Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ»ΣΤΗΝ 34Ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΊΝΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ.


Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ»
ΣΤΗΝ 34Ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΊΝΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ.

Προς τους πετυχημένους Δημοσιογράφους αυτής της χώρας .
Τριανταφυλόπουλε,Χαρδαβέλα,Νικολούλη,Τρέμη,Ευαγγελάτο,Τατιάνα,Χατζηνικολάου,Αυτιά,καμπουράκή,λαζόπουλε,αναστασιάδη,κανάκη και σια(η λίστα να συμπληρώνεται μέχρι να μπούνε όλοι ).


Αν κλάσει ή ευή στο μπάνιο της θα βρομίσετε όλη την Ελλάδα ,λες και μας ενδιαφέρει .
Στην 34η μέρα απεργίας ενός συνανθρώπου μας πως μπορείτε να μην μιλάτε ,πως μπορείτε να βγαίνετε και να λέτε αστεία πώς μπορείτε και αφήνετε να μιλάνε ώρες για βλακείες και να μην δίνετε 5 λεπτά δημοσιότητας .Nα κάνετε μια εκπομπή .

Κυρίες Κύριοι έγκριτοι ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι και λοιποί παράγοντες τις ενημέρωσης ,πρέπει να κάνετε αυτό που είσαστε υποχρεωμένοι,να δώσετε έκταση στο θέμα .
Ένας επιχειρηματίας που έδινε εργασία σε 200 διακόσιες οικογένειες είναι στον δρόμο και πεθαίνει.
Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε μια εκπομπή σας ,δεν πιστεύουμε ότι δεν γνωρίζεται αλλά δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να καταλάβουμε γιατί δεν κάνετε την δουλεία σας.
Ευχόμαστε ο Θεόδωρος να δικαιωθεί και σε εσάς να βρείτε τον σωστό δρόμο.
Για το καλό όλων μας .

Τα λυκόπουλα που βγαίνουν και σπάνε βιτρίνες είναι εύκολος αντιπαλός σας ,όταν θα δείτε πραγματικές αντιδράσεις των άνεργων χρεωμένων Ελλήνων τότε ίσως είναι αργά।
υ.γ Δεν μπορεί όλοι οι αστυνομικοί να λένε δεν μας αφήνουν να τους ποιάσουμε (τα λυκοπούλα) κάντε μια έρευνα ποιοι δεν τους αφήνουν και γιατί;
Α.Ε
Δειτε ζωντανά
http://www.stopcartel.org/gr/tv.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .