ΤΟΥ John BEDDINGTON ΕΩΣ ΤΟ 2030 Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ BEDDINGTON ।ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΟΚΑΡΕΙ ।ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ".

WHO IS WHO

Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2009

Παγκόσμια κρίση θα χτυπήσει τον κόσμο μέχρι το 2030



Προειδοποίηση για επερχόμενο Αρμαγεδδώνα μέχρι το 2030 απηύθυνε ο καθηγητής John Beddington, επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης και διακεκριμένος ερευνητής του Imperial College...
Κατά τις προβλέψεις του, μέχρι το 2030 θα έχει επέλθει σοβαρή έλλειψη σε πόρους, η οποία σε συνδυασμό με την αλλαγή του κλίματος θα έχει τρομακτικές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα.
«Μιλάμε για μια πραγματική ‘καταιγίδα’. Δεν θα επέλθει ολική κατάρρευση, αλλά τα πράγματα θα δυσκολέψουν στ’ αλήθεια αν δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα»* είπε στο συνέδριο Sustainable Development UK 09 που έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Beddington μίλησε για ελλείψεις τροφής και νερού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Κώστας Μαυραγάνης

ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060॥ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΠΡΑ ।

ΣΕΡ Μπεντιγκτον ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΖΑΧΑΡΗ।

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΝΤΙΚΤΟΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΟΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΠΡΩΤ0Σ ΜΑΓΚΑΣ। ΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΟ ΓΙΟΣ ΤΟΥ Η Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .