Νέο σκάνδαλο με τους μισθούς και τις συντάξεις βουλευτών( Γιώργος Κύρτσος)
Αυτά που συμβαίνουν στη Μ. Βρετανία με τους βουλευτές δεν είναι τίποτα μπροστά στη μηχανή «τρελών» μισθολογικών, συνταξιοδοτικών αυξήσεων για τους βουλευτές, που στήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης Καραμανλή.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο
Όπως επισημαίνει σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», το Ελεγκτικό Συνέδριο άνοιξε με απόφασή του θέμα μεγάλης αύξησης των μισθών και των συντάξεων των βουλευτών। Αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ: «Η Δικαιοσύνη, ερμηνεύοντας και εφαρμόζοντας τις αποφάσεις και ψηφίσματα της Βουλής από το 1964 και 1975 για εξομοίωση των αποδοχών βουλευτών - δικαστών, δέχθηκε ότι η σύνδεση της βουλευτικής αποζημίωσης με τις συνολικές αποδοχές του ανώτατου δικαστικού λειτουργού έχει ως συνέπεια ότι κάθε μεταβολή των συνολικών μηνιαίων αποδοχών αυτού επιφέρει αυτοδίκαια την άμεση αντίστοιχη μεταβολή του ύψους της βουλευτικής αποζημίωσης, που αποτελεί και τη βάση προσδιορισμού της βουλευτικής σύνταξης»। ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .