ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ευρωεκλογές Ούτε μια ψήφο


ΚΚΕ και ευρωεκλογές.
Ούτε μια ψήφο
στους υπάκουους "ανυπάκουους" του ΚΚΕ.
Ούτε μια ψήφο
στους έμμισθους προβοκάτορες του Περισσού.
Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ
είναι μια "μαχαιριά" στη Δημοκρατία μας.

Για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος το ΚΚΕ. Δεν μπορεί να το κατηγορήσει για έλλειψη συνέπειας. Η συνέπεια είναι κάτι, που το διακρίνει απόλυτα. Συνέπεια απόλυτη τόσο στον ρόλο του όσο και στις υποχρεώσεις του απέναντι στα αφεντικά του. Στα όποια αφεντικά του. Ο τέλειος "εργαζόμενος". Το όνειρο κάθε "αφεντικού". Μια καλοσχεδιασμένη και καλορυθμισμένη "μηχανή" προβοκάτσιας, η οποία μπορεί να λειτουργεί άψογα σε όλες τις συνθήκες, όσο αντίξοες κι αν είναι αυτές. Μια τέλεια "μηχανή", η οποία απλά είναι πολυδάπανη σε "καύσιμα" και άρα δεν μπορούν να απολαύσουν πολλοί την "παραγωγή" της. Μια "μηχανή", η οποία, ακολουθώντας τα συμφέροντα των αφεντικών της, άλλαζε χέρια και στόχους, αλλά ποτέ τη λειτουργία της.
Υπηρέτησε τον Στάλιν, ο οποίος τη δημιούργησε και την τροφοδοτούσε με τα πανάκριβα "καύσιμα"। Υπηρέτησε τον Ζαχαριάδη, ο οποίος, ως υπάλληλος του Στάλιν, εξυπηρετούσε το αφεντικό του, αλλά ταυτόχρονα έκανε και τις δικές του προσωπικές δουλειές μ' αυτήν. Υπηρέτησε τον Καραμανλή της Δεξιάς, ο οποίος, για να εξασφαλίσει τον απόλυτο "δημοκρατικό" έλεγχο της χώρας, την χόρτασε κρατικά "καύσιμα". Υπηρέτησε τον Μητσοτάκη, κάνοντάς τον Πρωθυπουργό. Τώρα υπηρετεί την αμερικανική Νέα Τάξη και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει "καύσιμα" απ' όπου κι απ' όποιον μπορεί, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Έχει υψώσει σημαία "ευκαιρίας". Όποιος μπορεί να την "ταΐσει", μπορεί ν' απολαύσει τη δύναμή της. Τη δύναμη της πιο ισχυρής "μηχανής" παραγωγής προβοκάτσιας στην ιστορία των Ελλήνων.Ποτέ και κανένας δεν έχει "δουλέψει" τόσο πολύ τους Έλληνες, σε τόσα πολλά επίπεδα και με τόσο μεγάλες και τραγικές συνέπειες γι' αυτούς, όσο το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .