Ένταλμα σύλληψης για τον αρχηγό της Μοσάντ ζητά από την Ιντερπόλ το Ντουμπάι


ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Ένταλμα σύλληψης για τον επικεφαλής της Μοσάντ Μείρ Νταγκάν ζητά από την Ιντερπόλ ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι, Ντάχι Καλφάν Ταμίμ, «εφόσον αποδειχτεί ότι η υπηρεσία του βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του διοικητή της Χαμάς» σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι τον Ιανουάριο. Μάλιστα, εμφανίστηκε βέβαιος για την εμπλοκή της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών στην υπόθεση. Η Βρετανία από την πλευρά της εμφανίστηκε αποφασισμένη «να ξεκαθαριστεί πλήρως» η υπόθεση και να διαπιστωθεί πώς «έξι πλαστά βρετανικά διαβατήρια» χρησιμοποιήθηκαν από τους φερόμενους ως δολοφόνους.
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, χαρακτήρισε «αίσχος» τη χρήση των έξι διαβατηρίων. Σύμφωνα με την αστυνομία του Ντουμπάι, υπεύθυνα για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς είναι 11 άτομα τα οποία είχαν ευρωπαϊκά διαβατήρια. Μάλιστα, για τον Ταμίμ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από τη δολοφονία είναι η Μοσάντ, η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών.
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
“Με τη συνεργασία των Ηνωμένων Πολιτειών , το Ισραήλ με μυστικότητα επικεντρώθηκε στο να εξουδετερώσει ταυτόχρονα και τα βασικά προτερήματα που περιλαμβάνονται στο πυρηνικό πρόγραμμα και να υπονομεύσει την Ιρανική αλυσίδα τροφοδοσίας από πυρηνικά,” είπε ο Reva Bhalla, διευθυντής ανάλυσης με στρατηγική πρόβλεψη , επίσης γνωστή σαν Stratfor, μια ιδιωτική μυστική υπηρεσία με έδρα το Τέξας που έχει στενούς δεσμούς με την Αμερικάνική μυστική υπηρεσία.
Ο Bhalla υποστηρίζει ότι οι Ισραηλινοί χειριστές στοχεύουν Ιρανούς επιστήμονες για τα πυρηνικά σαν τμήμα των προσπαθειών να εκφοβίσουν τους Ιρανούς εμποδίζοντάς τους από την συνέχιση αυτής της εργασίας. Το αναλύει μέχρι του βαθμού να πει ‘’ότι υπήρχε έντονη παρουσία της μυστικής υπηρεσίας ‘’ όπου ένας από τους κορυφαίους πυρηνικούς φυσικούς στο Ιράν ο Ardeshir Hassanpour δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2007 από την Μοσσάντ. Ο Dr. Massoud Ali-Mohammadi, ένας άλλος πυρηνικός φυσικός, θεωρείται επίσης ότι και αυτός δολοφονήθηκε από την Ισραηλινή Μοσσάντ στην πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη στις 12 Ιανουαρίου»
http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .