ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ"

Ξεκίνησαν την οικονομική αφαίμαξη του λαού από τώρα!!! Πριν καλά-καλά κάτσουν στις καρέκλες. Έχουν στείλει εκατοντάδες χιλιάδων επιστολές μέσω ΕΛΤΑ και ζητάνε χρήμα από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, τους ζητάνε την ετήσια συνδρομή για να εκδώσουν τις πιστωτικές πράσινες κάρτες του κόμματος ....

Μ' αυτές ως φαίνεται θα έχει δικαίωμα και τσαγανό ο κάθε κάτοχος πράσινης κάρτας ( κι ανάλογα βέβαια με το πόσα θα έχει βάλει στο λογαριασμό του κόμματος) να πάει στα κομματικά όργανα για το καθιερωμένο ρουσφέτι. Γιατί έτσι και δεν έχεις πράσινη κάρτα μέλους ή φίλου, σ’ έφαγε η μαρμάγκα και μάλιστα η πράσινη μαρμάγκα!

Ετοιμαστείτε λοιπόν φίλοι μου, όσοι θα χρειαστείτε ρουσφέτι από το αυριανό ΠΑΣΟΚ, να πάτε να τα "σκάσετε" ζεστά-ζεστά μέσω ΕΛΤΑ για να τα παραλάβουν στην Ιπποκράτους 22.

Εκεί περιμένουν τα "άδεια" πράσινα ταμεία για να γεμίσουν απ' το ζεστό φρέσκο χρήμα του φτωχού λαού! Του λαού που τον θέλουν κάποιοι να βόσκει στο πράσινο χορτάρι της λήθης και της πολιτικής παρακμής. Οι τετραπέρατοι πράσινοι Αλιγάτορες επανέκαμψαν πιο αποφασισμένοι, μετά την χειμερινή τους νάρκη των πεντέμισι χρόνων.

Η πλάκα είναι οτι έχουν πάρει αμπάριζα όλους όσους είχαν εγγράψει στα βιβλία τους κι απο την δεκαετία του -80!!! Ετσι, είδαμε ταχυδρόμους ν'αναζητούν πεθαμένους.

Είδαμε συμπολίτες μας να σχίζουν τους πράσινους φακέλους αγανακτισμένοι, μη έχοντες σχέση πλέον με το κόμμα. Είδαμε γείτονές μας προβληματισμένους, για τη σαπίλα της πολιτικής και των νέων ηθών που το ΠΑΣΟΚ σαν αυριανή κυβέρνηση θέλει να επιβάλει στον απλό έλληνα φορολογούμενο.


ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ!!!
ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΑΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ ....
http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/09/blog-post_9551.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .