ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ......ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΑΜ.Β.

Ήταν οι αρχαίοι Κρήτες Εβραίοι;
Υπάρχει λογική στο παράλογο;
Στον "λαβύρινθο" της Κρήτης θα "πεθάνει" ο ιουδαϊσμός.

-Οι Έλληνες προτιμούν να πεθάνουν όρθιοι, παρά να "σκύψουν".

-Εβραίοι κρύβονται πίσω από όλα τα προβλήματα, τα οποία οι σύγχρονοι Έλληνες αντιλαμβάνονται ως εθνικά τους προβλήματα. Εβραίοι κατευθύνουν την πολιτική των Σκοπιανών. Εβραίοι κατευθύνουν την πολιτική των Τούρκων. Εβραίοι μεθόδευσαν και πέτυχαν την καταστροφή της Κύπρου. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι —και πάντα στηριζόμενοι στις ίδιες αγγλοσαξονικές "πλάτες"— έρχονται σήμερα και διεκδικούν τον Κρητικό πολιτισμό από τους Έλληνες.

-Τα Ομηρικά Έπη. Τα Έπη, τα οποία υπάρχουν αιώνες πριν τον Χρυσό Αιώνα του Περικλέους. Τα Έπη, τα οποία βρίσκονται πολύ "κοντά" στην εποχή του Μινωικού Πολιτισμού. Εκεί μαθαίνουμε με την απόλυτη ακρίβεια ποιοι ήταν Έλληνες και ποιοι όχι. Γιατί; Γιατί εκεί περιγράφεται η κοινή Πανελλήνια εκστρατεία εναντίον των βαρβάρων. Μέσα σ' αυτά τα Έπη περιγράφεται το Πανελλήνιο "προσκλητήριο".

-Απλά πράγματα. Στην παράδοση ενός λαού βλέπεις αν αυτό το οποίο "συμβουλεύει" διαχρονικά τους νέους του είναι ..."φίλα Θερμοπύλες και στην ανάγκη πέθανε σ' αυτές" ή ..."φύγε να σωθείς όπως- όπως". ..."Υπερασπίσου μέχρι θανάτου τους γονείς σου τη γυναίκα σου, τα αδέρφια σου και τα παιδιά σου και μην εγκαταλείπεις τη μάχη" ή ..."δες αν θέλει κανένας να "παίξει" με τη γυναίκα σου, μπας και γλιτώσετε όλοι οι υπόλοιποι". Αυτό είναι το ..."ή ταν ή επί τας"। Αυτό μαθαίνει η παράδοση μέσω της μάνας στο παιδί και έτσι γεννιούνται "Λεωνίδες" και άρα στήνονται και "Θερμοπύλες".

-Οι λαοί "θυμούνταν" ποιοι ήταν οι Κρήτες και σίγουρα αυτοί δεν ήταν Εβραίοι. Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του αυτός ο πολιτισμός απαιτούσε άπειρο αίμα για την επιβίωσή του। Αίμα ανθρώπων κατανάλωνε για την επιβίωσή του। Τόσο το αίμα των δικών του παιδιών όσο και το αίμα κι αυτών που τον απειλούσαν. Αυτό, δηλαδή, το οποίο περιγράφει και ο μύθος του Μινώταυρου. Ο μύθος του θηρίου, που ζει με αίμα. Ο μύθος ενός πολιτισμού με σχεδόν απάνθρωπο κόστος λειτουργίας. Αυτός ο πολιτισμός ήταν ο Μινώταυρος.

-Δεν υπάρχει ένα χριστιανικό κράτος, που να μην έκανε διωγμούς εναντίον τους και όμως κατά έναν περίεργο τρόπο δεν μπόρεσε κανένα να τους ξεφορτωθεί.Διωγμούς εναντίον τους έκαναν οι Ρώσοι, οι Γάλλοι, οι Ισπανοί και η λίστα είναι ατελείωτη। Τελευταίο παράδειγμα οι Γερμανοί.

-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... εχουν σίγουρο μέλλον, γιατί πρώτα γεννάνε τους "τρελούς", οι οποίοι θα πάνε στις "Θερμοπύλες" και κατόπιν έχουν περιθώρια να περιμένουν να γεννηθούν οι "ικανοί" που θα χτίσουν τους "Παρθενώνες".

-Αυτό το οποίο τους κάνει μοναδικούς είναι η μοναδική παιδεία τους. Στην παιδεία τους βρίσκεται το μυστικό της δύναμής τους. Όταν γίνονται εύκολα "τρελοί" για το άδειο "οικόπεδο", ευνόητο ότι θα γίνουν ακόμα πιο "τρελοί" όταν σ' αυτό το "οικόπεδο" στήσουν τον "Παρθενώνα" τους. Αυτό επιβάλει η παράδοσή τους, γιατί μεγαλώνουν με τη διαπαιδαγώγηση των Επών. Όταν μεγαλώνεις με τα Έπη, δύο είναι οι βασικοί σου ήρωες. Ο Αχιλλέας και ο Οδυσσέας. Σ' αυτούς θέλεις να μοιάσεις. Θέλεις να μοιάσεις σ' αυτόν που πολεμάει σαν "τρελός", θεωρώντας τον θάνατο ένα "δίκαιο" αντίτιμο για τη δόξα και αυτόν που πολεμάει μέχρι θανάτου, γι' αυτά που θεωρεί ότι του ανήκουν, γιατί ήταν "ικανός" και τα δημιούργησε ο ίδιος. Μοιάζεις εύκολα και σίγουρα στον "τρελό" και παρακαλάς τον Θεό να σε κάνει ταλαντούχο, για να μοιάσεις και στον "ικανό"।

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .