O Michael Jackson ΖΕΙ …Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…


O Michael Jackson ΖΕΙ ,Ο ELVIS ΖΕΙ

…Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…

Πάνω από 16 εκατ. δίσκους έχει πουλήσει μετά τον θάνατό του .

16.000.000 Χ 12€=????????????????

Όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο της εφημερίδας «Le Figaro», μέσα σε μόλις πέντε εβδομάδες από την αναγγελία του θανάτου του «βασιλιά της ποπ» πουλήθηκαν μόνο στη Γαλλία 1,5 εκατ. δίσκοι του, με το «Τhriller».

16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δίσκοι στα ράφια όλων των δισκοπωλείων του κόσμου

Περίμεναν να γίνουν ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ,και για να γίνουν ζεστό χρήμα πρέπει να πουλάς και για να πουλάς πρέπει να είσαι ΣΤΑΡ και για να είσαι σταρ πρέπει να γίνεις ΘΡΥΛΟΣ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Τα 12 ΕΥΡΩ, πρέπει ο κόσμος να φάει χοντρό παραμύθι και για να το φάει πρέπει όλα μαζί τα ΜΜΕ που όπως γνωρίζουμε που ανήκουν (δες ΕΔΩ) να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ… ειδάλλως Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.

Τι μας ενδιαφέρει σε αυτήν την περίπτωση να καταλάβουμε ότι Ο MICHEL JACKSON αν ήταν ζωντανός και έκανε κάποιες εμφανίσεις δεν θα πουλούσε ούτε σε 50χρόνια αυτούς τους δίσκους.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ???

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΠΑΝ ...

Ζωντανό τα ίδια τα ΜΜΕ πριν καλά καλά δικαστεί τον είχανε κάνει ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ .


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Η ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ RING TONE TA 12ΧΡΟΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ(ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ)


Όπως κάθε Αυτοκρατορία έχει επαρχίες έτσι και η αυτοκρατορία των ΗΠΑ έχει επαρχίες όλα τα κράτη του κόσμου και τα αρμέγει με όποιον τρόπο μπορεί και τα ελέγχει πάλι με όλους αυτούς τους τρόπους .

Στην πιο δύσκολή οικονομική περίοδο όλων των εποχών τα «ΖΩΑ» των επαρχιών είχαν θέμα να ασχολούνται .

ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑΝ, ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ, ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ,ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΙΧΕ ΓΑΤΕΣ ,ΗΤΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕΜΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ .

Να το στηρίξουμε το παλικάρι να πάει στον παράδεισο με χρήματα γιατί από τι μάθαμε ήταν και ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ.

Η SONY(ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ) ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ “ΣΠΡΩΞΕΙ” ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ “ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ”.

Χιλιάδες είδη πουλήθηκαν με αυτόν τον θάνατο και εισπράξεις τρελές για την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ που να μην ξεχνάμε όλο το κεφάλαιο της είναι ΑΕΡΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και απειλείτε από τον κάθε «ΤΡΕΛΟ» ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Κάθε μέρα και χάνει και ειναι χρεωμένη μέχρι το λαιμό με 78 τράπεζες να έχουν φαλιρίσει ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ οι ΕΠΑΡΧΙΕΣ-ΑΠΟΙΚΙΕΣ-ΚΡΑΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ...

Για αυτό και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ...

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ και η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ,

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΑΕΡΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ

Υ.Γ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο MICHEL JACKSON ζει (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ)

ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΔΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ .


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ...Η ΜΑDONA ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ pOP!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .