ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ(ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Θ ΤΕΝΕΖΟ)

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ। ΓΙΑ 33η ΜΈΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 200 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ।
ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ।
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ। ।
Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ.

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝTΑΣ ΣΤΑ GADGET ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ HTML//ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΙΛ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ.
(
Quantcast

।Μπορείτε να το ρυθμισετε αλλάζοντας τα νούμερα με κόκκινο।width="600" height="495" πχ width="400" height="295"Όπως θέλετε το καρέ του intreface.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕURΟ2004 ΓΛΕΝΤΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ।
ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΤΩΝΕΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ।(ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΜΑΧΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .