Η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου αγόρασε από την off shore το "παλάτι" στην Διον. Αρεοπαγίτου...


Η "Καθημερινή της Κυριακής" αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για το νεοκλασσικό που κατοικεί ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος στην οδό Διον. Αρεοπαγίτου 33, έναν από τους ακριβότερους δρόμους στην Ευρώπη.
Ιδιοκτήτρια του νεοκλασικού, με εμπορική αξία αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, μέχρι πρίν απο λίγο καιρό ήταν...μια off shore εταιρία και όταν παλαιότερα δημοσιεύματα εμφάνισαν ως ιδιοκτήτη της off shore τον ίδιο τον κ. Τσοχατζόπουλο αυτός τα είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και είχε κάνει λόγο για λάσπη.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι πριν απο λίγες ημέρες και λίγο πριν αλλάξει ο νόμος περι φορολόγησης των ακινήτων που ανήκουν σε off shore - αυξάνοντας κατά πολύ το φόρο- το ακίνητο πωλήθηκε απο την off shore στη σύζυγο του κ. Τσοxατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη πρώην υπάλληλο της ΔΕΗ.
Κατά τό δημοσίευμα η ιδιοκτήτρια off shore εταιρία του ακινήτου μάλιστα φέρεται μεταξύ άλλων εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου....

http://press-gr.blogspot.com/2010/05/off-shore.html
ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!!ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΚΟΜΗ ΤΑΨΑΧΝΕΙΣ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .