ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ (ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ) ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ .


Η Κρήτη στο στόχαστρο
της Νέας Τάξης.


"Δεκεμβριανά",
Ζωνιανά
και το σκάνδαλο του Τοπλού
ανήκουν στην ίδια μεθόδευση,
που στόχο έχει τη διάλυση της χώρας.

"Οι αστυνομικοί, με την εισβολή τους στο χωριό, παρενοχλούσαν τις γυναίκες μας" είπε ένας μεσήλικας Ζωνιανός, αναφερόμενος προφανώς και στη δική του γυναίκα। Νεαρά Ελληνόπουλα των είκοσι και κάτι χρόνων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, τα οποία στελεχώνουν τις αστυνομικές δυνάμεις, "ορέχτηκαν" τις μεσήλικες της ορεινής Κρήτης. Παράξενα πράγματα. Σχεδόν παράλογα. Όλη η ομορφιά και τα νιάτα του Πλανήτη κυλιέται γυμνή στης αμμουδιές του νησιού και αυτοί πήγαν και "ορέχτηκαν" τις μεσήλικες των ορέων. Τις "ορέχτηκαν" μάλιστα υπό καθεστώς απόλυτου συναγερμού και φόβου σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά εχθρικό και επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΕΑΜ।Β ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .