Ο καπετάν Γιώτης,ΦΛΩΡΑΚΗΣ.....70.000 και 450.000 για το Μουσείο Φλωράκη ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Βρε Κοπριες !!! Περιφερειαρχη Θεσσαλιας Γκουπα και Ιδιαιτερε του Σουφλια Βασιλη Μιχαλοπουλε!!!!!



Κάθε σκεπτόμενος Έλλην που γνωρίζει την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδος σας ερωτα. Τι εθνοφελές έπραξε ο καπετάν Γιώτης,ώστε να έχει μεταθανατίως τέτοια τιμήν που φυσικά πληρώνει ο Ελληνικός Λαός και δωσατε 70.000 και 450.000 για το Μουσειο Φλωρακη?Ξερετε ρε αχρηστοι ότι τα εθνικά εγκλήματα εκείνης της επόχής είχαν αποκλειστικά αναφορά στον εν λόγω καπετάνιο και δεν θέλω ν' αναφερθώ στις προξενηθείσες ζημιές στην Ελλάδα σε απώλειες του Ελληνικού Στρατού,τον άμαχο πληθυσμό και σε υλικές ζημιές,οι οποίες ήταν πολύ μεγαλύτερες από αυτές που υπέστη η πατρίδα μας κατά τον Β'ΠΠ!!!!Σκατοκοπριες του κερατα!!!!!Δεν θα ήταν καλύτερο να αφήσετε τον θανόντα ήσυχο, ο οποίος ετάφη στο βουνό σε μοναχική θέση και ίσως με την λησμονιά ο πανάγαθος Θεός συγχωρήσει τα αμαρτήματά του? ?

Εάν θέλετε να είστε ακριβοδίκαιοι ας κάνετε αντίστοιχο μουσείο και στην Φλώρινα εκεί όπου έγιναν οι μάχες με τους συμμορίτες και σκοτώθηκαν τόσα Ελληνόπουλα που έστειλε να πολεμήσουν η νόμιμη Κυβέρνηση της Ελλάδος,που είχε εκλεγεί εκείνη την εποχή και μάλιστα υπό την επίβλεψη αντιπροσώπων του ΟΗΕ.Τολματε?

Εφιαλτες του κερατα!!!Σας πληρωνουμε οι φορολογοθμενοι πολιτες!!!!!!!!

Οι πράξεις αυτές δεν βοηθούν την "ΛΗΘΗ" και είναι μια πληγή που συνεχίζει να πυροροεί, διότι ο Ελληνικός Λαός που έχει μνήμη τον πνίγει το Άδικο।
http://grigoris-sourlas.blogspot.com/2009/08/blog-post_15.html

4 σχόλια:

  1. eisai fasistas kai anistoritos !!!o florakis ilitie ezise kai petane afragkos gia tis idees tou !kai gia ti eleuueria blaka tora pou exeis gia na les autes tis mpourdes!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ο Άγιος καπετάν γΙΩΤΗΣ. Που αναφέρει ο ίδιος πως κουράστικε το χέρι του να σφάζει με τον σουγιά του 20χρονα παιδιά της σχολής αστυφυλάκων.
    Όποτε μπορώ μιας και μένω κοντά πάω και κατουράω στον τάφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πώς κατουράς, καθιστός? Βγάζεις και το κυλοτάκι και τις ζαρτέριες?

      Διαγραφή
  3. Ti simasia exei kyrie yperaspisti tou sfagea Floraki an pethane me lefta i plousios? I ftoxeia dikaionei tis exolothreuseis athoon? An einai dynaton!
    Kai auti i emmoni me ton xaraktirismo os fasista opoiou diafonei mazi sas, ti allo dilonei para fasismo?
    Einai poli sinithes na katigorei kaneis ton allo gia osa diaprattei o idios alla oi kommounistes to ehoun anagagei se epistimi.
    Timi stous adikoxamenous patriotes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .