Λύγκειο βλέμμα .Η περίοδος χάριτος, τελειώνει για την κυβέρνηση.


Η περίοδος χάριτος, τελειώνει για την κυβέρνηση.

Γιώργο ή αλλάζεις ή βουλιάζεις!
Ο κόσμος δεν έχει αντοχές να περιμένει το Γιώργο να πάρει μπρος και να κοροϊδεύει τους πολίτες με την ...; αστεία διεύρυνση του επιδόματος φτώχειας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Αντί να πάρουν μια οριστική απόφαση για το επίδομα, συζητάνε κάθε μέρα προς τα πού και κατά πόσο θα διευρυνθεί.
Μπορεί τα κανάλια να ασχολούνται με τη Νέα Δημοκρατία και να προσπαθούν με το ζόρι να επιβάλλουν Σαμαρά στους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο κόσμος στις γειτονιές δυσανασχετεί και με τη Νέα Δημοκρατία βέβαια και τους παλιμπαιδισμούς της αλλά κυρίως με την κυβέρνηση γιατί αυτή κρατά το καρπούζι και τις ...;.. (φρούδες) υποσχέσεις. Το μίγμα ελπίδας και παροχών που κατασκεύασε ο πρόεδρος Γιώργος είναι εκρηκτικό και θα σκάσει γρήγορα στα χέρια του. Θα το συνειδητοποιήσει όταν η αντοχές του κόσμου θα έχουν εξαντληθεί, αλλά τότε θα είναι αργά. Τότε τα κανάλια που σήμερα ζορίζονται να βγάζουν δημοσκοπήσεις του Αντώνη, θα τραβάνε ζόρι γιατί θα πρέπει να ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί και αγαπά το φτωχό και τον εργάτη, χωρίς αυτό βέβαια να έχει αντίκρισμα στην κοινωνία, γιατί όπως εύκολα ο λαός αγαπά έναν ηγέτη άλλο τόσο εύκολα του πετά ντομάτες και γιαούρτια! Γιατί έτσι έμαθαν τους πολίτες, να ζητάνε και μπροστά στις απαιτήσεις οι κυβερνήσεις να υποχωρούν και να δημιουργούν "καθεστώς κεκτημένων". Δεν θα αργήσει η μέρα που θα τους κολλήσουν στην γωνία με νέες απαιτήσεις και μάλιστα σε περίοδο"ελληνικής κρίσης" πλέον, μια και η Ευρώπη αρχίζει να ξεπερνά την ύφεση!
Η κυβέρνηση σπαταλά το χρόνο της σε εικονικές σαχλαμάρες, ψευτοπανηγύρια, ταξίδια, συμβούλια και παρά ταύτα το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε αδράνεια δυστοκία σε όλους τους τομείς. Βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα οι καθημερινές και ασυνεχείς καταγγελίες που έλουζαν τα κανάλια του Πασόκ την προηγούμενη κυβέρνηση. Και φαίνεται ότι δεν έχουν καθόλου καταλάβει ότι ο χρόνος τελειώνει ...;.
[Ήταν μια προσπάθεια προσέγγισης της δημοσκόπησης που έβγαλε η Καθημερινή και είχε ως συμπέρασμα:
1. την εξάντληση της περιόδου χάριτος και
2. την απογοήτευση του κόσμου στο συντομότερο ιστορικά διάστημα για νέα κυβέρνηση. Η απογοήτευση ήρθε πολύ γρηγορότερα ακόμα και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μην στενοχωριέται όμως ο Γιώργος. Θα του βγάλει δημοσκόπηση ο Μπόμπολας που θα επιβεβαιώνει τις «επιτυχίες» του!]

το έστειλε ο exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .