ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΚΕ…ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΔεν μπορεί να μας κοροϊδεύουν άλλο δεν μπορεί λογικός άνθρωπος να μην εναντιωθεί σε αυτήν την φαρσοκωμωδία που λέγετε ΚΚΕ και σε κάθε γελοίο υποκείμενο που μέσα από καγιέν και γραφεία εκατομμυρίων το παίζει Κουμουνιστής .


Δεν παρακαλάμε αλλά απαιτούμε από την κυβέρνηση να κυνηγήσει τους ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ όταν μάλιστα μετά από έρευνα αποδειχθεί ότι είναι και κουμουνιστής τότε να στέλνετε κατευθείαν στο απόσπασμα μας ζητάει ένας φίλος από την ΘΡΑΚΗ .
Ο οποίος φανερά αγανακτισμένος λέει .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ….ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,κομματικά ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (που δεν πατάει ποτέ) ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

Με αφορμή αυτήν την καταγγελία θα θέλαμε να ρωτήσουμε TON ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΠ αν γνωρίζει πόσοι ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ .

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ TON ΚΕΠ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ WARCRAFT Η ΤΟ DOTΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .