ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ.


Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ .

Ποιο είναι το πραγματικό επώνυμο του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη;


Αποκαλυπτικό βίντεο από την  εκπομπή του Σπύρου Χατζάρα στο «Blue Sky»: Ο κύριος δεξιά, είναι ο επί χρόνια Διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών και καθηγητής της Ιστορίας Δημήτριος Μιχαλόπουλος (του οποίου την έδρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει αρπάξει πραξικοπηματικά ο Αντώνης Λιάκος) και λέει δύο φορές (0:04 και 0:49 του βίντεο) αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν:
Το πραγματικό επώνυμο του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι Κοεμτζόγλου.Αλλά επειδή ακουγόταν πολύ τούρκικο, το άλλαξε σε Χρυσοχοΐδης!.. Δηλαδή, έχουμε εδώ άλλη μία περίπτωση Ευαγγέλου Βενιζέλου που λένε ότι άλλαξε το κακόηχο επώνυμό του «Τούρκογλου» με το δημοφιλέστατο «Βενιζέλος»!.. Θυμάστε και την περίπτωση Ροζάκη, που το πραγματικό του όνομα είναι Ροζενστάϊν. Έχουν ακουστεί πολλά και για τον κ. Ραγκούση, ότι το πραγματικό του όνομα είναι "Sa-ragousis", για την κ. Χριστοφιλοπούλου, ότι λέγεται "Κάλερ"... Δεν πρέπει κάποια στιγμή να βγουν και να μας δείξουν τα λεπτομερή βιογραφικά τους
.
"ιχνος" 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/02/blog-post_4141.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .