ΟΙ "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ" ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΟΙ “ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ” ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
και τα Εγκλήματα" των πολιτικών μας .

Όταν σηκώνεις το όπλο σου και σκοτώνεις έναν οποιοδήποτε άνθρωπο κατηγορείσαι για φόνο ,αν ο φόνος ήταν και βάση σχεδίου τότε λέγετε φόνος
εκ';προμελέτης .
:Όταν ένας γιατρός αναλαμβάνει να εγχειρήσει έναν ασθενή χωρίς να γνωρίζει τι να κάνει , τον ονομάζαμε σφαγέα που οδήγησε τον ασθενή σε θάνατο.
Όταν κάποιον τον σκοτώνεις σταδιακά με βασανιστήρια τότε είσαι απάνθρωπος είσαι κτήνος και βάρβαρός και αξίζεις τιμωρία ανάλογη .
¨Όταν είσαι επικεφαλής σε μια μονάδα στρατού και εν γνώσει σου οδηγήσεις τον στρατό σου στον εχθρό και αιχμαλωτισθεί ή σφαγιασθεί .
τότε είσαι ένας προδότης εγκληματίας και σε περίοδο πολέμου είσαι για κρέμασμα .
Στα «χαρτιά» και για τους τύπους η Ελλάδα έχει ειρήνη αλλά δυστυχώς καθημερινά έχει περισσότερα θύματα από ότι έχει ένας πόλεμος με όπλα .
Άρα συμπεραίνουμε ότι διεξάγετε ένας πόλεμος αόρατος ο οποίος έχει όπλα που δεν γίνονται με την πρώτη ματιά ορατά .
Ένας πόλεμος ο οποίος αποδεικνύεται ότι έχει θύματα που τα κλαίει η κάθε οικογένεια ξεχωριστά και μόνο αυτή γνωρίζει την αιτία ,συνήθως μετά τον οικονομικό θάνατο του πολίτη έρχεται και ο θάνατος ο βιολογικός .
Περιουσίες δύο γενεών χάνονται σε μια νύχτα επειδή το κράτος έχει ηττηθεί από το παρακράτος που ματώνει τον Ελληνικό λαό .
Όταν σε ένα κράτος διεκδικείς την κυβέρνηση χωρίς γνωρίζεις που σου πάνε τα τέσσερα και οδηγείς τον λαό σου σε ΘΑΝΑΤΟ από την ανικανότητα σου να διοικήσεις είσαι εγκληματίας .
καθημερινά οι πολίτες σου πεθαίνουν επειδή δεν δημιούργησες όπως υποσχέθηκες Θέσεις εργασίας .
Δεν περιόρισες τις τράπεζες που πνίγουν εν γνώσει σου τον λαό σου με χρέη και καθημερινά οδηγούνται σε αυτοκτονίες και σε κατασχέσεις ταυτόχρονα δεν κατάφερες να περιορίσεις τους συνεργάτες σου από τα «ταμεία» τα ιερά ταμεία των εργαζομένων και του κράτους.
Είσαι ψεύτης επειδή είπες ψέματα στον ελληνικό λαό.
Προδότης και κλέφτης σαν προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας των Ελλήνων απαγορεύεται να ξεπουλάς την δημόσια περιουσία του και να την παραδίδεις σε ξένους και σε ιδιώτες με συνέπεια να μην μπορέσει ποτέ να την ανακτήσει και κάθε μέρα να γίνετε φτωχότερος .
Είσαι εγκληματίας όταν καθημερινά πεθαίνει και κάποιος έλληνας από την δική σου ανικανότητα .
Οι βουλευτές είναι συνένοχοι γιατί δεν σε ρίχνουν άρα βολεύονται όλοι στα πλούτη και στην καλοπέραση αδιαφορώντας για τον έλληνα πολίτη που δεν πρόκειται να βγει από την οικονομική «λαιμητόμο» που εσείς και η αντιπολίτευση οδηγήσατε.
Όλοι μέσα στην βουλή γνωρίζουν τα εγκλήματα που καθημερινά διαπράττεται και κανείς δεν παραιτείται κανένας δεν νοιάζεται για κανέναν .
Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πληρώσουν πολύ ακριβά την ανευθυνότητα τους.
θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματα που έκαναν σε φίλους μας σε αδερφούς μας σε εμάς τους ίδιους .Θα πληρώσουν για κάθε έλληνα πολίτη που για τον οποιοδήποτε λόγο
έχασε την ζωή του από την δική τους ανικανότητα .
Δεν γνωρίζουν ότι στα νοσοκομεία σχεδόν όλοι οι γιατροί έχουν ιδιωτικές κλινικές και το δημόσιο νοσοκομείο το έχουν για να «ψαρεύουν» πελάτες για την κλινική τους.
Ότι το πρωί στην υπηρεσία τους κοροϊδεύουν και τρομάζουν τους ασθενείς για να τους αρμέξουν το βράδυ ήρεμοι και μακριά από τα μάτια του κράτους.
Δεν βλέπουν ότι πάει κάποιος ασθενής επειδή είναι σε κρίσιμη κατάσταση κα του κλείνουν μετά από ένα εξάμηνο ραντεβού ,εκτός αν δώσεις έναν ολόκληρο μισθό τότε θα μπεις σε 3 μέρες .
αλλιώς η μόνη λύση είναι η προσωπική τους κλινική .
Αν δεν έχεις χρήματα δεν πειράζει έχουν φίλους στην τράπεζα να σου δώσουν αμέσως δάνειο και δικηγόρους γνωρίζουν και τοκογλύφους από όλους τους βρικόλακες και αν σε δουν ότι έχεις "χρήμα-αίμα" τότε θα σε βάλουν να πας σε κανέναν άλλο γνωστό τους να σου πάρει και αυτός λίγο "χρήμα-αίμα" .

Ας το μάθουνε λοιπόν και ας τους περιορίσουν.
Δεν γνωρίζουν ότι όλοι οι γιατροί μέσα από τα ιατρεία τους εμπορεύονται προϊόντα και ζητάνε 120 ευρώ για μια επίσκεψη και μαύρα ?

Δεν μπορεί να διασταυρώσει ποιοι δικηγόροι επιλέγουν συγκεκριμένους δικαστές για κάποιο λόγο και το πλασάρουν σαν προσόν τους ότι έχουν δικό τους δικαστή?

τι είναι οι δικαστές σκυλιά ?

να ποιοι θέλανε τους μετανάστες .

οι δικηγόροι κάθε βράδυ περιμένουν τους μετανάστες να τους πιούνε το αίμα ζητάνε 500¬ έως 5000¬ μαύρα χρήματα κύριε Αλογοσκούφη ακόμη και για αιτήσεις που θα την έκανε και τζάμπα ο οποιοδήποτε .

Οι δικηγόροι του «διαβόλου» πατάνε επί πτωμάτων και πίνουν αίμα από ορφανά από εξαθλιωμένους μετανάστες από όσο πιο κακόμοιρος τόσο το καλλίτερο .
Γιατροί δικηγόροι δικαστές και τραπεζίτες είναι οι βρικόλακες της Ελλάδας ,πίνουν το αίμα των ελλήνων και κανείς δεν μιλάει .
Οι φίλοι τους οι δημοσιογράφοι, γείτονες τους σε κάποια ακριβή γειτονιά κάνουν αποκαλύψεις οι οποίες εκκρεμούν στα δικαστήρια της μπουρδελοχώρας .
Εκκρεμούν μέχρι να παραγραφούν τέτοιοι τζάμπα μάγκες είναι οι φίρμες της Ελλάδας όλοι παίζουν και από ένα όργανο ακόμη εκτός του παραδοσιακού τους .
Στην στημένη επιτυχία τους υπάρχουν μερικές επαναστάσεις του κώλου και πάντα για χρηματικό λόγο κάτι και που βέβαια στον κόσμο τον προβάλουν σαν φίμωση από τα αφεντικά τους .
Ήθελαν να λένε αλήθεια αλλά δεν τους αφήνουν .
Οι δίκες των σκανδάλων εκκρεμούν μέχρι να παραγραφούν αν όμως είναι να σφάξουν κανέναν φουκαρά του μεροκάματου όλοι μαζί θα τον σφάξουν τραπεζίτες να του δώσουν κανένα δάνειο Γιατροί να του πουν τι έχει πάθει αφού τον «πηδήξουν» και αυτοί οι δικηγόροι και οι δικαστές θα κανονίσούν πως το θύμα θα χάσει ότι μπορεί να του πάρει η τράπεζα και στο τέλος μετά θάνατον θα βγουν οι "κλαψομούνες" οι δημοσιογράφοι να του κάνουν έναν καλό επικήδειο κατηγορώντας τους φίλους τους βρικόλακες έτσι για να μην χαμπάρι τι συμβαίνει τα μελλοντικά θύματα τους.

Αρά οι βρικόλακες ξέρουμε που βρίσκονται και έχουμε σκοπό να τους τσακίσουμε να κυκλοφοράμε με "σκόρδα" και να τους κάνουμε να χάσουνε τον ύπνο τους .
Έχουμε σκοπό να βοηθήσουμε το τυφλό κράτος να δει και να κυνηγήσει το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ .

Ξ Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .