ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ -(ΨΗΦΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ)


ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
"Να νομιμοποιηθούν όλοι οι αλλοδαποί εργάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα και την ΕΕ, να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Ελληνες."
Το κείμενο της καταγγελίας της ΚΟΑ (Κομματική Οργάνωση Αθήνας) του ΚΚΕ έχει ως εξής:...«Καταγγέλλουμε στους Ελληνες και μετανάστες εργαζόμενους, στη νεολαία, τις διάφορες δήθεν ακομμάτιστες "Επιτροπές Ελλήνων Πολιτών", που διοργανώνουν το Σάββατο 9 Μαΐου στην Ομόνοια, συγκέντρωση διαμαρτυρίας "Κατά της παράνομης μετανάστευσης, όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων"... ...Να νομιμοποιηθούν όλοι οι αλλοδαποί εργάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα και την ΕΕ, να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Ελληνες.... http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=7/5/2009&id=10948&pageNo=17&direction=1Βλέπετε το δικαίωμα διαμαρτυρίας το έχουν πάρει ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ συγκεκριμένα κομματικά ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ και ΣΕΚΤΕΣ και ο ΑΠΛΟΣ Έλληνας πολίτης ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να διαμαρτύρεται για τα δεινά που υφίσταται εξ αιτίας της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης. Βαπτίζουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ μια συγκέντρωση γιατί δεν τους έχουν μάθει να σκέφτονται αλλιώς και πως όλοι δεν είναι πρόβατα σε μαντριά κρίνοντας εξ ιδίων! Αυτό θα πει ΦΑΣΙΣΜΟΣ ή απλά Στάλιν ζεις εσύ μας οδηγείς! Πηγή: hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .