Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ε Σ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?


Ρατσιστικές συμμορίες

Εστησαν μπλόκα και τραυμάτισαν με σιδηρογροθιές τουλάχιστον 19 Πακιστανούς τις τελευταίες 15 μέρες। Πραγματοποίησαν, ανενόχλητοι, πάνω από 30 επιθέσεις, εκεί όπου ζουν Πακιστανοί σχεδόν τρεις δεκαετίες: στη Ν। Ιωνία, την Καλογρέζα, το Γαλάτσι, τον Περισσό, το Ηράκλειο। Το καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι της πακιστανικής


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Όποιος έχει διαβάζει το βιβλίο ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΤΡΑΪΑΝΟΥ και παρακολουθεί τις εξελίξεις δεν εκπλήσσετε με τα γεγονότα .

Εμείς θα πούμε περιληπτικά ότι Αυτοί που φέρανε τους μετανάστες στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ έχουν «σχέδιο» αλλά εμείς θα μιλήσουμε για τον τόπο που γεννηθήκαμε που ζούμε και αγαπάμε και μας ενδιαφέρει.
1) Ποιος ;γιατί; και για πιο λόγο έφερε μετανάστες από όλο τον κόσμο στην ΑΘΗΝΑ και σε όλη την Ελλάδα;
2) Ποιος τους έδωσε ίσα δικαιώματα με τους Έλληνες ,φοροαπαλλαγές ,ευνοϊκά δάνεια ,άτοκα δάνεια, και γενικά τους έβαλε σε ανώτερη θέση από αυτήν των γηγενών ;
3)ποιοι τους εκμεταλλεύονται και ποιοι βγάζουν χρήματα από τους μετανάστες ;
4) Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες από τις ΤΡΩΓΛΕΣ που νοικιάζουν οι μετανάστες;
5)ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΩ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ;
Υπάρχουν αμέτρητα γιατί και πολλές αδικίες μας πνίγουν αλλά αυτό επιδιώκουν και αυτοί που τους έχουν φέρει στην πατρίδα μας .
Να τα βάλουμε με τους μετανάστες .και να αφήσουμε τα «αφεντικά» και τους πραγματικούς ενόχους ήσυχους.

Αν η Ευρώπη πεί (που θα το πει ) ότι πρέπει να ψηφίζουν και οι μετανάστες τότε θα δούμε την χρησιμότητα τους .
Τότε θα δούμε γιατί το ΠΑΣΟΚ κουβαλούσε με φορτηγά πλοία ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .Τοτε θα αποκαλυφθεί ποιοι σπέρνουν στις γειτονιές των μεταναστών ΦΗΜΕΣ ότι ο Καραμανλής θα τους διώξει αλλά ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ τους αγαπάει ειναιΚΑΛΟΣ।Και όλοι φωνάζουν ΚΑΛΟΣ.
Gorgo πασιόκ .
Το ΠΑΣΟΚ και αυτοί που το στηρίζουν κατάλαβαν ότι με αυτόν τον πρόεδρο χαΐρι δεν θα δούνε και βάζουνε τα χέρια τους………

Σε κάθε περίπτωση κα μετά από το EMAIL που μας έστειλε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ(άγγελος)εμείς και με βάση αυτά που γνωρίζουμε προτείνουμε ΗΡΕΜΙΑ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ।
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ।ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΥΣ μετανάστες
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ……
ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ।
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ।
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΩΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .