ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ...είναι είδηση η χάνα ρε χαϊβανια????




ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ Α Ν Α ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

Πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα αν πήγαινε κάποιος να δουλέψει τον άλλο και γινόταν αντιληπτός τότε άκουγες .Για αμερικανάκι με πέρασες .
Ο έλληνας έχει πολλές παροιμίες που τις ξέχασε ,έχει πολλές ιστορίες ,που τις ξέχασε ,έχει πολλούς μύθους ,που τους ξέχασε, έχει πολλούς ήρωες που τους ξέχασε.


Ξεχάσαμε όσα μας κάνουν αθάνατους και αυτά είναι τα όπλα μας .Οι σύγχρονοι εχθροί μας ξέρουν που να χτυπήσουν και αυτό κάνουν θέλουν να αμερικανοιποιήσουν την νεολαία μας και να τις περάσουν τα δικά τους βλακώδη πρότυπα ..
Άρχισαν να επιβάλουν δικούς τους ήρωες τις πλάκας και τα δικά τους ασήμαντα ήθη .

Ως πότε θα μπορούν να μας επιβάλουν την πολιτική τους λες και μας έχουν κατακτήσει;
Με ποιο δικαίωμα στην μέση των ειδήσεων της ΝΕΤ ΒΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η ΧΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD?????


EINAI H ΕΙΔΗΣΗ Η ΧΑΝΑ ΡΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ…????

ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .