ΡΙΞΕ Ένα γιαούρτι ένα αυγό μια κλοτσιά μια μπουνιά ,μέχρι να μην τολμάνε να βγαίνουν έξω οι προβοκάτορες του περισσού .

Κατάληψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιούν από το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ.



Οι γνωστοί τεμπέληδες του ΠΑΜΕ συνεχίζοντας  την εντεταλμένη υπηρεσία τους  σήμερα έκαναν  κατάληψη του ιερού βράχου της  Ακρόπολης  αναρτώντας πανό στα αγγλικά και ελληνικά   «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε».
Οι τεμπέληδες που καπελώνουν τους Έλληνες  εργάτες ζητάνε να γίνουν και «μπροστάρηδες» σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ζητάνε από τους εργατικούς λαούς  να ξεσηκωθούν .
Τελικά τι θα γίνει με  αυτή την  συμμορία του ΚΚΕ;
Δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά της ,έχει ανθρώπους σε όλες της κρατικές θέσεις που κάνουν τα στραβά μάτια σε οποιαδήποτε παρανομία της ,οι επιχειρήσεις τους μονοπωλούν και καταστρέφουν άλλους επαγγελματίες και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχουν το θράσος  να αναρτούν πανό με το σφυροδρέπανο στην Ακρόπολη προσβάλλοντας μας όλους σε παγκόσμιο επίπεδο .
Τα ίδια έκαναν και το 2003-2004 όταν σπάσανε τις κλειδαριές και δεν τιμωρήθηκε κανένας.
Η αστυνομία τους προστατεύει σε κάθε παράσταση που δίνουν οι μαριονέτες τις νέας τάξης πραγμάτων .όταν κατεβαίνουν όμως οι συνταξιούχοι και διαμαρτύρονται ξέρουν και κατεβάζουν τα ΜΑΤ τώρα που προσβάλουν όλους τους Έλληνες αυτά τα μιάσματα ,δεν τους μαζέψανε όπως θα έπρεπε .

Γιατί τους προστατεύουν και ποιες πλάτες έχουν ;
Από πού δίνονται οι εντολές ;
Μπορεί το 95% του Ελληνικού λαού να καπελώνετε μια ζωή από το 5% ;
Μήπως τελικά πρέπει να αρχίσουν οι καρπαζιές οι κλοτσιές τα αυγά και τα γιαούρτια ;

Ίσως είναι η τελευταία φορά που μας εκθέτουν χωρίς επιπτώσεις από αυτήν την  στιγμή και αφού το κράτος δεν εφαρμόζει τα πρέποντα θα πρέπει να προσέχουν …
Δεν θα αφήσουμε πέντε τεμπέληδες να μας ξεφτιλίζουν  σε παγκόσμιο επίπεδο  .
Πρέπει να  αντιμετωπίσουμε την «εμπροσθοφυλακή» τις νέας τάξης πραγμάτων το ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ .
  Όπως έχουν το θράσος αυτοί και   ξεσηκώνουν  τους λαούς τις Ευρώπης έτσι και εμείς καλούμε τους Έλληνες να ξεσηκωθούν και όποιος βλέπει άνθρωπο του ΠΑΜΕ να τον κανονίζει όπως μπορεί.
ΡΙΞΕ
Ένα γιαούρτι ένα αυγό μια κλοτσιά μια μπουνιά ,μέχρι να μην τολμάνε να βγαίνουν έξω οι προβοκάτορες του περισσού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .