ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ

Αυτοί που μας έπιναν το αίμα για 20 χρόνια, ζητάνε να τους κάνουμε ξανά κυβερνήτες! »Δεν είπε κανείς πως η σημερινή κυβέρνηση στους 60 τόσους μήνες που βρίσκεται στην εξουσία, είναι και η κυβέρνηση που προσδοκούσε ο έλληνας πολίτης , αφού αθέτησε όλες τις προεκλογικές της εξαγγελίες και υποσχέσεις , αφού την βαρύνεται ήδη μέχρι σήμερα με πάνω από 5 ντουζίνες σοβαρά σκάνδαλα. Δεν είπε κανείς εχέφρων πολίτης κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε και να διαγράψουμε όλα εκείνα τα προηγούμενα χρόνια των τελευταίων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ – ιδίως τις δύο κυβερνήσεις με Σημίτη – όπου οι ίδιοι παραδέχτηκαν ( βλέπε Πάγκαλος) πως διέλυσαν τη χώρα. Και σήμερα, τι άλλαξε στην ιδεολογική τους «βίβλο»; Και τι ζητάνε αυτοί οι «κύριοι» ; Ακούστε:

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΑΜ.Β ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ।(ΔΕΙΤΕ .EAMB.GR)


ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ।


Μπορούμε και θέλουμε να εξαφανιστουν τα λαμόγια οι επίορκοι και οι προδότες αυτης της χώρας ,ειμαστέ υπερηφανοι που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτοί οι άθλιοι μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .