Πότε ήταν ο κ. Παπανδρέου στο Διακοπτό; Ήταν το Σαββατοκύριακο των μεγάλων καταστροφικών πυρκαγιών στην Αν. Αττική... Ναι ή Όχι; Απολάμβανε τα μπάνια


Υποκρισία ή πρόβα...διακυβέρνησης;

Οι πολιτικοί που τους ενοχλεί η κριτική είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα. Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει η ηγετική ομάδα του ΠαΣοΚ.

Με την δημοσίευση της ανάρτησης μου σχετικά με το δημοσίευμα της «Σημερινής» , άρχισε μια θύελλα ποικιλόμορφων πιέσεων προερχόμενη από ...υπόγειους μηχανισμούς, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν η ολιγοήμερη αποχή μου από αναρτήσεις.
Επανέρχομαι λοιπόν σήμερα σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης.

Το δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας της Πάτρας «Σημερινή» ήταν στο φύλλο της Τρίτης 25 Αυγούστου.
Την Τετάρτη το αποκάλυψα και συγχρόνως όλως περιέργως εξαφανίστηκε από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.Τέτοια πρεμούρα; Δυστυχώς όμως για κάποιους η έντυπη μορφή της εφημερίδας ήταν ήδη στα χέρια μου.

Τις επόμενες ώρες άναψαν τα τηλέφωνα. Αξιόπιστες πηγές, μου ανέφεραν κατά λέξη το εξής: «Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε» .Όπου ...θεός στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Νίκος Αθανασάκης του οποίου οι φωνές από το τηλέφωνο «ακούστηκαν» σε όλη την Μαιζώνος.

Το περίεργο είναι ότι , όπως μου μετέφεραν, ακούστηκαν και οι φωνές δημοσιογράφου της ...ΕΡΤ,ο οποίος και αυτός άσκησε ιδιαίτερα έντονη κριτική για το δημοσίευμα.Αυτός γιατί ...κόπτεται; Παρά το ...Θεό είναι, ή κάτι άλλο διαδραματίζεται;

Οι πρώτες σκέψεις που επικράτησαν στο ΠαΣοΚ ήταν να βγάλουν διάψευση για το δημοσίευμα και να ισχυρίζονται ότι ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε το Διακοπτό μόνο την Παρασκευή. Αυτά την Πέμπτη το πρωί.

Όμως αίφνης το ματαίωσαν βλέποντας κάπου εκεί στο μεσημέρι να δημοσιεύεται σε κάποια ιστοσελίδα ότι ο κ. Παπανδρέου ήταν όχι μόνο την Κυριακή το μεσημέρι στο Διακοπτό και στην παραλία της Πούντας (όπως έλεγε το δημοσίευμα της προσκείμενης στο ΠαΣοΚ εφημερίδας), αλλά ευρίσκετο εκεί όλο το Σαββατοκύριακο.

Δηλαδή ο κ. Γ. Παπανδρέου είχε ως «αφετηρία του» το Διακοπτό και απλά μετέβη στους τόπους των πυρκαγιών για ολιγόλεπτες επισκέψεις και το απαραίτητο τηλεοπτικό πλάνο, τόσο το Σαββάτο το πρωί , όσο και την Κυριακή το πρωί και κατόπιν επέστρεφε ...στα μπάνια του.

Επικράτησε πανικός. Στο τραπέζι έπεσαν πολλές προτάσεις. Τελικά επικράτησε η άποψη ότι μια διάψευση από την ίδια την εφημερίδα για το ρεπορτάζ της και οι επαφές του κ. Παπακωνσταντίνου με όλους τους Διευθυντές των ΜΜΕ και οι παραινέσεις του να το ...θάψουν, θα ήταν η ενδεικνυόμενη λύση.

Προσέξτε ! Δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση διάψευσης το ΠαΣοΚ ! Αυτό για όσους καταλαβαίνουν !

Καλείται λοιπόν να απαντήσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ το ΠαΣοΚ. Πότε ήταν ο κ. Παπανδρέου στο Διακοπτό; Ήταν το Σαββατοκύριακο των μεγάλων καταστροφικών πυρκαγιών στην Αν. Αττική... Ναι ή Όχι;
Απολάμβανε τα μπάνια του στην παραλία της Πούντας ... Ναι ή Όχι;

Οφείλει να απαντήσει! Ας απαντήσει!

Αναρτήθηκε από politis-gr στις 2:09 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .