ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΓΙΝΕΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ.

ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ
"Τυφλά είναι τα μάτια που δε χύνουν δάκρυα βλέποντας, Ω, Ελλάς αγαπημένη, τα ιερά σου μάρμαρα να αρπάζονται από βλάσφημα Εγγλέζικα χέρια που έχουν ξαναπληγώσει την πονεμένη σου καρδιά και αρπάξει τους θεούς σου, τους θεούς που μισούν το απαίσιο κλίμα της Αγγλίας।" Λόρδος Βύρωνας, "Childe Harold"
Μακριά από τη γενέθλια γη τους, τα μάρμαρα του Παρθενώνα βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο γιά περισσότερο από 150 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συνεχείς διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης που ζητάει την επιστροφή τους, και της Βρετανικής κυβέρνησης που μαζί με τους έφορους του Βρετανικού Μουσείου την αρνούνται.
Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την ιστορία των μαρμάρων του Παρθενώνα, καθώς και τις απόψεις της Ελληνικής κυβέρνησης, της Βρετανικής κυβέρνησης, του Βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος και του Βρετανικού Μουσείου। Στο τέλος εξηγούμε τη δική μας τοποθέτηση και ζητούμε τη δική σας। Ένα-δύο λεπτά χρειάζονται όλα κι όλα γιά να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μύνημα
.http://www.damon.gr/marmara/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .