ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑΡΑ"


Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ο "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ"

Επειδή ο ελληνικός λαός πάσχει απο Αμνημοσύνη, χρήσιμο είναι να θυμηθούμε μερικά πράγματα για τον χρισμένο πρωθυπουργό από τα μαγειρεία των σκοτεινών κέντρων:

Πρωθυπουργός: Ο Εβραίος Γιώργος Παπανδρέου ή George Papadreou ή Γκιόργκο, η ΓΑΠ, ή Τζέφρι.

Ο "Έλληνας" πολιτικός, ο οποίος δήλωσε δημοσίως ότι "προτιμά να χάσει η χώρα ένα μέρος της επικράτειάς της, προκειμένου να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της".

Ο "Έλληνας" πολιτικός, ο οποίος έχτισε τη "διεθνή" του καριέρα με τα χρήματα και τα μέσα του Εβραίου Σόρος, ο οποίος βρίσκεται πίσω απ' όλα τα εθνικά μας προβλήματα.

Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος χρηματοδοτούσε με χρήματα του ελληνικού λαού όλες τις ΜΚΟ των πρακτόρων και των χαφιέδων, που αναζητούσαν "μειονότητες" στη Μακεδονία και είχε μετατρέψει το ΥΠΕΞ σε παράρτημα του State Dempartment και γιαφκα ανθελλήνων.

Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος είναι φανατικός υποστηρικτής του παντελώς ανθελληνικού σχεδίου Ανάν.

Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος παντελώς παράνομα και εξόχως αντεθνικά έδωσε "εθνικά" δικαιώματα στη μειονότητα της Θράκης, ανοίγοντας τον "δρόμο" για νέες τουρκικές διεκδικήσεις.

Ο "Έλληνας" κομματάρχης, ο οποίος υποστήριξε με όλα τα μέσα τους λαθρομετανάστες και σε λίγο θα τους βάλει και στο Κοινοβούλιο.

Ο "Έλληνας" οραματιστής πολιτικός, ο οποίος "δανείζεται" τα όνειρά του από τον Βαλιανάτο

Ο "Έλληνας" εκλεκτός της αμερικανικής πρεσβείας, της εβραϊκής AIPAC, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και άλλων ευαγών ιδρυμάτων.

Ο "Έλληνας" αδερφός του —σύμφωνα με δική του δήλωση— Αμερικανού μεταμφιεσμένου σε Έλληνα, Νίκου.

Ο "Έλληνας", ο οποίος τίμησε τον ελληνικό πολιτισμό, προσπαθώντας σκληρά —έστω και ανεπιτυχώς— να μάθει τσάτρα-πάτρα τα ελληνικούλια του .

Ο "Έλληνας" του μόχθου, ο οποίος σκούπισε όλα τα συνεδριακά κέντρα και όχι μόνον.

Ο "Οδυσσέας" της περιπέτειας και της περιπλάνησης, ο οποίος κατόρθωσε να χαθεί με το κανό του μέσα στον Σχοινιά και να πέσει απο το ποδήλατο εν στάσει.

Ο "ηθικός" νέος ο οποίος συμβούλευε τους νέους να βάλουν μαριχουάνα στις γλάστρες τους , προκειμένου να χτυπήσει τους εμπόρους ναρκωτικών.

Αυτός που αν δεν ανήκε σε πολιτικό τζάκι( γόνος τρίτης γενιάς πολιτικών) το πολύ πολύ να ήτο κατάλληλος για υπάλληλος κάποιας τράπεζας του εξωτερικού, λόγω καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσης

Αυτός που δεν γνωρίζει την Ελληνική Ιστορία και την Ελληνική παράδοση, εκτός από το "ζειμπέκικο"

Αυτός που με ελαφρά την καρδία παραχωρεί "αξιοπρεπώς" το ιερό όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς(Βόρεια ή Ανω Μακεδονία ή Μακεδονία-Σόπια)

Αυτός που θα επιστρέψει τις περιουσίες στους μισέλληνες , τέκνα των σλαβόφωνων συμμοριτών, που επιβουλεύθησαν την ακεραιότητα της Μακεδονίας στην Κατοχή και μετά.

Αυτόν θα πλαισιώσουν ως μέλη της κυβέρνησης οι αντιπρόσωποι όλων των λαϊκών στρωμάτων και των γνωστών "κοινωνικών" εταίρων.

Το μισό Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών με επικεφαλής τους θρυλικούς αγωνιστές του "σοσιαλισμού", τον Παπακωνσταντίνου και τον Γερουλάνο.

Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ με τον Πάγκαλο και τη Διαμαντοπούλου.

Η "φρεσκαδούρα" της πολιτικής σκηνής με τον Πετσάλνικο, τον Ρέππα και τη Βάσω Παπανδρέου.

Η "ηρωίδα" του Πολυτεχνείου διαβόητη Μαρία Δαμανάκη(Απόσπασμα απο την ανάλυση του Παν. Τραινού)

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ ΚΟΝΤΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ

ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΟΧΥΡΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΟΥ ΘΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΘΑΑΑΑΑΑΑ ,

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕΤΑ;

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ;

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΑΣΚΑΡΑ

ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΑ ΛΥΤΡΑ

ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΝΑΝ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΧΑΜΑΜ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΈΣ ΘΑ ΠΑΛΑΙΨΩ ΗΡΩΙΚΑ

ΘΑ ΠΩ ΤΟ: "ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ"

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .