Δεξιά: Μύθοι και Πραγματικότητα(Του Παν Τραϊανού)

Γύρω από την έννοια της Δεξιάς έχει χτιστεί ένας μύθος. Αλήθειες και ψέματα είναι ανακατεμένες με τέτοιον τρόπο, που δεν επιτρέπουν σε κάποιον να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει.
Ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι στημένο γύρω από τη Δεξιά και την ιστορία της. Ολόκληρο το μονοπώλιο της εξουσίας είναι στηριγμένο πάνω σ' αυτήν. Κάποιοι κυβέρνησαν επειδή παρίσταναν τους αυθεντικούς Δεξιούς και κάποιοι άλλοι όμοιοί τους κυβέρνησαν με τον ίδιο απόλυτο τρόπο, πουλώντας αντιδεξιά συνθήματα. Δεξιοί κι αριστεροί εξουσιαστές τρώνε από το ίδιο πιάτο.
Ο λαός δεν ξεχνά τη Δεξιά, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει τι σημαίνει η Δεξιά. Νομίζει ότι γνωρίζει και αυτό μέσα στο χρόνο αποδεικνύεται ότι είναι το μεγάλο του λάθος. Αυτή είναι η παγίδα που τον διχάζει με ψευδοδιλήμματα και τον παραδίδει στα χέρια των πονηρών. Αυτή είναι η παγίδα που κάποτε τον ώθησε σε έναν αιματηρό εμφύλιο και σήμερα τον παραδίδει στο δικομματισμό. Εδώ και μισό αιώνα ο ελληνικός λαός είναι εγκλωβισμένος σ' αυτήν την θανάσιμη παγίδα. Έχει πέσει θύμα της άγνοιάς του. Μιας άγνοιας εκκωφαντικής, που τον κάνει ανάδερφο. Όλοι εναντίον όλων, με όπλα τις μισές αλήθειες, που εξυπηρετούν μόνον την εξουσία.
Στο βιβλίο αυτό θα ξετυλίξουμε το μπερδεμένο κουβάρι της μεταπολεμικής ιστορίας. Θα δούμε συνωμοσίες και προδοσίες άνευ προηγουμένου. Θα δούμε ανίερες συμμαχίες ορκισμένων εχθρών. Θα δούμε προδότες υπεράνω πάσης υποψίας. Θα δούμε "μάρτυρες" της δημοκρατίας, που υπήρξαν επαγγελματίες χαφιέδες. Θα διαλύσουμε τον ομιχλώδη μύθο της Δεξιάς και θα δούμε μια πραγματικότητα που δεν την φανταζόμαστε. Αποτελεί εθνική ανάγκη η αναζήτηση της αλήθειας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Μόνον η γνώση της αλήθειας μπορεί να ενώσει για πάντα τους Έλληνες.

Υ.Γ


Έχουμε βαρεθεί να είμαστε οι τελευταίοι έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε καραγκιόζηδες  πολιτικούς που με ένα κουστούμι και ένα ζιβάγκο και πέντε μπούρδες ανακατεμένα με χαμόγελα μας κοροϊδεύουν.
Έχουν κάνει το κράτος σαν τα μούτρα τους και κανένας δεν βγαίνει να πάρει την ευθύνη να πει ,ναι φταίω. Πολιτικοί "Άντρες" δεν υπάρχουν παρά  μόνο αδελφές, είσαστε όλες αδελφές  μικρά ασήμαντα ανθρωπάκια ,η ιστορία μας ,και το όνομα μας δεν μας επιτρέπουν να σας ανεχθούμε άλλο.    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
όπου τους βρίσκουμε να κάνουν τον καραγκιόζη και να μας ξαναδουλεύουν θα τρώνε ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ Η ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Η ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ Η ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ(θυμήσου ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ). 
Πατήστε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο που είναι στην σελίδα του ΕΑΜ.Β εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .