Ο καλύτερος πελάτης είναι ο δημόσιος υπάλληλος...

.fullpost{display:inline;} Τι φοβούνται οι τράπεζες; Μην τυχόν και κοπούν τα ειδικά επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων! Ποιος είναι ο καλός πελάτης για την τράπεζα; Μέχρι χτες ήταν το καλοπληρωμένο στέλεχος μιας ιδιωτικής επιχείρησης. Σήμερα, ο καλύτερος πελάτης είναι εκείνος που έχει σταθερό εισόδημα, δηλαδή ο δημόσιος υπάλληλος!

Το κακό με... όλους μας είναι ότι πιστέψαμε ότι οι «καλές εποχές» θα κρατούσαν για πάντα. Έτσι, όλοι μας ανοιχτήκαμε με δάνεια για να αγοράσουμε ακίνητα, αυτοκίνητα ή για να καλύψουμε τις καθημερινές μας «ανάγκες». Ζούσαμε το όνειρο μιας «καλής ζωής» με δανεικά.
Σήμερα διαπιστώνουμε έκπληκτοι ότι...
ο εχθρός του καλού δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο! Ότι οι οικονομικοί δείκτες κινούνται ενίοτε και πτωτικά κι ότι μετά από ένα καλό φαγοπότι φτάνει κάποια στιγμή, μοιραία, η ώρα του λογαριασμού। Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .