"εξαιρετικη" ισοτητα.( Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ)



Η "Εξαιρετική" ισότητα...

Το θρασος και η δειλια νικησαν.
-------------------------------------
Γράφει ο Ιάσων
Το αρθρο 86 του συνταγματος κατά την συνταγματικη αναθεωρησι του 2001 ανεμορφωθη ώστε ουσιαστικα οι βουλευτες και οι υπουργοι μας, να εξασφαλισουν το ακαταδιωκτο.Διαβαζουμε από το συνταγμα των Ελληνων, την διαταξι που κατοχυρωνει την "εξαιρετικη" ισοτητα."... Μονο η Βουλη εχει την αρμοδιοτητα να ασκει διωξι κατα οσων διατελουν ή διετελεσαν μελη τηε κυβερνησης. Αν στο πλαισιο αλλης ανακρισεως, ή διοικητικης εξετασεως προκυψουν στοιχεια που σχετιζονται με τα προσωπα της κυβερνησης ή υφυπουργων αυτά διαβιβαζοντα αμελλητι στη Βουλη..."Δηλαδη πρακτικως σε απλα Ελληνικα, χωρις να χρειαζομεθα συνταγματολογο του βαρους (κυριολεκτικως ) του Κου Βενιζελου ή της κας Παπαρηγα, μονο η Βουλη εχει πλεον το δικαιωμα να να ασκη διωξι.Εξ’ου και το ακαταδιωκτον των κοινοβουλευτικων εγκληματιων ...Όμως το πλεον αισχρον, ανανδρο, αδικο και ανεντιμο είναι ότι ακομη κι αυτή η υστερημενη, υπο προυποθεσεις, διωξις εχει δυνατοτητα να εφαρμοσθη εντος δυο ετων…Διοτι όπως εχει διατυπωθει αυτή η διαταξις "...Η βουλη μπορει να ασκηση αυτή την αρμοδιοτητα μεχρι το περας της 2ας Βουλευτικης περιοδου μετα την τελεσι του αδικηματος..."
Τουτεστιν θεωρητικως και πρακτικως πληρης ασυλια। .Βεβαιως το ολυμπιακον χρυσο μεταλλιον της Υποκρισιας των βουλευτων μας, εγκειται στο ότι το αρθο αυτο και ο σχετικος νομος δεν είναι δυνατον να τροποποιηθουν ανευ αναθεωρησεως του Συνταγματος, ηγουν όχι ενωριτερον του 2013॥Ουτως, η προχθεσινη φαρσοκομωδια απεδειξε αδιαμφισβητητως τα εξης. Που οσο καθυστερημενους κι αν θεωρουν οι υπερευφυεις τριακοσιοι μας τους Νεοελληνες, αυτά καθιστανται πλεον, ηλιου φαεινοτερα.Οτι δηλαδη:1. Η Ελληνικη Δικαιοσυνη, ανευ ενδυασμων ή επηρεασμου, βασει των στοιχειων που ειχε εκρινε ότι ο τεως υπουργος Παυλιδης επρεπε να λογοδοτηση στο Ελληνικο δικαστηριο για τα αδικηματα που κατηγορειται.2. Ότι δυστυχως, τοσον οι συναδελφοι του οσον και ο ιδιος, περισσοτερο εξ ολων, εφανησαν ανδροι και αναξιοι του αξιωματος που κατεχουν αλλα και της στοιχειωδους αξιοπρεπειας. Διοτι αντι οι μεν να ψηφισουν υπερ της παραπομπης, ο δε ιδιος να σπευση να παραιτηθη της ασυλιας του, χωρις καν να χρειασθη η ψηφοφορια, ώστε να αποδειξη ως ισοτιμος Ελλην πολιτης την αθωοτητα του, τελικως η δειλια και η ανανδρια , η προσφιλης παραμονη στην εξουσια, πιθανως και ο φοβος των συνεπειων για τον τεως υπουργο Παυλιδη, ενικησαν.3. Ότι, τελος, ειναι απειρου μεγεθους και ολυμπιακων διαστασεων η υποκρισια ολων των βουλευτων και κατ εξοχην των σοβαροφανων του ΣΥΡΙΖΑ που εθεσαν και παλι το θεμα της δηθεν αλλαγης του νομου περι ευθυνης υπουργων (δηλαδη επακριβως είναι ο νομος περι ανευθυνοτητος των υπουργων) ενώ σαφως γνωριζουν ότι αυτή η θεσις και δηλωσις του πολλα σοβαρου κου Κουβελη ουδεμια πρακτικη αξια εχει.

Εφ οσον ανευ αναθεωρησεως του Συνταγματος οι τριακοσιοι μας θα είναι παντοτε αγγελουδια….Για τους κους της πρασινης ρεμουλας των παμπερς και του κωλοσπιτου, αλλα και για την Θεα του Περισσου με τα δις δολλαρια από την Σοβιετικη Ενωσι, θα ησαν αξιοπιστοι αν ειχαν ποτε παραδεχθη εστω και ένα λαθος τους.
Αν ειχε ακουσθη ποτε απο τα γελαστα τους χειλη μια μονο φορα, η λεξις συγνωμη.
Όμως είναι ολοι τους τουλαχιστον για γελια, δηλαδη Γελοιοι...
Αναρτήθηκε από gianniotis.gr στις 9:52 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .