Ο ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ...

Ισραήλ: αψηφώντας τις διεθνείς ανησυχίες, οι αρχές κατεδάφισαν άλλες δυο κατοικίες Παλαιστινίων σε προάστια της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Οι Ισραηλινές αρχές κατεδάφισαν δυο κατοικίες Παλαιστινίων σε προάστια πολύ κοντά στην Αραβική Ανατολική Ιερουσαλήμ χθες Τρίτη --μια στη Σουάφατ και μία στη Σουρ Μπάχερ--, αψηφώντας τις διεθνείς ανησυχίες για την πρακτική που ακολουθούν.
Ο δήμος της Ιερουσαλήμ ανέφερε ότι τα σπίτια είχαν ανεγερθεί χωρίς άδειες.
Παλαιστίνιοι αντιτείνουν ότι είναι αδύνατο να τους δοθούν άδειες και κατηγορούν το Ισραήλ ότι με τις κατεδαφίσεις προσπαθεί να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στα κατεχόμενα εδάφη μέσα στην και γύρω από την Ιερουσαλήμ.
Οι κατοικίες κατεδαφίστηκαν από μπουλντόζες συνοδεία ισχυρής δύναμης της στρατιωτικής αστυνομίας.
Νωρίτερα εφέτος η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κάλεσε να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις σπιτιών στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Οι στατιστικές που περιέχονταν σε έκθεση του ΟΗΕ τον Μάιο ανέφεραν ότι έχουν εκδοθεί και εκκρεμούν 1.500 εντολές κατεδάφισης κατοικιών χωρίς άδεια από τον δήμο της Ιερουσαλήμ και, εάν εφαρμοστούν, 9.000 Παλαιστίνιοι θα εκτοπιστούν.
Στην Ανατολική Ιερουσαλήμ ζουν περίπου 200.000 Εβραίοι, πλάι σε 250.000 Παλαιστίνιους.
"Είναι μέρος του Ισραηλινού σχεδίου για να ανατραπεί η δημογραφική ισορροπία", δήλωσε ο Χατέμ 'Αμπντελ Καντέρ, στέλεχος της Φάταχ.
Οι ΗΠΑ έχουν χαρακτηρίσει τις κατεδαφίσεις "μη βοηθητικές" όσον αφορά τις προσπάθειες αναβίωσης της λεγόμενης "ειρηνευτικής διαδικασίας"

Υ.Γ Το Ισραήλ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι δεν καταλαβαίνει κανέναν παρά μόνο ΕΝΑΝ πολύ πιο σύντομα θα πληρώσει την ασέβεια του ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ .

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .