Γιωργάκης – Αντιγιωργάκης, Ντόρα – Αντιντόρα (ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ)


Το πολιτικό παιχνίδι
των ΔΕΞΙΩΝ της Νέας Τάξης.

Το πολιτικό παιχνίδι
των ΔΕΞΙΩΝ της Νέας Τάξης.
Γιωργάκης – Αντιγιωργάκης, Ντόρα – Αντιντόρα

Αυτό το οποίο πρέπει να δούμε είναι το πώς φιλοδοξούν αυτοί οι ΔΕΞΙΟΙ να κυβερνήσουν μια χώρα, χωρίς να έχουν ερείσματα μέσα στην κοινωνία της। Πώς φιλοδοξούν να κυβερνήσουν μια χώρα "εκλεκτών" ιδιοκτητών και "μη εκλεκτών" οικόσιτων। Πώς φιλο­δοξούν να το καταφέρουν; Με μίμηση των πρακτικών των α­φεντι­κών τους। Με μίμηση της αμερικανικής εσωτερικής πολιτικής।
Σε έναν ενιαίο ιδεολογικά χώρο φιλοδοξούν να δημιουρ­γή­σουν δύο ομοειδή κόμματα, που παρασέρνουν τον λαό σε ψευδοδημοκρατικές εκλογές. Σε ένα κράτος, το οποίο ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε "Αγγλοσάξονες" ΔΕΞΙΟΥΣ, φιλοδοξούν να παρα­σύρουν τους "νέγρους" σε ένα παιχνίδι δημοκρατίας. Σε ένα παιχνίδι, όπου οι εκλεκτοί στα γραφεία τους θ' αποφασίζουν για το ποιος θα κυβερνήσει και ο λαός απλά θα νομιμοποιεί με την ψήφο του την επιλογή τους. Με συνέδρια-φιέστες, σημαιάκια και πολύ­χρω­μα καπέλα θ' αποφασίζουν δια βοής οι όχλοι. Μερικές φωτο­γρα­φίες με παιδιά και αναξιοπαθούντες και έτοιμοι οι ηγέτες. "Όπως Αμερική".
Αυτός είναι ο στόχος. Ορίζουν έναν εχθρό, ο οποίος αφορά την κοινωνία στο σύνολό της και είναι για παράδειγμα η τρομοκρατία και "παίζουν" το παιχνίδι της δημοκρατίας των προσώπων. Μιας δημοκρατίας των ίδιων κομμάτων, των ίδιων πολιτικών, των ίδιων χορηγών. Οι Αμερικανοί και το Κολέγιο θα ορίζουν τις ηγεσίες των κομμάτων και απλά ο λαός με την ψήφο του επικυρώνει τις επιλογές τους. Η ΔΕΞΙΑ με τον τρόπο αυτόν φιλοδοξεί να ελέγξει τα πάντα.
Είναι τόσο σίγουροι, που δεν σέβονται πλέον ούτε τα προσχή­ματα. Είναι τόσο βέβαιοι για την ισχύ των Αμερικανών, που δεν διστάζουν να προκαλούν τον κόσμο. Παντού ΔΕΞΙΟΙ χωρίς προ­κα­λύμ­ματα. Δίπλα στον ΔΕΞΙΟ Γιωργάκη, που παριστάνει τον "σοσιαλιστή", βάζουν ως βασικό σύμβουλό του τον ΔΕΞΙΟ Γερουλάνο. Ένα γνήσιο παιδί αυλοκολάκων του τέως βασιλιά. Δίπλα στην κομμουνίστρια Παπαρήγα βάζουν ως εκπρόσωπο του ΚΚΕ την ΔΕΞΙΑ Κανέλη. Τα παιδιά των "παραθεριστών", των δοσίλογων και των προδοτών έχουν χάσει κάθε μέτρο.
Όλα ένα παιχνίδι με επαγγελματίες νικητές,
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ .ΤΡΑΪΑΝΟΥ(πρόεδρος του ΕΑΜ.β')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .