ΔΗΜΗΤΡΑΣ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ?? Κατηγορούμενη η Ελλάδα από τους «αντιρατσιστές» του ΟΗΕ

ΜΕΡΙΚΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ ,ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.
ΚΑΤΙΟ ΕΝΑΣ ΚΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΚΑΚΟΙ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ।
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΜΑΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ.

«Μάρτυρας κατηγορίας» ο Δημητράς του γνωστού Παρατηρητηρίου, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε θα έκανε μία ημέρα πριν την εξέταση των «ρατσιστικών» αδικημάτων της Ελλάδος «άτυπη προφορική ενημέρωση” των μελών της επιτροπής του ΟΗΕ κατά του ρατσισμού». Είναι αυτό που έλεγαν τα παλαιά χρόνια οι αστυνομικές αρχές στους «φίλους» της υπηρεσίας και καλούς συνομιλητές της «περάστε για ένα καφεδάκι…». Όπως έγραψε, λοιπόν, χθες Τρίτη η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Στο «σκαμνί» βρίσκεται η Ελλάδα από χθες ενώπιον της Επιτροπής του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων εξαιτίας πολλαπλών «πταισμάτων». Είναι χαρακτηριστικό ότι σε βάρος της χώρας μας, εκδόθηκαν το 2009 δεκατρείς καταδικαστικές αποφάσεις από διεθνή όργανα για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μειονοτήτων.»
Η εξέταση θα γίνει με βάση κατάλογο θεμάτων που η Επιτροπή υπέβαλε στην Ελλάδα, ενώ ο εκπρόσωπος του γνωστού «Παρατηρητηρίου» Παναγιώτης Δημητράς έκανε «άτυπη προφορική ενημέρωση των μελών της Επιτροπής του ΟΗΕ» χθες στη Γενεύη πριν από την έναρξη της εξέτασης της Ελλάδας από την Επιτροπή, την οποία και «θα παρακολουθήσει υποβάλλοντας κάθε πρόσθετο κείμενο που τυχόν χρειαστεί»…
Από τα ερωτήματα προς την «κατηγορούμενη» Ελλάδα που υπέβαλε προ μηνών η «Επιτροπή ΟΗΕ κατά των φυλετικών διακρίσεων»:
«…Παρακαλούμε γνωστοποιείστε μας εάν έχουν απαγορευθεί νομίμως οργανώσεις και ομάδες που προωθούν ή υποθάλπουν ρατσιστικές διακρίσεις στο Κράτος, συμπεριλαμβανομένων ομάδων Νεο-ναζί, και εάν οι οργανωτές τους έχουν διωχθεί…»
Επιτρέπεται γενικά στους εθνοτικά Σλάβους Έλληνες να χρησιμοποιούν τις μητρικές τους γλώσσες σε ιδιωτικά σχολεία και εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των Σλαβικών Μακεδονικών; Τα σλαβικά ονόματα είναι αποδεκτά για τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών;…»
Επίσης, η επιτροπή κατά των φυλετικών διακρίσεων του ΟΗΕ κατηγορεί την χώρα μας γιατί δεν επιτρέπει την ίδρυση «τουρκικών» σωματείων στην Θράκη κ।α।
Υ.Γ ΠΑΡΤΕ ΦΑΤΣΑ


ΠΗΓΗ /ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ηλεκτρονική εφημερίδα του Λαϊκού Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .