύριος Τραϊανού μας έχει δώσει ελπίδα με το νέο του κόμμα ,πρέπει πάση θυσία να γίνει γνωστό ,να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός αν θέλουμε να απαλλαγούμε από τους νταβατζήδες πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει να συσπειρωθούμε και να έρθουμε αντιμέτωποι με το μέλλον μας .

Σας καλούμε όλους να βάλετε το μυαλό σας και να δείτε τι προτείνει αυτό το νέο κόμμα το ΕΑΜ.Β http://www.eamb.gr/
στείλτε μας τα κείμενα σας στο
email aggeloiellas@yahoo.gr
διαδώστε το νέο κόμμα,ότι δεν κάνουν τα τηλεοπτικά κανάλια μπορούνε να το κάνουν τα blog.

Σας ευχαριστούμε
ΟΙ ΞΑΝΘΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .