ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ... ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑΝΟΣ.

O Sarkozy και το...κόμπλεξ του ύψους του

Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει να στέκεται στις μύτες των ποδιών του, προκειμένου να μην φαίνεται πιο κοντός δίπλα από την σύζυγό του Carla Bruni, αλλά και το ζεύγος Obama, που βρισκόταν στη Γαλλία.

Τώρα, το ύψος του Nicolas Sarkozy βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο και μάλιστα εν μέσω σφοδρής αντιπαράθεσης, ανάμεσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων και βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο προέβαλε ρεπορτάζ για τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν όσοι εμφανίζονται στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, μία εργαζόμενη σε εργοστάσιο της Νορμανδίας, το οποίο επισκέφθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου ο Γάλλος πρόεδρος, δήλωσε ότι επελέγη για να εμφανισθεί στο σχετικό ρεπορτάζ μαζί του, λόγω του... μικρού της ύψους, ώστε να μη μειονεκτήσει η δημόσια εικόνα του γάλλου προέδρου. «Μου είπαν ότι επελεγήκατε βάσει του ύψους σας. Αληθεύει;», ρώτησε ο δημοσιογράφος του σταθμού RTBF την συγκεκριμένη εργαζόμενη. «Ναι», απάντησε εκείνη. «Για να μην είστε πιο ψηλή από τον πρόεδρο;», επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Ακριβώς», ήταν η απάντησή της.

Το Γαλλικό προεδρικό Μέγαρο διέψευσε το ρεπορτάζ χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα γελοίο. Ο εκπρόσωπος του εργοστασίου πάντως αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Ο Sarkozy βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να προωθήσει την πώληση γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών στη χώρα./www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .