Twitter submit button
Προσθήκη λεζάντας

Αιφνίδια παραίτηση Ρουμελιώτη από ΔΝΤ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.


Σε παραίτηση από τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οδηγήθηκε εντελώς ξαφνικά πριν από λίγες ώρες ο καθηγητής Π. Ρουμελιώτης, οικογενειακός φίλος του Παπανδρέου και υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση του πατέρα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμελιώτης το τελευταίο δίμηνο δεν αντάλλασσε κουβέντα με τον Παπακωνσταντίνου με τον οποίο διαφωνούσε κάθετα για την πολιτική περιστολής του Ελλείμματος που ακολουθεί. Κατά τις ίδιες πηγές ο Ρουμελιώτης ενημέρωσε απευθείας τον Παπανδρέου πρόσφατα, ότι μπορεί να έχει εξασφαλιστεί η δεύτερη δόση του δανείου από το ΔΝΤ, όμως το Ταμείο θα προχωρήσει σε αναθεώρηση των προβλέψεων του για την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, αναφέροντας ότι η χώρα θα οδηγηθεί αναγκαστικά σε στάση πληρωμών μέσα στο καταχείμωνο.

Ο Παπανδρέου αντί να τον ακούσει, συντάχθηκε με τον Παπακωνσταντίνου με αποτέλεσμα ο Ρουμελιώτης να υποβάλλει παραίτηση από τη θέση που ανέλαβε μόλις πριν από πέντε μήνες.
ΠΗΓΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
 ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....
http://peripatris.blogspot.com/2010/07/blog-post_1910.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .