ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΜ.Β........ Απλή αναλογική και αποβολή του ΚΚΕ από την ελληνική βουλή.




Σήμερα, περισσότερο από ποτέ,
είναι επιτακτική η ανάγκη εξεύρεσης μόνιμης λύσης
στο πρόβλημα του εκλογικού νόμου.
Η λύση είναι μία.
Απλή αναλογική
και αποβολή του ΚΚΕ από την ελληνική βουλή.


Η ενισχυμένη αναλογική είναι η μεγαλύτερη αλητεία που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ εις βάρος του λαού και της δημοκρατίας. Επί χρόνια οι επαγγελματίες αλήτες, που παριστάνουν τους πολιτικούς, "δουλεύουν" έναν λαό και παρακάμπτουν ακόμα και τις πιο θεμελιώδεις διατάξεις ενός δημοκρατικού Συντάγματος. Το κύριο επιχείρημα το οποίο χρησιμοποιούν και με το οποίο πείθουν τον λαό ν' αποδεχθεί την ενισχυμένη αναλογική ως πρακτική, έχει σχέση με τη δημιουργία ισχυρών κυβερνήσεων. Κυβερνήσεων, που υποτίθεται θα μπορούν να κυβερνήσουν απρόσκοπτα και δεν θα είναι εξαρτώμενες από τους "ρυθμιστές" της βουλής, που είναι κατά πρώτον λόγο οι βουλευτές του ΚΚΕ και κατά δεύτερον οι φασίστες της ακροδεξιάς. Η λογική τους περνάει εύκολα στον κόσμο, γιατί απλούστατα με φόβητρο τον ρυθμιστικό ρόλο αντισυνταγματικών πολιτικών δυνάμεων ενεργοποιούν τα ένστικτα του λαού και ως εκ τούτου τον παγιδεύουν.
Όλα αυτά είναι μια απάτη. Μια απάτη τόσο καλά στημένη, που χωρίς γνώσεις δεν μπορεί κανένας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Μια απάτη, που έχει στηθεί εις βάρος της δημοκρατίας στο σύνολο σχεδόν των δυτικών κρατών. Μια απάτη των αστών, που έχει ως στόχο την παγίδευση των λαών. Η μέθοδος της παγίδευσης είναι απλή. Χρησιμοποιούν τα δημοκρατικά ένστικτα των λαών, για να μπορούν να τους "καπελώνουν". Για να μπορούν να στήνουν ιδιόκτητους κομματικούς μηχανισμούς που τους μονιμοποιούν στην εξουσία. Είναι τόσο καλοστημένη η απάτη, που αυτό το οποίο φαίνεται είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Είναι τόσο καλοστημένη, που αυτοί οι οποίοι φωνάζουν για το δίκιο της δημοκρατίας είναι αυτοί ακριβώς που δεν τη σέβονται. Αυτοί που την υπερασπίζονται είναι αυτοί οι οποίοι δεν την θέλουν. Ακόμα δηλαδή και η μόνιμη διαμαρτυρία του ΚΚΕ για απλή αναλογική είναι μέρος αυτής της απάτης. Το γεγονός δηλαδή ότι το ΚΚΕ φωνάζει υπέρ της απλής αναλογικής είναι από μόνο του ικανό να ακυρώσει αυτήν τη δίκαιη απαίτηση του λαού.
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι συμβαίνει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .