Τα 3=2 !!! λένε στην Ελλάδα ... Σιωνισταράδες !!! Τα καλλίτερα ... ''έρχονται'' !!! Ετοιμαστείτε ...



Αναδημοσίευση από: http://www.schizas.com
Πρεσβεία του Ισραήλ κατά
του...τρωκτικού και όχι μόνο!
Όταν η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ενοχλεί! Η Πρεσβεία του Ισραήλ κατά του...τρωκτικού και όχι μόνο! Άρχισαν τα...όργανα! Αλλά τα περί Ιώσηπου,κλπ।,ας τα αναζητήσουν στας...γραφάς του Παπαρρηγόπουλου και άλλων ιστορικών και ας κατηγορήσουν αυτούς για..."αντισημιτισμό"! Επίθεση από την Πρεσβεία του Ισραήλ στο troktiko - Άρα πάμε καλάhttp ://troktiko.blogspot.com/2009/07/troktiko_10.htmlΜε επίσημη ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της Ισραηλινής πρεσβείας κάνει επίθεση στο troktiko για μια ανάρτηση ενός αναγνώστη. Ούτε την άποψη του δεν θέλουν να διαβάσουν. Άρα είμαστε σε καλό δρόμο.Λέει:"Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι, Δείτε το άκρως αντισημιτικό δημοσίευμα στο "Τροκτικό" που αναδημοσίευσε άρθρο από άλλο μπλόγκ χαρακτηρίζοντας την θεατρική παράσταση του διεθνούς φήμης Ισραηλινού σκηνοθέτη και θεατρικού παραγωγού 'Αμος Γκιτάί που...θα προβληθεί στο Αρχαίο Θέατρου Επιδαύρου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών ως "Εβραϊκή Προπαγάνδα।"Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 'Αμος Γκιτάι θεωρείται μία από τις πιο προοδευτικές φωνές στο Ισραήλ।

Με εκτίμηση,William AnagnostarasPress OfficeEmbassy of Israel,AthensDirect: 210- 6705546Fax: 210-6705555email:




' ); document.write( addy_text29362 ); document.write( '' ); //-->\n
pressassist@athens.mfa.gov.il
' ); //-->
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
' ); //-->
webpage: http://athens.mfa.gov.il
Αναρτήθηκε από Makelaris στις 7/23/2009 09:15:00 πμ
εδω ολο το αρθρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .