ΠΙΕΡΙΑ ******ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ "ΒΟΜΒΑ" ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ "ΒΟΜΒΑ" ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Παραίτηση "βόμβα"χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παραλίας από τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Αθανασιάδη.

Ο κ. Αθανασιάδη μόλις ξεκίνησε η συνεδρίαση, ζήτησε το λόγο και αμέσως ανακοίνωσε στο σώμα ότι παραιτείται από αντιδήμαρχος, κατηγορώντας τον δήμαρχο Γιώργο Κεραμιδιώτη ότι υλοποιεί ο ίδιος έργα, χωρίς να δώσει λογαριασμό στον αντιδήμαρχο κ. Αθανασιάδη, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα έργα αυτά.

Ο κ. Αθανασιάδης αποκάλεσε το δήμαρχο εργολάβο των έργων.

Μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Αθανασιάδη φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ρήγμα βαθαίνει στο συνδυασμό του κ. Κεραμιδιώτη, αφού επίκειται μεγαλύτερη διάσπαση, καθώς βρίσκεται στο πλευρό του και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κουθουρίδης και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν τη δική τους ρότα με ξεχωριστό συνδυασμό με επικεφαλής τον κ. Αθανασιάδη.

http://lefteria.blogspot.com/2009/09/blog-post_3117.htmlΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ,

ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ???

,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ????

ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ 5 ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΚΟΡΙΝΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ)!!!


ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΟ, ΣΤΕΙΛTΕ MAΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ ..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .