Θαυμάστε ποιοι διεκδικούν τον τίτλο του σημαντικότερου Έλληνα!

Το κάτωθι γεγονός αποδεικνύει ότι οι Ελληνες δεν είναι μονάχα κλέπτες, απατεώνες, λοπωδύτες, ψεύτες, τεμπέληδες, αναξιοκρατικοί, εξυπνάκηδες, αθυρόστομοι, ψευτόμαγκες, σκυλάδες - πέραν ολίγων εξαιρέσεων ασφαλώς - αλλά και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, και ΑΣΧΕΤΟΙ και πάνω απ΄ όλα ΗΛΙΘΙΟΙ। Άρα, τους αξίζει η τύχη τους! Αυτή η χώρα έχει σκοτώσει ακόμη και την ελπίδα για κάτι καλλίτερο!


Ανάμεσα στον Λαζόπουλο, τον Γλέζο, τον Παπανδρέου , τον Καραμανλή και τον Βελουχιώτη, φιγουράρει και ο Ευριπίδης με τον Μέγα Αλέξανδρο. ( Λείπουν φυσικά εκείνοι που έκτισαν την Ελλάδα, οι Εθνικοί Ευεργέτες, ο Σίνας και ο Αβέρωφ, ο Μάρκο Μπότσαρης και ο Πατροκοσμας…)
Η απόλυτη ξεφτίλα της δημοκρατίας του όχλου, του Παπαχελα, του Βερέμη, της καθημερινής και των μετριοτήτων που ανεβαίνουν στην κορυφή έρποντας και γλύφοντας.
Θαυμάστε ποιοι διεκδικούν τον τίτλο του σημαντικότερου Έλληνα!
Πριν τρία χρόνια είχα επισκεφθεί την Δ/νση ιστορίας στρατού, τον σημαντικότερο και πλέον αδέκαστο ερευνητικό φορέα στην χώρα μας, όπου επί τρίωρο, από κοινού με τον στρατηγό κ. Κακουδακη, ψάχναμε τον φάκελο του Κων/νου Κουκιδη, του Εύζωνα φύλακα της Ακρόπολης που τυλίχτηκε την γαλανόλευκη και κατακρημνίστηκε στον ιερό βράχο, όταν του ζήτησαν οι Γερμανοί να τους παραδώσει την σημαία μας το 1941.
Στην συζήτηση παρευρισκετο και ο υποστράτηγος κ. Διαλυνάς.
Αφού εξαντλήσαμε το θέμα με τον Κουκιδη, έτοιμος να φύγω, ανέφερα στον κ. Κακουδακη ότι, ο σφοδρότερος πολέμιος της ιστορίας του Κουκιδη ήταν ο Μανόλης Γλέζος ( θεωρεί ανύπαρκτο πρόσωπο και τον Κουκιδη και την ιστορία με την σημαία).
Ο στρατηγός γέλασε πικραμένα.
«Εδώ έχω και τον φάκελο με την ιστορία του Γλέζου» μου απάντησε.
«Και… μεταξύ μας. Ερεύνησα το θέμα Γλέζος προσωπικά. Πήγα πριν μερικά χρόνια στην Γερμανία και συνάντησα τον Γερμανό Φρούραρχο των Αθηνών, για να του πάρω την μαρτυρία του. Τον συνάντησα και τον ρωτησα: Η Γερμανική φρουρά έκανε υποστολή της σημαίας από τον ιερό βράχο με την δύση του Ηλίου;».
Και ο Γερμανός χαμογελώντας μου απάντησε: «Κάνατε την καίρια ερώτηση κ. Κακουδακη. Και βεβαια απαντήσατε ταυτόχρονα μόνος σας και στο ερώτημα που μου κάνατε για τον Γλέζο!».
Ο κ. Κακουδακης δεν μου είπε τίποτε άλλο. Δεν χρειάζονταν. Όπως δεν χρειάζεται να εξηγήσω κι εγω κάτι παραπάνω σε εσάς, για τον Γλέζο, τον χυδαίο υβριστή Λαζόπουλο, τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Βελουχιώτη…
Να δείτε, στο τέλος που όλοι αυτοί θα ανακηρυχθούν σημαντικότεροι από τον μέγα Αλέξανδρο, τον «άθλιο σφαγέα των λαών», και τον Αισχύλο…!
Με εκτίμηση
Στέφανος Σωτηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .