"Δωράκι" του Προκόπη στους καναλάρχες...ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ..."ΨΗΦΙΣΕΤΕ"



Τους χάρισε εκατομμύρια ευρώ εν όψει των εκλογών!

Aπό τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ.

"H κυβέρνηση των καναλαρχών-επιχειρηματιών φρόντισε να κάνει ένα δωράκι μερικών εκατομμυρίων ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Ο Υπουργός των Εσωτερικών τηλεοπτικών δικτύων κ. Προκόπης Παυλόπουλος φρόντισε να χαρίσει τα χρήματα του ελληνικού λαού – και όχι φυσικά τα δικά του – στους καναλάρχες, μηδενίζοντας το ετήσιο αντάλλαγμα που καταβάλλουν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί για την χρήση του δημόσιου αγαθού, αυτό των διαύλων ραδιοσυχνοτήτων για τα έτη 2009 και 2010. (Φ.Ε.Κ. 1914/τεύχος Β/ 8.9.2009).Καταγγέλλουμε τον απερχόμενο Υπουργό κ. Προκόπη Παυλόπουλο ότι...ενώ στάθηκε απλόχερος στους ιδιοκτήτες των μέσων δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΕ για τους υπαλλήλους του στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας-Ενημέρωσης.Τίποτε για τους εργαζόμενουςΌλα για τους ιδιοκτήτες κατασκευαστικών/καναλαρχών.
Ας τον κρίνει η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας για την πράξη του αυτή στις εκλογές την Κυριακή της 4ης Οκτωβρίου."
O Πρόεδρος του ΣυλλόγουΓιάννης Πάγγος

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/09/blog-post_927.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .