ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ το καλύτερο “εργαλείο” των Αμερικανών …..ΣΗΜΕΡΑ


Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας και στα "συντρόφια" της Κορέας. Άξιοι και οι ΚΚΚδες του μισθού τους. Τίμιοι χαφιέδες. Δεν πηγαίνουν τζάμπα τα δολάρια, που εισπράττουν εδώ και μισό αιώνα. Δεν εγκαταλείπουν τα αφεντικά τους, τώρα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και πολιτικές "δυσκολίες". Δουλεύουν κι αυτοί τη "μηχανή" της προβοκάτσιας στο φουλ. Εμείς οι υπόλοιποι ...στο ίδιο σταλινικό έργο θεατές. Όπως το ΚΚΕ με τις "κατασκοπευτικές" του πράξεις νομιμοποιούσε τη ΔΕΞΙΑ έτσι η σταλινική Κορέα με τις "πυρηνικές" της πράξεις νομιμοποιεί τους Πλανητάρχες. Σε μια εποχή που ο αγγλοσαξονισμός —είτε της Βρετανίας είτε των ΗΠΑ— καταρρέει στην ανυποληψία, αυτοί προσπαθούν να του κάνουν τονωτικές "ενέσεις". Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή και με τους Αγγλοσάξονες κυριολεκτικά "νταντέλες" και χωρίς να έχει ο λόγος τους καμία απήχηση, αυτοί τους δίνουν το παγκόσμιο ακροατήριο.
Τα "συντρόφια" παίζουν τα πυρηνικά παιχνίδια μόνο και μόνο για να δώσουν παγκόσμιο "λόγο" και άρα ανάλογο ρόλο στον ένοικο του Λευκού Οίκου. Τζάμπα και με κορεατική "βοήθεια" οι Αμερικανοί ξαναεμφανίζονται στο προσκήνιο σαν οι "μεγάλοι" προστάτες και εγγυητές της παγκόσμιας δημοκρατίας και ειρήνης. Χωρίς να ξοδέψουν ένα δολάριο, τραβούν πάνω τους τα φώτα της παγκόσμιας δημοσιότητας. Χωρίς να υποχωρήσουν ούτε έναν πόντο στα συμφέροντά τους, υπόσχονται στα θύματά τους και άρα σε όλους τους λαούς "σωτηρία". Όπως κάποτε με τις ίδιες μεθόδους και τους ίδιους πρωταγωνιστές εμφανίζονταν στην Ελλάδα επίσης τζάμπα σαν οι "μεγάλοι" εγγυητές της ελευθερίας και της δημοκρατίας των Ελλήνων. Η σταλινική "μηχανή" σε φουλ "στροφές". Δεν καταλαβαίνει ούτε από κρύο ούτε από ζέστη. Δώστης "καύσιμα" και απλά πάτα το "γκάζι" τέρμα. Άσχετοι μηχανικοί του Μαρανέλλο. Τζάμπα πληρώνεστε τόσα χρήματα। Δέστε τι κάνουν τα "συντρόφια" ...να μαθαίνετε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .