Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..

ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΣ G.A.P ΟΤΙ ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΨΕΙ. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΓΟ.   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ  G.A.P ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ    ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ , ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ.
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ .  ΕΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΚΑΜΑΚΩΣΕΙ "   ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΜΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ . ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ(ΕΝΏ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΊ ΤΑ 3/5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ Ο G.A.P ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ κ.α ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ)
 ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΟΥ κ. ΤΡΑΙΑΝΟΥ.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ  ΕΔΩ 
 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΘΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΥΠOΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.


"Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο

Νάτη πετιέται απο ξαρχής
κι αντριεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό
με το καμάκι του ήλιου.(ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ)

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .