Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια να βάλουμε πλάτη...μα πάνω από όλα να ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ.





Κάθε φορά που ακούω να μιλάνε για μανίκια και πλάτες  σκάζω στα γέλια .
Έτσι και σήμερα το πρωί ο "συνδικαλιστής" "πρόεδρος"   των εφοριακών ξεστόμισε  πάλι την μαγική λέξη και μου έφτιαξε την ημέρα   ..δεν μπορούμε να δεχθούμε την περικοπή των αποδοχών μας στο  25%  αλλά είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε  και δεχόμαστε 8% και έτσι να ξεκινήσουμε να βάλουμε ΠΛΑΤΗ και να μαζέψουμε το έλλειμμα από την αγορά .
Εγώ θα ρωτήσω σαν πολίτης, τόσο καιρό δεν βάζατε πλάτη; Κωλοβαρούσατε;   
Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποκαλύψεις ότι μπορεί να βάλετε την πλάτη και όλοι εμείς να βάλουμε τα χέρια ,θα σηκώσουμε και τα μανίκια –μπορεί και να σας κατεβάσουμε και τα παντελόνια.
Ως ποτέ νομίζετε θα κάνουμε υπομονή ;
Eίναι δυνατόν κάθε μήνα να δανειζόμαστε σαν κράτος για να πληρώνουμε την αφεντομουτσουνάρα σας  ;
H συνέχεια θα είναι πιο σκληρή για όλους εσάς που κωλοβαρούσατε   και γινόσασταν πλούσιοι εν ονόματι  της ιδιότητας σας και εκμεταλλευόμενοι την εξουσία σας.
Κατά την ταπεινή μου άποψη εκτός από περικοπές θα πρέπει και να σας κάνουν και ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ  και όποιοι βρεθούνε με πλεόνασμα να μπουν φυλακή  να  κατασχεθεί η περιουσία τους .
Τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε ότι πράγματι υπάρχει  κάποια πρόοδος .
Πόσες ιστορίες έχουν φτάσει στα αυτιά μας για χρηματισμούς από το σινάφι σας  .
Όλα  αυτά δεν τα ξέρετε ; Δεν γνωρίζετε ποιοι από εσάς τα παίρνουν;
ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ;ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΗ;
Από τον Κωστάκη τον Γιωργάκη και το κάθε καραγκιοζάκι όλοι θέλουν να σηκώσουνε τα μανίκια όλοι θέλουν να βάλουν πλάτη αλλά κανένας δεν το κάνει  .
Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο , απλά είναι τα πράγματα για όλους όσους γνωρίζουν την πραγματικότητα και τα δεδομένα όπως στρώνεις κοιμάσαι και κάποιοι φαίνετε δεν στρώσανε καλά και θα την πληρώσουνε .  
Οι ίδιοι με την φιλαυτία τους οδήγησαν το κράτος στον βούρκο και τώρα θέλουν να μείνουν έξω από αυτόν .
Όλοι εμείς για χρόνια έχουμε γίνει  "βατράχια" και επιβιώνουμε τώρα θα δούνε την σκληρή πραγματικότητα όλοι μαζί ώστε να ξεκινήσουμε από την αρχή για το κοινό καλό όλων .

Είμαστε σίγουροι ότι κανένας   από αυτούς που φάγανε και ήπιανε εις βάρος μας δεν θα μείνει ατιμώρητος  κανένας βατοπεδινός κανένας μαϊντανός κανένας Χριστοφοράκος κανένας Ρουσοπουλός  ,κανένας υπαλληλάκος της εφορίας κανένας συνδικαλιστής κανένας  "τελώνης"  κανένας "φαρισαίος"   ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .


1 σχόλιο:

  1. Έχεις δίκιο. Όμως το δίκιο δεν αρκεί πια σήμερα. Χρειάζεται και δυνατή θέληση για την εφαρμογή του.
    Γιαυτό ας σηκώσουμε όλοι τα μανίκια για να οπλισθούμε, ας σηκώσουμε ακόμα και τα μπατζάκια για να περπατήσουμε όλη την Ελλάδα και να εφαρμόσουμε σε βάθος ελέγχους "πόθεν έσχες". Πρέπει δε να ξεκινήσουμε από τις οικογένειες πολιτικές και οικονομικές Δυναστείες κι από την Εκκλησία, διότι το ψάρι από το κεφάλι βρομά.
    Ισχύς του Γένους ο οπλισμένος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .