Τρία χρόνια φυλάκιση στους δύο εκλογικούς αντιπροσώπους που έβαζαν σταυρούς σε ψηφοδέλτια στη Θεσσαλονίκη.10 χρόνια ΕΠΡΕΠΕ...

Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν οι δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι που συνελήφθησαν χθες στο Ανατολικό του Δήμου Χαλάστρας να … βάζουν σταυρούς στα ψηφοδέλτια που είχαν στα χέρια τους. Οι δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι που ήταν από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ έγιναν αντιληπτοί από τη δικαστική αντιπρόσωπο και συνελήφθησαν για να βρεθούν σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ο ένας από τους κατηγορούμενους αρνήθηκε την πράξη του, δεν μπόρεσε όμως να δικαιολογήσει πώς ...βρέθηκαν οι επιπρόσθετοι σταυροί στα ψηφοδέλτια, μετά την καταμέτρηση και την υπογραφή τους από τη δικαστική αντιπρόσωπο. Η άλλη κατηγορούμενη παραδέχθηκε την ενοχή της και είπε ότι έβαζε τους σταυρούς σε υποψήφιο που είχε … συμπάθεια.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Υ.Γ Αυτούς τους έπιασαν ,άραγε πόσοι άλλοι δεν πιάστηκαν ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .