ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ … εδώ "νεκροταφείο".


Ξέρεις να κάνεις κολοτούμπες, να τραγουδάς, να το παίζεις μούρη ...τότε έλα σε εμάς. Θα σε κάνουμε ΣΣΤΑΡΡ ...όχι στάρι αγόρι μου, μη είσαι χαζός ...αγρότης, που πουλαεί το στάρι του για 0,30€ το κιλό και πεινάει. Θα σε κάνουμε πρώτο τεμπέλη, πρώτο σε όλα ...σου το υπογράφουν όλοι οι γνωστοί και άγνωστοι τεμπέληδες της χώρας .

Όπως κάθε προτεκτοράτο της Αμερικής έτσι και η Ελλάδα ακολουθεί κατά γράμμα τη συνταγή. Όλοι μπορούν να γίνουν πλούσιοι και έτσι όλοι έχουν ταλέντο στο να κάθονται, κανένας δεν θα δουλεύει .

Πώς τους λέγανε εκείνους τους επαναστάτες της δεκάρας, που τραγουδήσανε το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και από τότε παρουσιάζονται παντού σαν να είναι ο Τσε και η παρέα του. Οι άλλοι γνωστοί καραγκιόζηδες τις Θεσσαλονίκης, που έχουν άποψη για όλα και είναι κατά του συστήματος μωρέ και ...να ο Μάκης τους κάλεσε και στον ΑΝΤ1. Είναι παντού, αλλά κατά βάθος είναι κουλτουριάρηδες ...μην τους βλέπεις έτσι, ακόμη και στο club τους παίζουν επαναστατικά τραγούδια ...είναι ενάντια στο σύστημα σου λέω .

Ο Λάκης, σε μια εκπομπή, έβγαλε έναν νέο σταρ, ο οποίος ξαφνικά εισπράττει παραπάνω από έναν επιστήμονα. Ένας, που δουλεύει όλο το χρόνο μέρα-νύχτα --μέχρι και cat man για ένα διάστημα-- έπαιρνε παραπάνω από κάποιον που έχει δύο πτυχία.

Δεν μας φτάνουνε όλα αυτά που βλέπουμε --και θέλουμε να πηδήξουμε από την πολυκατοικία σαν τον βουλευτή της ΝΔ-- έρχεται και η Τατιάνα και καλεί τον περιβόητο ΜΑΚΗ και ...ωωωωω ως εκ θαύματος τι του λέει; ΕΣΥ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MAKH. Ούτε ο Μάκης, που έχει τόσες μηνύσεις, που έχει πατήσει σε πτώματα φίλων, οπαδών και συνεργατών δέχτηκε αυτόν τον χαρακτηρισμό ...Είπαμε Τατιάνα, αλλά, με τόσα λεφτά που βγάλαμε από το Πρώτο Θέμα, δεν μπορούμε να είμαστε και κατά του συστήματος.

Δεν μπορώ άλλο ...δεν αντέχω ...θα γίνω κι εγώ πολέμιος αυτού του συστήματος. Θα ξεκινήσω να δω αν έχω καλή φωνή --κολοτούμπες ξέρω να κάνω-- ...μήπως να βγάλω και κανένα φρύδι;--, να φωνάξω λευτεριά στους ΚΑΛΑΣ, όπως έκανε εκείνος ο «παρανοϊκός», που κι αυτός με μια παπαριά βγάζει κάνα 3000 ευρώ το μηνά, γράφοντας σε μια φυλλάδα. ...Εδώ η Δαμανάκη ακόμη πληρώνεται, επειδή είπε ...ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

ΛΑΚΗ, ΜΑΚΗ, ΘΕΜΟ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΧΡΗΣΤΑΚΗ, ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ,όχι με όλα τα μέσα που διαθέτετε εσείς αλλά μόνο με ένα blog ,ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.


Τώρα, που ηρέμησα, βρήκα τι θα κάνω. Θα φωνάξω ...ΕΔΩ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ...οι Έλληνες έχουν πεθάνει… για συμπλήρωμα, θα κάνω και μια κολοτούμπα .


ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .