έπιασαν τον παπά από ...Οι Δήμαρχοι

Οι Δήμαρχοι με διαφορά είναι αυτοί που μπορούμε να πούμε ότι τους αντιπροσωπεύει 100% η γνωστή πάντα επίκαιρή ρήση που λέει έπιασαν τον παπά από ...
Σε όλη την Ελλάδα με χιλιάδες καταγγελίες για ατασθαλίες από τους πολίτες που χάνουν την υγεία τους από την αδιαφορία του κάθε αγράμματου δήμαρχου , ενώ τα καθήκοντα του είναι συγκεκριμένα-να «υπηρετεί» τους πολίτες του δήμου και να φροντίζει ώστε να είναι όλα σε τάξη .
Αυτοί έχουν αποθρασυνθεί εντελώς όλοι* μα όλοι ανεξάρτητα αν και είναι χρεωμένοι οι δήμοι μέχρι το λαιμό έχουν αγοράσει από μια λιμουζίνα και βολτάρουν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη για επαφές με τα κεντρικά του κάθε κόμματος που είναι πιστά ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
2 Τετραετίες και ο αγράμματος πιστός δούλος στην σύνταξη ,έργα ανάπλασης -μίζες –ποσοστά – σε 2 τετραετίες μεγιστάνας ο δήμαρχος .
Αν πρόσφεραν και έργο θα λέγαμε χαλάλι αλλά αυτοί όσο πάνε γίνονται και χειρότεροι .
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ…..
ΚΡΗΤΗ –ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΦΡΙΚΗ???????????
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ………… ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Υ।Γ Ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν ।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .