ENAS ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΝΕΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.....


ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ........ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ .
ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.

ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
Ανέκαθεν η αριστερά, ως γέννημα-θρέμμα του Διεθνούς Σιωνισμού, υπηρετεί τους Διεθνείς Επικυρίαρχους (Ρόθτσαϊλντς, Ρόκεφελερς, κτλ.) πιστή στο Ιερόν Χρέος ξεπουλήματος των λαών. Το ωραίο είναι πως ο γενετικά μέσος Έλληνας την επείρε χαμπάρι επιτέλους, και φυλάσσεται. Η Αποχή για τις αριστερές εκδηλώσεις-φάρσες του παρακράτους είναι μια από τις φάσεις επανελλήνισης η οποία ανελίσσεται σε σκληρή, ενοχλητική πραγματικότητα για τους Επικυρίαρχους που αντιδρούν σπασμοδικά, αφού διακυβεύονται τα ακραία κόμματα που είναι τα κύρια πολιτικά δεκανίκια των. Η ενεργός, πλατιά λαϊκή αποχή από πάντα τα κόμματα (εξουσίας και βοηθητικά) θα φέρει την τελεσίδικη απαγγίστρωση από τον Κομματισμό και τις ευνοηκές συνθήκες για έναν ελεύθερο και ανεξάρτητο αγώνα πολιτικής αναγέννησης του Γένους, με τον οποίο θα σφυριλατηθή ο ακομμάτιαστος Έλληνας Πολίτης. Ένας ηρωϊκός Πολίτης/Οπλίτης ο οποίος με την Βουλή της Άμεσης Δημοκρατίας του - ή ενδεχομένως κάτι καινούριου ευρήματος, βελτιωτέρου αυτής που βέβαια ανελκύει την συλλογική βούληση αλλά και το άτομον μαζί - θα καταργήσει τον σαθρό Ολιγαρχικό Κοινοβουλευτισμό των Φαρισαίων και ό,τι κακό συνεπάγεται αυτού. Όταν πιά θα είμαστε αρκετοί οι κατ’ουσίαν Έλ-ληνες (ψυχή τε και σώματι ερευνητές-φορείς Φωτός Κοσμικής Α-λήθειας) τα έθνη θα αναγνωρίσουν σαν (όχι «ως») δικό τους το Φώς στο τέλος της σήραγγας και ένα-ένα, ανάλογα στο βαθμό ρήξης τους με το πνευματικό σκότος, θα ακολουθήσουν. Έτσι πάντα γίνεται ανά τις χιλιετίες διότι δεν υπάρχει άλλο τέτοιο Φως και φορέας. Διότι ουδείς άλλος δύναται να γεννιέται γενετικά Έλλην + ό,τι περισσότερη Ελληνικότητα εσωτερικεύσει αγωνιζόμενος = ΕΙΝΑΙ φορέας Φωτός, παρά μόνον ο ακέραιος Έλ-λην. Εδώ κίνητρο και προορισμός, ένα και το αυτό. Η διαφορά μόνο στο ψήλωμα. Διότι είμαστε αυτό που έχομε μέσα μας να είμαστε. Κι ας μην μπερδεύουμε την ουσία με την περιουσία. Στο πρώτο είμαστε ενώ έχομε το δεύτερο ως υποκάμισο.
Όσοι εξ ημών θέλουμε να επανασυμφιλιωθούμε με τον Κόσμο ας προχωρήσουμε στην Επανελλήνιση μέσω αγώνων (καλά τα βιβλία, αλλά από μόνα τους δεν αρκούν). Μοναδική πανανθρώπινη ελπίς, ο Έλλην.
Με εκτίμηση από το Σύδνεϋ Αυστραλίας,
Πολύδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .