2 εκατ. ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών με ψευδή δικαιολογητικά προέλευσης. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΛΙΣ 200€ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΛΕΣ ΚΟΤΕΡΑ KAI ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ";

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;;;

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ .ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ;;;

ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ Σκανδαλώδης διαγραφή υψηλού προστίμου στο Υπουργείο Οικονομικών21:04 - 18 Σεπτέμβριος 2009Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρό σκάνδαλο διαγραφής προστίμου ύψους 300 χιλ. ευρώ έλαβε εμπλέκονται ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών. Η υπόθεση έγινε γνωστή πολύ πρόσφατα, ενώ είχε ξεκίνησε από το 2006 όταν γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών εισήγαγε στη χώρα περίπου 2 εκατ. ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών με ψευδή δικαιολογητικά προέλευσης. Τότε το Α τελωνείο Θεσσαλονίκης είχε επιβάλλει πρόστιμο 300 χιλ. Ευρώ. Η εταιρεία προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια, καταβάλλοντας ωστόσο το 30% του προστίμου όπως απαιτείται. Ωστόσο παρά το ότι η υπόθεση βρισκόταν υπό εκδίκαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Διεύθυνση Τελωνείων, με απόφαση της διέγραψε το πρόστιμο αντικαθιστώντας το με πρόστιμο 200 ευρώ.Η απόφαση εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες. Μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΙΚΟ, κ. Θανάσης Σκορδάς διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για να βρεθούν ποια υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠ,ΟΙΚΟ εμπλέκονται στην υπόθεση.

Υ.Γ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .

Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΣΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .