Η εργατική τάξη πάει παράδεισο ! Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ πάει ταμείο!ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: 104.586 ΕΥΡΏ ΕΙΣΈΠΡΑΞΕ ΠΈΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ...ΚΑΙ 26.000 ΕΥΡΏ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ! Στην πρώτη φέρεται να είναι εκτός από μέλος του Δ.Σ ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων και διευθυντικό στέλεχος ! Στην δεύτερη θέση είναι μέλος της Διοίκησης της ΔΕΗ και εισέπραξε πέρυσι 26.000 ευρώ! Σύνολο 130.000 ευρώ!
Τώρα πως γίνεται διευθυντής να είναι και συνδικαλιστής είναι άλλο κεφάλαιο! Θα το ξέρουν στο ΠΑΣΟΚ που είναι στέλεχος! Όπως και΄ένας συνδικαλιστής που εκπροσωπεί υποτίθεται τους εργαζόμενους ...να έχει χρόνια να δουλέψει και να γίνεται διευθυντής ( και μάλιστα από την Ν.Δ την οποία υποτίθεται αντιπολιτεύεται)

Πότε πάει στην ΓΣΕΕ! Πάει να ...κάνει αγωγές σε εργαζόμενους στην ΓΣΕΕ και να ζητά 100.000 ευρώ ! Να πηγαίνει στα εργατικά δικαστήρια να καταθέτει οτι οι εσωτερικοί κανονισμοί εργασίας δεν έχουν ισχύ ! Αλλά και να τρομοκρατήσει εργαζόμενους μέσα στην ΓΣΕΕ οταν λέει οτι δεν θα λύσει κανένα από τα θέματα του προσωπικού της ΓΣΕΕ που έθεσε ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και ευρωβουλευτής Κ Πουπάκης! Ειδικά για τον απολυμένο δημοσιογράφο της ΓΣΕΕ ...και μάλιστα λέει οτι έχει πολιτική κάλυψη από το ΠΑΣΟΚ να τον εκδικηθεί με κάθε τρόπο !
Στις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε και την Πρόταση του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ για το προσωπικό της ΓΣΕΕ και τον απολυμένο δημοσιογράφο της ΓΣΕΕ
( κλικ για μεγέθυνση των εικόνων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .