Από τα "γκαζάκια" ξεκίνησε η φωτιά στο Carrefour Πάτρας ...


Στα  γκαζάκια που ήταν στοιβαγμένα στις αποθήκες του καταστήματος Carrefour στην Πάτρα, στην περιοχή της Περιβόλας, οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 9.05 το βράδυ προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής που γειτωνιάζει με το πολυκατάστημα. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και κανείς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής.
Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά εκδηλώθηκαν στιγμές πανικού.
Οι φλόγες ήταν  ορατές από διάφορες περιοχές της Πάτρας, ενώ  η φωτιά βρισκόταν  κοντά σε κατοικημένη περιοχή και οι κάτοικοι είχαν βγει στους δρόμους.
Οι φλόγες κατευθύνονταν   και στο κεντρικό κατάστημα, όπου επικράτησε  πανικός, με τους εργαζόμενους και τους άνδρες σεκιούριτι να βγαίνουν από το πολυκατάστημα  σε κατάσταση σοκ έξω, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Όλα τα καταστήματα που είχαν  έδρα στο πολυκατάστημα κινδύνευαν  να καούν αλλά χάρη στην Πυροσβεστική αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πάνω από την περιοχή, είχε δημιουργηθεί ένα μανιτάρι καπνού, ενώ οι καπνοί έφταναν  μέχρι την Πάτρα.
Η Πυροσβεστική άργησε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να φτάσει  στο σημειο  κατά ένα τέταρτο
Απο τη φωτιά προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Πατρών- Κλάους. Για την πυρκαγιά ενημερώθηκαν  ο Νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος αλλά και ο Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, ο οποίος έδωσε εντολή στον Αντιδήμαρχο κ. Κουρεμένο και στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ να σπεύσουν στο σημείο, με υδροφόρες του Δήμου για να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Σε ετοιμότητα ήταν  και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας προκειμένου να σπεύσει σε βοήθεια αν χρειαστεί.
Ευτυχώς δεν απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές και όλοι οι υπάλληλοι είναι ασφαλείς.

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .